Star Lite Aviation

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
kainourgia??????
nomizw oti einai panw apo xrono sto venizelo
 
Akousa oti exei paraggeilei 2 A340-500 gia nonstop ATH-SYD kai ATH-LAX :p :p :p (as mou epitrapei i plakitsa)
 
http://www.starlite.gr

exei 3 elikoptera me SX- reg ( SX-HER, SX-HSA, SX-HSB )sta8meumeva sto Bevizelo (stn selida uparxei kai n sxetikn adeia me nmeromnvia kapoia stigmn tov Iavouario 2004) Eivai e3eidikeumevn se 'eidikes' apostoles (to Puma to xpnsimopoinsave kai gia purosbesn) alla kai gia aerometafores se Eurwpn kai Afrikn - me bvasn pavta to ti leei n adeia..
H etaireia eivai die8vns, kai n mntrikn tns eivai stnv votia afrikn (av dev kavw la8os)

Questions? :D

UPDATE:
http://www.starheli.co.za/ <--- H.. MAMA
 
To SX-HSA ειναι
AEROSPATIALE SA.330J PUMA
c/n 1611
ex SX-HIZ , VN-8606
κατασκευης 1980.

o Elliot εχει κανει λαθος στη φωτο του αρχικου μυνηματος και εχει βαλει τα registrations αναποδα! Εκτος αν ειναι λαθος του Planepictures.net???
 
H Starlite Aviation έχει μετακομίσει από τις αρχές του Σεπτέμβρη από τα γραφεία που είχαν νοικιάσει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης (στο ύψος που είναι το σήμα της ΟΑ) προς άγνωστη διεύθυνση. Την άνοιξη, στις τζαμαρίες του εν λόγω κτιρίου είχαν βάλει το λογότυπο με τον έλικα, και απ' έξω, πάντα έβλεπα ένα λευκό van και αυτό με τα λογότυπα. Έκτοτε δεν ξέρω που βρίσκονται. Μήπως τα μάζεψαν οριστικά;

Επίσης δεν είχα δει ποτέ τα ελικόπτερά της να πετούν, τα οποία βρίσκονται ακόμα στο LGAV μπροστά από το μικρό υπόστεγο της ΟΑ.

Το website λειτουργεί κανονικότατα! Λεω να τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο να δω τι γίνετε και θα ενημερώσω!

Επίσης θα μου επιτρέψετε μία διόρθωση! Το SX-ΗSA της Starlite Aviation ΔΕΝ είναι πρώην SX-HIZ αλλά ZS-HIZ με ημερομηνία ακύρωσης νηολογίου 23/01/04. Στην Ελλάδα νηολογήθηκε τον Ιανουάριο του 2004. Τρέφω μια αμφιβολία εάν το SX-HER είναι το B&ouml;.105 που είχε η Starlite, καθώς μέχρι πρότινος άνηκε στην HERMES SA και το χρησιμοποιούσε και ο σταθμός Flash αν δεν κάνω λάθος.

Για την ιστορία, σήμερα έκανα upload στο album 2 φώτο των SX-ΗSA και SX-ΗSB που τράβηξα τον 04/2004.

Τα λέμε!
 
panos":itzb34n6 said:
Επίσης θα μου επιτρέψετε μία διόρθωση! Το SX-ΗSA της Starlite Aviation ΔΕΝ είναι πρώην SX-HIZ αλλά ZS-HIZ με ημερομηνία ακύρωσης νηολογίου 23/01/04. !

ουπς :oops: σορυ. Βεβαια και ειναι ZS-HIZ και οχι SX-HIZ :shock:
Συντακτικον λάθος ;)
 
To site της Starlite http://www.starlite.gr δεν λειτουργεί πια, τα ελικόπτερά της είναι ακόμα στο LGAV καθηλωμένα και μάλλον πάνε για κατάσχεση. Από ότι είχα ακούσει η διοίκηση, το προσωπικό, η "μαμά" εταιρία στην Ν. Αφρική, ίσως και ο ΑΙΑ είναι στα Ελληνικά Δικαστήρια. Κρίμα που μια ακόμα αεροπορική προσπάθεια "κατέπεσε" πριν ακόμα απογειωθεί!
 
Το SX-HSA ειναι τωρα νοικιασμενο στην αυστριακη HELOG.
http://www.airliners.net/open.file/1028753/M/
Εφυγε στις 25/3 απο Αθηνα για Salzburg με ενδιαμεσους σταθμους το Rimini και το Brindisi, αναφερωντας "PUMA 08". Ειναι στα χρωματα της HELOG και πιθανοτατα θα βαφτει στα λευκα χρωματα των Η.Ε. με τους τιτλους "UN".
 
To SX-HSB ειναι και αυτο στο SGZ απο τις 4 Απριλου για maintenance (τουλαχιστον)
 
Top