Spotting

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
standart einai pio ftino apo to x-D card

Kata to mai-iouvio pairvw mia Fujifilm FinePix S20 Pro... :D Me microdrive... ti va tnv kavw tnv xD card??? :D

Kai emena me blepo na pairno Digi-cam!mexri stigmis pairno tin Minolta tou patera mou me 200 fako kai me daxtilidi ginetai kai 400 zoom!Episistis tis emfanizoume emeis (an balo mayroaspro film)!
as po ligo gia to MUC......(ti allo EDDM H LGSA tha elega) :twisted:
Ektos aerodromeiou exei kali thea apo tin notioditiki meria pou pernaei enas dromos(den thimamai to onoma -isws ismaninngerstr.-pantos ligo meta tin 471-)me thea tin 8R !
Exw dei kai se xarti ena aussichtshόgel-sόd pou den xerw an yparxei akoma

Alex basika ovtws 8a eprepe va vtrepesai... :lol: Kai auto me to parapavw mias kai priv liegs meres np8es apo ta Xavia.. Me ti np8es? Gaidoupaki??? :twisted:

enoo gia to muc,kai o xartis einai palios(8,9 xronwn )kai eida simera pws yparxei nord kai sόd,an einai akoma ekei...den katalaba... :rant: nomizete pws einai efkolo an den eiste akoma 18??xwris amaxi pos na pao???
H me koroideyete gia kati allo :oops:

Katse pe su! Kai egw dev exw kapo, alla paw me to SBahn!! tztztz :P

Gia poio pragma va se kopoidepsoume re Alex? Oloi mas nmastav kapote 15... :P

:rant: Den paei Sbahn sta aussichtshόgel NORD kai SάD! thelei taxi!!!
Telos panton.....

Haltestelle Besucherpark... Ekei exei Aussichtshuegel!!! tztztz

Gia spotting stin Kriti....
Elate na sas paw barkada,apo tou xronou pou tha bgalo kai diploma, na pame apo tin anatoliki meria ou akrotiriou tis soudas pou einai dipla ston 29 kai apo tin anatoliki meria tou LGIR pou exei oraia thea :P :1: