Στοιχεια Τουρισμου στην Κυπρο

  • Thread starter Thread starter valentinovissi
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Tα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Οκτώβριο 2011 ανήλθαν στις 99.601 σε σύγκριση με 109.956 τον Οκτώβριο 2010 σημειώνοντας μείωση 9,4%.
:arrow: - 5,7% απο Ελλαδα

http://www.mof.gov.cy/mof/cystat/statis ... 1&e=&print
 
Tα έσοδα από τον τουρισμό το μήνα Οκτώβριο 2011 ανήλθαν σε €188,8 εκ. σε σύγκριση με €175,5 εκ. τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου χρόνου σημειώνοντας αύξηση 7,5%.

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2011 τα έσοδα από τον τουρισμό υπολογίζονται σε €1.642,9 εκ. σε σύγκριση με €1.446,5 εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2010 σημειώνοντας αύξηση 13,6%.

:great:
 
Απο οτι βλεπουμε υπαρχει μειωση στισ πτησεισ του εσωτερικου και αυξηση στου εξωτερικου.Αχ καταραμενη οικονομικη κριση
 
Ποιες πτήσεις εσωτερικού; Μάλλον αναφέρεσαι στο δρομολόγιο Λάρνακα-(Μ)Πάφος.
 
Ναι αλλα και στα δρομολογια της cyprus για το εξωτερικο
 
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Τώρα είναι όλα ξεκάθαρα: Τα εσωτερικά δρομολόγια της Κύπρου έχουν μείωση.
 
Αύξηση 0,3% σημείωσαν οι αφίξεις τουριστών το Νοέμβριο του 2011, σε σύγκριση με το Νοέμβριο του 2010.
:arrow: +14,7% από το Ηνωμένο Βασίλειο (από 30.327 το Νοέμβριο του 2010 σε 34.796 το Νοέμβριο του 2011)
:arrow: +13,1% από τη Γερμανία (από 14.976 σε 16.934 φέτος ) :great:

Για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2011 οι αφίξεις τουριστών ανήλθαν σε 2.326.889 :thx:
 
Τους μισούς απ' αυτούς να είχαμε εδώ μια χαρά χειμερινό τουρισμό θα αναπτύσσαμε. Αλλά, είπαμε, εκτός από μπλα-μπλα κ ευχολόγια θέλει πολλή δουλειά κ φράγκα.

Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον χειμερινό τουρισμό της Κύπρου? Εθνικότητες, μέση διαμονή, τόπος διαμονής στην Κύπρο, ασχολίες?
 
Ο χειμερινος τουρισμος και σε μας τα τελευταια χρονια αναπτυχθηκε.Περισσοτερους τουριστες εχει η Παφος τον χειμωνα και κυριως Βρετανους.Η επαρχια Παφου εχει μονιμους κατοικους Βρετανους μεχρι και κοινοταρχη βγαζουν και κυριως ειναι συνταξιουχοι.
Το καλο φετος τον χειμωνα εχει και παρα πολλους Γερμανους. :great:
 
Τα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Νοέμβριο 2011 ανήλθαν στις 69.768 σε σύγκριση με 73.541 του 10' σημειώνοντας μείωση 5,1%.
:arrow: - 14,8% απο Ελλαδα

http://www.mof.gov.cy/mof/cystat/statis ... 1&e=&print
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top