Στοιχεία πτήσεων στις ιστοσελίδες των α/δ Fraport

airfan

Business-Class-Member
Εγγραφή
11/02/2018
Μηνύματα
267
Likes
136
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Σε αρκετές περιπτώσεις, έχω παρατηρήσει οτι τα στοιχεία που βγαίνουν στις ιστοσελίδες των α/δ της Fraport , αφίξεις και αναχωρήσεις, είναι ελλειπή, σοβαρές καθυστερήσεις δεν αναφέρονται, ενώ σήμερα, μια πτήση που ακυρώθηκε χτές και γίνεται σήμερα, δεν υπάρχει στη λίστα... Μου δίνει την εντύπωση, πως τα στοιχεία των πτήσεων εισάγονται βάσει προγράμματος και δεν αναπροσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο, όπως θα περίμενε κανείς.
 
Ξαφνικά χάθηκε το κομμάτι των αφίξεων-αναχωρήσεων στις 14 σελίδες των περιφερειακών αεροδορμίων της Fraport. Χθεςς το βράδυ με το που πήγε μεσάνυχτα χάζευα τις πτήσεις εξωτερικου της 01/07 (όπως και σήμερα το πρωί), βαζοντας το site να μου δείχνει τις αφίξεις από 23:00 απόψε και μετά (οπότε έπιανε και αύριο το πρωί). Πριν λίγο που ξανακοίταξα, απλά αφαιρέθηκε το συγκεκριμένο section, πχ εδω .

Και για του λόγου το αληθες, ορίστε τί εβγαζε το πρωί το fraport site για LGKO:
 

Attachments

  • KGS.jpg
    KGS.jpg
    120,3 KB · Προβολές: 789
Μόλις ειδα ότι ξαναπροστέθηκαν. Οι πτήσεις ειναι κατά βάση οι ίδιες, αλλά εχουν αλλάξει οι ώρες (μπορείτε να δειτε τα ισχύοντα τωρα και να συγκρίνετε με το screenshot που ανέβασα). Σε ~106 λεπτά θα μπορούμε να δούμε όλο το πρόγραμμα της αυριανης ημέρας για τα 14 περιφερειακά μας αεροδρόμια :banana: :banana: :banana: .
 
Top