Swiss στην Ελλάδα

Re: Swiss στην Αθήνα

Ξέρετε αν η Swiss έβαλε ζεστό γεύμα και στην πτήση που αναχωρεί στις 17:20 από Αθήνα για Ζυρίχη;

Επίσης, επειδή δεν έχει μελάνη ο εκτυπωτής μου, ξέρετε αν έχουν μηχανήματα για ηλεκτρονικό check-in στο Ελ. Βενιζέλος;

Έχει ο ΑΙΑ μηχανήματα για web-checkin κοντά στην πρώτη και τελευταία πόρτα!

Thanks, μήπως θυμάσαι και αν έχει dedicated baggage drop-off counter;

Swiss στην Αθήνα

Aν θυμάμαι καλά, έχει dedicated baggage drop-off counter αλλά την τελευταία φορά που είχα πετάξει με swiss , το εν λόγω counter είχε μεγαλύτερη ουρά από τα κανονικά check in counters. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι διαδικασία που θα σε καθυστερήσει.
Όσο για το γεύμα στην πτήση , μην περιμένεις κάτι εξαιρετικό ή φανταστικό. Ένα μικρό πιάτο με ζυμαρικά και κόκκινη σάλτσα είχε και φυσικά το κλασσικό σοκολατάκι.
Αλήθεια, το φανταστικό εκείνο μπισκότο που προσέφερε με την κόκκινη μαρμελάδα (κεράσι;) εσωτερικά και τις 2 στρώσεις λευκής ζύμης, έχει παύσει να το προσφέρει;

To μπισκότο που περιγραφείς δεν το είχαμε... ένα κομματάκι μηλόπιτα μόνο. Επίσηs, απογοητεύτηκα από το e-τσεκίν στο Βενιζέλος. Σε συνδέει με τιs ιστοσελίδες των εταιριών, αλλά σε εμένα το pdf από το swiss.com δεν έβγαινε και πήγα για κανονικό τσεκίν (με ουρά 3 άτομα :D ).
YΓ. Η μεσημεριανή πτήση για Γενεύη έφυγε μετά την δικιά μου και δεν ήξεραν αν θα πάνε Γενεύη ή Ζυρίχη. Εγώ τώρα είμαι στο τρένο για Γενεύη.
Πάντωs όνειρό μου είναι να κόψει η Swiss το Αθήνα-Γενεύη και να το αφήσει στην ξαδέρφη Aegean (όπως άφησε στην αδερφή Brussels το Βρυξέλλες-Γενεύη).

Τότε θα μπορούμε να κλείσουμε εισιτήρια χωρίς επιστροφή σε λογικές τιμές. Μάλιστα θεωρώ ότι μπορεί να βάλει και πρωινή και βραδινή πτήση, αφού στην κόντρα με την πανάκριβη Baboo θα βγει άνετα νικήτρια και θα πάρει και τη δική τηs πελατεία.

Τα web check in μηχανήματα του ΑΙΑ όντως έχουν θέμα. Π.χ. στην Emirates σου πετάει popup με το boarding pass αλλά το περιβάλλον του μηχανήματος δεν σε αφήνει να το τυπώσεις (τυπώνει μόνο την κύρια σελίδα)!
Πάντως ειδικά για την Swiss νομίζω ότι είναι μία από τις τρεις εταιρείες που δουλεύουν και τα κανονικά e-checkin (όχι web checkin) μηχανήματα του ΑΙΑ (μπροστά στα counters της LH) που τυπώνουν κατευθείαν κανονικό boarding pass!

Από το web-checkin φαίνεται ότι η αποψινή πτήση της Swiss από Ζυρίχη πήγε μια ώρα μετά.
Δε θα έπρεπε να μου έχουν στείλει ένα e-mail για να με ειδοποιήσουν;

Σήμερα πέταξα από Ζυρίχη προς Αθήνα με την LX1838. Η πτήση έγινε με A330-200 (HB-IQC). Κατά τα λεγόμενα τους η αντικατάσταση έγινε την τελευταία στιγμή και στους περισσότερους μας άλλαξαν τα Boarding Passes στην πύλη. Μου έκανε εντύπωση ότι όλες οι θέσεις στην τουριστική ήταν γεμάτες.

τυχερέ!!!