SXM 2011: Στη Maho αδέλφια, στη Maho!!!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η δε Πέγκυ, άφαντη.

Τελικά η Air Caraibes δεν έλεγε να φύγει και έτσι ο επόμενος προορισμός μας ήταν το ξενοδοχείο Sonesta Maho Beach. Φτάσαμε εκεί στις 13.45 αλλά δυστυχώς ο υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι το checkin δεν μπορεί να γίνει πριν τις 3 το απόγευμα. Ορισμένοι λοιπόν έκατσαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν και άλλοι πήγαν όπως ήταν πάλι Maho. Εγώ ήμουν στην πρώτη κατηγορία, οπότε δεν γνωρίζω αν τελικά οι άλλοι πρόλαβαν το A333 της Air Caraibes.

Στις 14.50 πήγαμε για checkin. Μετά από 30 λεπτά τα πρώτα δύο δωμάτια είχαν δοθεί και έμενε το τελευταίο. Αυτό των VASMAD1, vasilis και Akis. Κάπου εδώ άρχιζε η δική μας οδύσσεια.

Αφού λοιπόν η κυρία βρήκε την κράτησή μας και εμείς συμπληρώσαμε τα απαραίτητα έγγραφα, περιμέναμε για κάποιο δωμάτιο. Μετά από περ. 40 λεπτά μας έδωσε το δωμάτιο 579 (αν θυμάμαι σωστά). Πήραμε λοιπόν τις κάρτες και πήγαμε στο δωμάτιο. Μόνο που με το άνοιγμα της πόρτας ο vasilis λέει “καλά ρε, αυτό είναι βρώμικο!”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο δωμάτιο μέσα υπήρχαν βαλίτσες άλλων ατόμων και μονάχα ένα κρεβάτι!!!

Άντε πάλι έξω και επιστροφή κάτω. Αφού βρήκα την υπάλληλο και της το είπα μου είπε ένα “oh ... I'll give you another room”. Τόσο απλά ...

Τελικά μας έδωσε το 879. Οπότε νέα προσπάθεια. Αυτήν την φορά οι κάρτες δεν άνοιγαν καν την πόρτα. Οπότε, πάλι επιστροφή κάτω. Η κοπελιά ακόμη εκεί, της λέω το πρόβλημά μου και μου λέει “oh”. Μάλιστα ...

Πάει να γράψει τις κάρτες και μου λεει “room 847?”. “No”, της λέω και δείχνοντας το φάκελο που μου έδωσε της λέω “room 879”. ΟΚ μου λέει και φτιάχνει τις κάρτες. Ανεβαίνω πάλι πάνω και όντως οι κάρτες άνοιξαν την πόρτα. Δυστυχώς όμως ... και σε αυτό το δωμάτιο υπήρχαν βαλίτσες άλλων!!! Επειδή εγώ δεν άντεχα άλλη εμπειρία με την κυρία κάτω από εδώ ανέλαβε ο vasilis και τελικά βρεθήκαμε στο … 847!!!

Από εκεί και μετά εγώ προσωπικά δεν πήγα για spotting, αλλά μόνο για χάζι και … όσα ήδη γράφτηκαν!

@payneful_tales
Δευτερόλεπτα πριν το blast:
[album]21547[/album]
Το blast σε όλο του το μεγαλείο:
[album]21548[/album]

Εμενα αυτο που με ενυπωσιασε απο το ξενοδοχειο και το 666 ηταν η αμεση εξυπηρετηση απο τις τεχνικες υπηρεσειες....
Καποια στιγμη το απογευμα (εαν θυμαμε καλα) της Κυριακη η τηλεοραση του δωματιου 666 (37 ιντσων) χωρις προσβαση σε καναλια με "ντουκιμαντερ".... χαλασε και δεν ειχαμε καθολου σημα.Τηλεφωνο σε υποδοχη και αναφορα του προβληματος και η απαντηση ευγενεστατη "μαλιστα κυριε στελνω αμεσως καποιον..."
Αποτελεσμα?? Πεμπτη μεσημερι χτυπαει την πορτα μας ενας τυπος (αλλος ανοιξε την πορτα οποτε ισως να δωσει καλυτερα περιγραφη του νεαρου) κρατωντας στο χερι μια βεντουζα!!!!! λεγωντας "ηρθα για το προβλημα σας με την τουαλετα"!!!!
Χμμμμμ....
Εγιναν βεβαια οι απαραιτητες εξηγησεις και φιλοτιμες προσπαθειες (οχι με την βεντουζα) να φτιαχτει η τηλεοραση απο τον υδραυλικο αλλα δεν...
Τελικα ηρθε βοηθεια και μετα απο 5 μερες εναν υδραυλικο και μια βεντουζα ειχαμε tv...

Μά καλά,δέν το περιμένατε πως σ'αυτό το δωμάτιο 666 θα γινόντουσαν......σατανικά πράγματα;

Πάντως τώρα το έμαθα το μάθημα.Αν ευτυχήσω να είμαι στο επόμενο ταξίδι,τότε:

1.Θα ζητήσω από την τσεκινατζού τής Air Caraibes θέση στον διάδρομο (ώστε να μού δώση το επιθυμητό παράθυρο)

2.Αν χαλάση η τηλεόραση στο δωμάτιό μου,θα πω στη ρεσεψιόν ότι χάλασε η τουαλέτα (ώστε να μού στείλουν τεχνίτη ηλεκτρονικών).

3.Θα ζητήσω ειδικώς το δωμάτιο 666 (ώστε να μού δώσουν ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιο άλλο).

GP707":wjobmkmn said:
...Ε, λοιπόν σας πληροφορώ ότι η θέση δίπλα στο παράθυρο που έδωσε στην Κυρία Socrates ήταν το μοναδικό παράθυρο από όλους μας!!!...
...Υπήρχε όμως ένα μελανό σημείο: η καμπίνα είχε πολικό ψύχος! Δεν γνωρίζω το γιατί, πάντως όλοι οι επιβάτες είχαν κουκουλωθεί με κουβέρτες, γάντια, κασκόλ, έξτρα κάλτσες και σκούφους...
...Για κακή της τύχη όμως, εκείνη την ώρα πέρναγε από πίσω μας, περπατώντας στη Maho για να πάει στο Sunset Beach Bar η Κα Socrates, η οποία είχε μεν ακούσει τα περί blast αλλά δεν είχε πάει το μυαλό της για τι ακριβώς ισχύ μιλάγαμε. Έτσι όταν το MD τα έχωσε, πέταξε κυριολεκτικά στον αέρα (και μετά στη θάλασσα) την αθώα σύζυγο!...
...Έτσι, μετά την απογείωση, είδαμε την "περί ου ο λόγος" μέσα στις άμμους και τα νερά, σε κατάσταση σοκ!!!...
Socrates":wjobmkmn said:
...η κρεβατομουρμούρα το βράδυ ήταν δεδομένη αλλά...είπαμε...άξιζε τον κόπο :great: :great:
Socrates":wjobmkmn said:
...Η πίτσα χειροποίητη αλλά με πολύ πολύ πολύ πιπέρι...
...Η σποτερική μέρα τελείωσε με ένα γεύμα σε πιτσαρία-τροχόσπιτο και τραπεζάκια πάνω στην άμμο της Μάχο, τρώγοντας πιπέρι με πίτσα (και όχι το αντίθετο!!!)...
Akis":wjobmkmn said:
...Κάπου εδώ άρχιζε η δική μας οδύσσεια... ...Μετά από περ. 40 λεπτά μας έδωσε το δωμάτιο 579... ...Μόνο που με το άνοιγμα της πόρτας ο vasilis λέει “καλά ρε, αυτό είναι βρώμικο!”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο δωμάτιο μέσα υπήρχαν βαλίτσες άλλων ατόμων και μονάχα ένα κρεβάτι!!!... ...Τελικά μας έδωσε το 879. Οπότε νέα προσπάθεια. Αυτήν την φορά οι κάρτες δεν άνοιγαν καν την πόρτα. Οπότε, πάλι επιστροφή κάτω... ...Ανεβαίνω πάλι πάνω και όντως οι κάρτες άνοιξαν την πόρτα. Δυστυχώς όμως ... και σε αυτό το δωμάτιο υπήρχαν βαλίτσες άλλων!!!...
BILLYKRAN30":wjobmkmn said:
...Καποια στιγμη το απογευμα (εαν θυμαμε καλα) της Κυριακη η τηλεοραση του δωματιου 666 (37 ιντσων) χωρις προσβαση σε καναλια με "ντουκιμαντερ".... χαλασε και δεν ειχαμε καθολου σημα... ...Πεμπτη μεσημερι χτυπαει την πορτα μας ενας τυπος (αλλος ανοιξε την πορτα οποτε ισως να δωσει καλυτερα περιγραφη του νεαρου) κρατωντας στο χερι μια βεντουζα!!!!! λεγωντας "ηρθα για το προβλημα σας με την τουαλετα"!!!!... ...Τελικα ηρθε βοηθεια και μετα απο 5 μερες εναν υδραυλικο και μια βεντουζα ειχαμε tv...
Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί όσοι δε συμμετείχαμε σ' αυτή την εκδρομή!!!
Ο Θεός μας φώτισε και αποφύγαμε τόσες "κακοτοπιές" στην άλλη άκρη της γης.
Άλλωστε, απ' ότι φαίνεται, οι σκέψεις μας σας συνόδευαν.

Μετά την πίτσα και τις μπύρες της πρώτης ημέρας και το ταξίδι, ξημέρωσε αρκετά γρήγορα η δεύτερή μας μέρα στο νησί του παραδείσου. Για κάποιους –θα σας πουν μόνοι τους – ξημέρωσε πολυυυυυ νωρίτερα, αφού το ροχαλητό και το «βρικολάκιασμα» μερικών λόγω της διαφοράς ώρας τους έπιασε για τα καλά. :mrgreen:

Οι τελευταίοι λοιπόν της παρέας που έφτασαν το επόμενο πρωί στο Sunset beach bar ήμασταν εγώ και η σύζυγος. Βασικά όλοι μαζί καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι μόνο όταν έπιασε μια τροπική μπόρα κανά τέταρτο, αφού νωρίτερα όλοι μας ήμασταν ακροβολισμένοι κάπου στη… Μάχο και καταναλώναμε Megabytes στις κάρτες των φωτογραφικών μας. Ο BILLYKRAN30 δε είχε ήδη καταγράψει κάποια Giga σε βίντεο. :thx:

Τα Gulfstream και τα Citation X κατέβαιναν βροχή, τα Twin otter της Winair :great: το ένα πίσω από το άλλο, το MD της Insel Air το βγάλαμε από όλες τις πλευρές (εκτός από μέσα) και χίλια δυο άλλα καλούδια, περιμέναμε με ανυπομονησία το πρώτο μας jumbo, αυτό της KLM από AMS στις 14:15. :banana:

Περίπου στις 13:50 πιάνει η βροχούλα και μαζευόμαστε όλοι στο τραπέζι. Τα αστεία και η ευθυμία μας είχαν ξεσηκώσει το Sunset και η δίμετρη Niki (ότι και να πω θα ναι λίγο) μας έφερνε συνέχεια καφέδες, μπύρες, burgers και διάφορα άλλα καλούδια. Με την κουβέντα η ώρα πέρασε και ξεχαστήκαμε! Και ξαφνικά ακούγεται η φωνή του VasMad δυνατά και με τρόμο: «ΡΕ Μ@Λ@Κ#$ ΤΟ JUMBO»!!!!! :laola:

Ένα θα σας πω…. Το τραπέζι άδειασε σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και σε μόλις 10 είχαμε όλοι τις μηχανές ανα χείρας και περασμένες στο λαιμό για να απαθανατίσουμε ίσως το πιο όμορφο αεροπλάνο που πετάει! :6:

Μετά την προσγείωση του 747 άκουγες μόνο αλαλαγμούς και έβλεπες κάτι φουσκώματα μέσα στα μαγιό (ντροπήηηηηηη) :5: !!!!. Μετά που γυρίσαμε στο Sunset για να πληρώσουμε και να αναχωρήσουμε για μπανάκι και τζακούζι στην «ταράτσα», η Niki μας είπε «σας ψάχναμε για να πληρώσετε και νομίζαμε ότι φύγατε» :oops: . Άντε τώρα να της εξηγήσεις ότι το Jumbo είναι Jumbo!

Το βράδυ ήπιαμε ένα από τα γνωστά στο St. Maarten Frozen στο Beach bar και δεν μπορούσαμε να χωνέψουμε ότι πριν από 24 ώρες ήμασταν στο Παρίσι σε θερμοκρασία 4 βαθμών κελσίου κουμπωμένοι μέχρι το λαιμό και εκείνη την ώρα ήμασταν με τις βερμούδες μας και τα λινά μας πουκάμισα … εκεί που σκάει το κύμα!

Αυτά είναι…. :great: :great:

Βασικά ο Σωκράτης περιέγραψε πολύ σωστά και όμορφα την δεύτερή μας μέρα στο ... ΣουΞουΜου (αχ ναι ... η θεά Niki ... αχ... ), οπότε ας βάλω μερικές φωτογραφίες:

Η πρώτη μου φωτογραφία της winair:
[album]21577[/album]

H Insel Air με τον κ. VasMad στο κάτω μέρος
[album]21578[/album]

Η American Airlines λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια μας:

Η χαρά στα πρόσωπα των Socrates και vasmad μετά την φωτογράφηση του 747
[album]21579[/album]

Ποιος έχει φωτό της Niki οεο;;; Εγώ πάντως δεν έχω γιατί δεν είχα...ευργώνιο στη μηχανή! :mrgreen: :mrgreen: