STAR ALLIANCE aeroplana

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ksefigame ligo, alla den nomizo oti pirazei kanenan :D

pali dtrash, i LOT einai simandiki gia tin Star Allince giati einai se mia agora i opia tha anaptihthi para poly ta epomena hronia kai opos eipa:

plithismos 40 ekatomiria einai ena megalo noumero .
I Star ekane tin kaliteri douleia, na to po ependisi sto melon, pou ekane tin LOT melos tis. kai pios kserei posous epibates petakse i LOT stin Franfourti i opii meta sinehisan to taksdi tous me LH.
Alla simfono, oti pou kai pou kai emena mou fenete periergo se merikes periptoseis pious ehei melos i Star Alliance

asxeto, alla ontws to 737 tis LOT einai to prwto se xrwmata STAR (me mayri oura)

Ρε παιδια, κατι ειχε παρει το ματι μου ΑUA με STAR livery αλλα ασπρο καθετο σταθερο.. Το καλοκαιρι.. Κατα Μαιο-Ιουνιο... Τι εγινε με αυτα;

oriste to kainourio kamari tis STAR :

http://www.flugzeugbilder.de/show.cgi?146917

aeroplanara !!!! po, po poso makri einai auto to aeroplano !!!

i SAS tha bapsei kai auti ena aeroplano sta hromata tis STAR ena A330 .

Kai agougete oti kai i Skyteam thelei na arhisi na bafei aeroplana sta hromata tis

Skata... :? pali de mporw va dw tipota.. kai ola ta security systems eivai down.... ti skatoselida eivai autn??? :?

kala poly super i foto me to mikrouli aeroplanaki kai sto fonto to 340!!
poly gelio :D :D :D

merci alexander.... :? :? :? :?

Apo tov palio iMac mporw va tn dw tn fwtogpafia.. apo tov pio kaivoupgio PC omws dev mporw.. :evil: :evil: :evil: :evil:

.oO(fwtia kai 8avatos stov B.G. :!: :!: :!: )

an kai den einai akribos to thema, to grafo edo pera kathos den thelo gia kathe idisi na kano kainourio topic. Etsi kai allios ehi shesei:

Aurio tha apofasisi i Star Alliance na dioksi tin Mexicana apo tin Star. O logos einai problimata metaksi United./. Mexicana stis kines ptisis codeshare. apoti akoustike i United den thelei na petai pia codeshare me tin Mexicana