Καλησπερα σε ολους . Ξαναγραφω στο forum μετα απο 3 χρονια αποχης .Θυμαμαι οταν ειχα πρωτογραψει στα 16 μου και ρωταγα μερικα πραγματα μηπως και καταφερω να συγκεντρωσω πληροφοριες για αυτο το χωρο ο οποιος απο πολυ μικρο με μαγευε.Τωρα στα 19 μου ειμαι φοιτητης στο Φυσικο στην Αθηνα στο 1ο ετος.Παρολο που τα χρονια περασαν το ονειρο δεν εσβησε ποτε . Ας μπω ομως στο θεμα . Εδω και αρκετο καιρο εχω μπει στη διαδικασια να ψαξω διαφορους πιθανους τροπους με τους οποιους μπορω να κατακτησω το παιδικο μου ονειρο . Aς γινω σαφης . Οικογενειακο μου προσωπο ειναι μονιμος κατοικος ΖΥΡΙΧΗΣ πολη στην οποια ειναι και η βαση της swiss. Πληροφορηθηκα λοιπον πως η συγκεκριμενη αεροπορικη εταιρια διαθετει ενα αναλογο προγραμμα εκπαιδευσης οπως αυτο της Lufthansa(sponsorship) . Απο ξενες γλωσσες γνωριζω αγγλικα σε επιπεδο proficiency γερμανικα σε επιπεδο mittelstufe καθως λιγα ιταλικα τα οποια εχω ξεκινισει εδω και 3 μηνες . Γνωριζω πως η νουμερο ενα απαιτηση η οποια υπαρχει ειναι η γνωση της γερμανικης σε επιπεδο μητρικης γλωσσας ( ειναι στα αμεσα σχεδια ). Ενδιαφερομαι καθαρα για την ευρωπαικη αγορα και σε καμια περιπτωση για την ελληνικη . Σε ακριβως αυτο το σημειο χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια την γνωση και την γνωμη σας . Θα ηθελα να μοιραστειτε μαζι μου πληροφοριες τις οποιες μπορει να εχετε για το συγκεκριμενο προγραμμα , η ακομη και αν οχι για αυτο για αλλα προγραμματα του εξωτερικου . Δεν εχω γενικα καποια γνωση και καποιον να με πληροφορησει οπωτε οπως καταλαβαινετε οποιαδηποτε αποψη ειναι ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω .