Συμμετοχή στην Animawings

GP707,
Ο τρόπος υπολογισμού "τρεις το λάδι, τρεις το ξίδι" είναι ατυχώς αρκετά διαδεδομένος στο άριστα εκπαιδευμένο από την τηλεόραση και τα λαϊκίστικα ΜΜΕ κοινό που δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργούν οι επιχειρήσεις και ότι αυτό που αγοράζεις δεν είναι απαραίτητα εγκαταστάσεις και στόλος (ή ότι μπορείς να αγοράσεις Α320neo χωρίς απαραίτητα «κάποιος να είναι από πίσω να πληρώνει» όπως άκρως συνωμοσιολογικά αναφέρθηκε σε άλλο νήμα).

Η επέκταση της Α3 στη Ρουμανία (και στην Κροατία, όπως ακούγεται) σημαίνει ότι με ελάχιστα χρήματα επεκτείνεται σε αγορές που έχουν δυναμική και έσοδα, στις οποίες μπορεί να εξάγει εμπειρία (και να αυξήσει και το ελληνικό soft power), αλλά και από τις οποίες μπορεί θαυμάσια να αποχωρήσει χωρίς απώλειες αν το αποφασίσει.

Τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα καμία κίνηση-ματ ούτε τίποτα συνταρακτικό στον κόσμο των αερομεταφορών (για τρία αεροπλάνα μιλάμε που θα κάνουν ενδοβαλκανικά δρομολόγια τα καλοκαίρια). Είναι όμως μέσα στο πλαίσιο που εδώ και 20 χρόνια επιχειρεί η Α3 με προσεκτικές και σίγουρες κινήσεις, με συνετά ανοίγματα και συνεχή πρόοδο. Τίποτα από όσα έχει κάνει αυτή η εταιρεία δεν ήταν μονοδιάστατο. Πάντα υπήρχαν και άλλα επίπεδα και μάλλον το ίδιο ισχύει και εδώ.

Η πανδημία τελειώνει οσονούπω και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για πολλούς. Ειδικά για τις μεταφορές, το σκραμπλ έχει ήδη αρχίσει.
 
Last edited by a moderator:
Εγώ διάβασα για 51%, τι ισχύει τελικά;
 
Last edited by a moderator:
Η επίσημη ανακοίνωση μιλάει για 51%
 
Άρθρο στην Ρουμανία αναφέρει οτι από τον Μάρτιο του 22 η Animawings ξεκινάει απευθείας τουριστικές πτήσεις από το Βουκουρέστι προς Phuket με αεροπλάνα 321Neo της Aegean. Προφανώς αυτό θα γίνεται με μια στάση για ανεφοδιασμό στο Muscat του Ομάν.

"All these flights will be operated by Animawings with Airbus A321neo from the Aegean Airlines fleet and both return and return flights will be performed with refueling stop in Muscat (Oman)."

 
Και Phuket και Krabi…
Από Βουκουρέστι και από Cluj Napoca

Άντε να γίνει και η Animawings “Aegean” να μαζεύουμε μίλια
 
Last edited by a moderator:
Πριν κατι μερες το ΥR-AGA εκανε 9 ωρες πτηση μεχρι Zanzibar..
 
Το άρθρο έχει ανέβει 23 Ιανουαρίου του 21. Πέρσι δηλαδή ...και λέει "On the route Bucharest - Krabi will be operated a total of 14 direct charter flights between November 5, 2021 - March 11, 2022"
Μιλούσε για το χειμώνα μου διανύουμε.
Πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει και το μοντέλο της εταιρίας, μιας και η Aegean πήρε το 51%
 
Πρόσφατα ανακοινώθηκε απο τον εταίρο της Aegean στη animawings ότι ο στόλος τους απο 2 θα ειναι 4 την επομένη χρόνια, ώστε να καλύψουν ένα μέρος της απώλεια της blueair. Είναι να αποχωρήσει κανένα Α320 απο Aegean άμεσα η θα είναι απο την αγορα άραγε.
 
Nick, για ποια αγορά μιλάς? Δεν υπάρχει αγορά, Dry Leased είναι τα α/φη. Απλά σε συνεργασία με τον Lessor κάποια α/φη θα επιχειρούν για λογαριασμό της Animawings όταν και όποτε απαιτείται ανάλογα με τις απαιτήσεις.
 
Top