Swiss International

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Swiss News

Είναι κρίμα που θα φύγουν τα Avro...Η διαμόρφωση 2-3 είναι ο πραγματικός ''πολιτισμός''..

Re: Swiss News

Η διαμόρφωση των Avro της Swiss είναι πράγματι πολύ άνετη για τέτοιον τύπο αεροσκάφους. Πάντως και τα CSeries με διαμόρφωση 2-3 φαίνεται ότι θα είναι, αλλά προσωπικά από αισθητική και μόνο άποψη δεν μ' αρέσουν μπρος στα Avro. Η καμπίνα τους πάντως είναι 14 εκ. στενότερη από των Avro.

Από τη 1η Μαρτίου 2011, η Swiss αλλάζει την πολιτική αποσκευών της για επιβάτες Οικονομικής που ταξιδεύουν προς Βόρειο Αμερική. Εφ' εξής θα επιτρέπεται πλέον μόνο μία αποσκευή, μεγίστου βάρους 23 κιλών. Ενδεικτικά, η δεύτερη αποσκευή θα χρεώνεται €40,-

Oι τελευταίες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες που επιτρέπουν τη δωρεάν μεταφορά δύο αποσκευών προς Βόρειο Αμερική είναι η Turkish Airlines, η Icelandair και η Aerosvit. Επιπλέον, παραμένει η δυνατότητα μεταφοράς δύο δωρεάν αποσκευών στους επιβάτες Οικονομικής της Singapore Airlines από Φρανκφούρτη και της Kuwait Airways από Χήθροου

Μια ερωτηση, ταξιδευω με Swiss την Μεγαλη Εβδομαδα και θα ηθελα να ξερω αν μπορω να παραγγειλω γευμα χορτοφαγων λογω νηστειας.
Η πτηση ειναι SKG-ZRH. Υπαρχει τετοια περιπτωση ή η πτηση ειναι πολυ συντομη για τετοιες απαιτησεις?

Αγαπητε Μορφέα. Αν ταξιδευεις economy θα λαβεις καφε, ενα muffin και μια σοκολατιτσα δωρο. Αν ταξιδευεις bussines θα λαβεις καφε, χυμο, ομελετα ή κατι σε λαχανικα και σοκολατιτσα δωρο. Πίστεψε με, τα εχω δοκιμασει ΟΛΑ χρονια τωρα.

Άλλωστε είναι και πολύ πρωινή η πτήση για γεύμα θα πρόσθετα...Όλοι αναζητούν ή ύπνο ή καφέ!

Μπορεί να προσφέρει vegan γεύμα (χωρίς κρέας ή προϊόντα ζωικής προελεύσεως). Δε χάνεις τίποτα να επικοινωνήσεις μαζί τους.

flying Doc":1wc4lrz6 said:
θα λαβεις καφε, ενα muffin και μια σοκολατιτσα δωρο.

Μιλαμε για τρελο σερβις τοτε. Στην πτηση επιστροφης υπαρχει κατι καλυτερο μκια και ειναι βραδυ? Και απο IFE? Μονο AirShow?
Και μια και ξεκινησαμε τις ερωτησεις, εχω κανονισει μεγαλο connect time στη Ζυριχη μεχρι την επομενη πτηση. Υπαρχει δυνατοτητα για Airport tour οπως πχ στο MUC? κατι τετοιο διαβασα στο site του αεροδρομιου αλλα δεν εγραφε κατι συγκεκριμενο. Γενικα υπαρχει spotting terrace? Εαν αποφασισω να κατεβω Ζυριζει (μιλαμε για 5-6 ωρες) τι μου προτεινετε να δω?

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Στην επιστροφή δίνουν συνηθως σαντουιτσακι με σαλαμοκασερο, αν και τις τελευταιες φορες που ταξίδευα μαζι τους πετούσα C-class οπότε δεν ξερω αν το άλλξαν. Αirport tour σε μεμονομενους ΔΕΝ προσφέρουν (ούτε και στο MUC), μόνο σε groups κι αυτο με κρατηση αρκετο καιρο πριν. Υπάρχει observation deck. Πρέπει να βγεις από το terminal και να ακολουθησεις τις πινακίδες. Ανοίγει στις 9 το πρωί και το εισητηριο κοστίζει 2 CHF, οπότε χρειάζεσαι ψιλά. Η Ζυρίχη απέχει 15 λεπτά με το τρενο από το αεροδρόμιο, αλλά για 5-6 ώρες δεν αξίζει τον κόπο αφού καθαρός χρόνος στην πόλη θα ειναι 3-4 ώρες max, οπότε πάνε δες κανενα αεροπλάνο καλύτερα. Προσωπικά, έχω κατεβει στη ZRH περίπου 30 φορες και ΚΑΜΙΑ δεν εχω πάει στην πόλη.

Σου παραθετω δείγματα του φαγητού της Swiss σε διαφορες πτήσεις μου τα τελευταια 3 χρόνια.

CPH-BRU C-class dinner

ZRH-SKG C-Class Dinner

SKG-ZRH C-Class Breakfast

ZRH-AMS C-Class Breakfast

JFK-ZRH C-Class Breakfast

JFK-ZRH C-Class Dinner

JFK-ZRH C-Class Dinner

ZRH-SKG C-Class Dinner

CDG-ZRH C-Class Dinner

ZRH-SKG C-Class Dinner

ZRH-CDG C-Class Breakfast

SKG-ZRH C-Class Breakfast