SXM 2011: Στη Maho αδέλφια, στη Maho!!!

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η φθηνότερη είναι η Air Caraibes από Παρίσι. Αυτό προϋποθέτει και υπολογισμό του σκέλους Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα. Από κει και πέρα, μπορείς να πας με KLM ή Air France με σαφώς ακριβότερες τιμές (από Αθήνα). Τελευταία λύση είναι η Delta αλλά κάνεις μεγάααααααλο γύρο συν τη διανυκτέρευση στη Νέα Υόρκη και άρα τρως πάρα πολλές ώρες στο πήγαινε-έλα.

Οκτώβριος- Νοέμβριος δεν είναι και η καλύτερη εποχή για εκεί. Για camping δεν γνωρίζω...

Evarestos13 Γεια σου.

Για εισιτήρια κτλ δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς γιατί όταν είχα πάει εγώ καραϊβική τις μετακινήσεις μου τις έκανα μέσω θάλασσας και είχα επικεντρωθεί στην δυτική Καραϊβική, ξεκινώντας από Jamaica γιατί ήθελα να πάω και Κούβα. Δυο έχω να σου πω όμως. Θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός για οδοιπορικές διακοπές στυλ κάμπινγκ γιατί υπάρχει παρά πολύ έγκλημα εκεί και αν παραστρατίσεις έστω και λίγο από τα τουριστικά μονοπάτια σε κάποιες περιοχές και νησιά, κινδυνεύεις.

Επίσης να επιβεβαιώσω αυτό που λέει ο φίλος μας ο GP707. Οκτώβριο με Δεκέμβριο περίπου είναι το hurricane season τους και έχει τροπικές βροχοπτώσεις. Τώρα βέβαια ξέρουμε πως είναι αυτά, μπορεί να πας και να μην δεις συννεφάκι, αλλά εμένα που με έπιασε ο Νοέμβριος στην Jamaica και Μεξικό, μέσα σε 15 μέρες είδα ήλιο τις 6 με 7 το πολύ, και τις άλλες κυκλοφορούσα μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο!

Κάποιος άλλος ίσως μπορεί να σε συμβουλέψει περισσότερο ως προς πια εποχή είναι καλύτερα, αλλά και μόνο τότε να μπορείς, δεν χάλασε ο κόσμος, απλά να ξέρεις πως κάποιες μέρες θα αναρωτιέσαι πότε θα στερέψει επιτέλους αυτό το σύννεφο!

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως την είχαν μπαζώσει με πέτρες την Maho... :wall: :rant: :5:
Τις βγάλανε;

Όποιος ανέβασε αυτό το λινκ, να ξέρει ότι με κατέστρεψε... :thx: :thx: :thx: :thx:

Σε firefox και chrome δεν φορτώνει η κάμερα. Δεν δείχνει τίποτα.

Μια χαρά δουλεύει. Μόλις τη δοκίμασα στο κινητό. Οπότε κάνε έναν έλεγχο στα settings των browsers.

Θα συμφωνήσω με τον Υπερπράχτορα. Είναι η απόλυτη καταστροφή. Επί 2 μέρες παίζει συνεχώς. Ειδικά χτες, που δεν ήταν στατική αλλά ακολουθούσε τις απογειώσεις, ήταν μεγαλείο.

giorgosk":32q8r90z said:
Σε firefox και chrome δεν φορτώνει η κάμερα. Δεν δείχνει τίποτα.
Χρειάζεσαι το adobe flash player για να παίξει. Εγώ μόνο στον chrome το έχω περάσει και εκεί ανοίγει άνετα. Όποιος πάντως είχε αυτήν την ιδέα για την webcam εκεί ... απλά :thx: :thx: :thx: :banana: :banana: :banana:

Και αυτή τη στιγμή η κάμερα ακολουθεί τις προσγειώσεις 8)

Κάποιος λοιπόν την χειρίζεται και ζουμάρει στις απογειώσεις π.χ.