Στολές πληρωμάτων

• Thread starter Thread starter Johan V
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το έχουν ρωτήσει και παραπάνω αλλα δεν απαντήθηκε:
Που μπορούμε να δούμε τις τωρινές στολές της ΟΑ και της Α3?

Σε μια οποιαδηποτε πτηση των δυο εταιρειων.

Λοιπόν ενοοώ αν ύπαρχει κάποιο site κάποια φωτογραφία οτηδήποτε στο οποίο μπορώ να δω (απο το pc μου) τις τωρινές στολές της ΟΑ και της Α3.

Ευχαριστω! :great:

Πάντως οι ελληνικές εταιρείες σκίζουν από πρωτοτυπία!! :twisted: :twisted: Μπλε φόρεμα με άσπρο φουλάρι της εταιρείας!!Ας κάνουν καμιά αλλαγή πια..!!

Μανούλα μου,πόσοι φιλάοι κυκλοφορούν εδώ μέσα!...

Re: Μαύρες γραβάτες των χειριστών αεροσκαφών

μήπως μπορεί να μού λύση κανείς την απορία άν ο αριθμός τών σειρητιών που φορούν οι ιπτάμενοι τής πολιτικής αεροπορίας καθορίζεται από κάποια νομοθετική διάταξη ή είναι κάτι σάν "άγραφος νόμος" που έχει επικρατήσει διεθνώς;

Νομοθεσία δεν υπάρχει, ούτε και άγραφος νόμος (από όσο ξέρω) που να καθορίζει τον αριθμό των σειρητιών!
Η κάθε εταιρία έχει τον δικό της εσωτερικό κανονισμό, που αναφέρεται στο εκάστοτε Operations Manual.

Υ.Γ. Για τους κυβερνήτες νομίζω δεν υπάρχει εταιρία παγκοσμίως που να παρεκλίνει από τα 4 σειρήτια.

Βασικα μεγαλο μερος της αεροπορικης ορολογιας προερχεται απο το ναυτικο (πλοηγιμοτητα, νηολογιο, πλευση σκαφους, αεροναυτιλος - οκ δεν υπαρχει σημερα αλλα υφισταντο σαν επαγγελμα-, κλπ κλπ) οποτε ακουγεται λογικο, ο αριθμος των συριτιων στην αεροπορια να ειναι αναλογος με αυτον στο ναυτικο.

ΙΜΗΟ

nikos_k.":30fdaav7 said:
Νομοθεσία δεν υπάρχει, ούτε και άγραφος νόμος (από όσο ξέρω) που να καθορίζει τον αριθμό των σειρητιών!
Η κάθε εταιρία έχει τον δικό της εσωτερικό κανονισμό, που αναφέρεται στο εκάστοτε Operations Manual.

Υ.Γ. Για τους κυβερνήτες νομίζω δεν υπάρχει εταιρία παγκοσμίως που να παρεκλίνει από τα 4 σειρήτια.

Πριν αρκετά χρόνια οι κυβερνήτες των YS-11 της ΟΑ έφεραν 3 σειρήτια.