syngrousi aeroplano tis OA me LTU sto Jfk

• Thread starter Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
http://photos.airliners.net/photos/0/4/5/886540.jpg

Δίκαια αναρωτιέται και ο spotter στο airliners.net what happened to the starboard winglet? :o

Η φώτο του Α340 φεύγοντας απο LHR στις 17 Ιουλίου. Επιστρέφω με 269 σε μια εβδομάδα, θα έχω τη μηχανή μαζί μου για παν ενδεχόμενο :wink:

Οχι,μην τρομαζετε, απλα δεν βρηκα πουθενα αλλου να ανεβασω το εξης νεο:

To SX-DFA εδω και δυο-τρεις μερες κυκλοφορει χωρις το αριστερο του winglet. Ξερει κανεις τι εχει γινει???

Ταξίδεψα χθες με το DFA από Αθήνα. Κατά την αποβίβαση ρώτησα στα πεταχτά μια αεροσυνοδό αν γνωρίζει κάτι και μου απάντησε αρνητικά. Πάντως συνεχίζει να μην έχει το winglet.

Μηπως δεν ειδες καλα? Διοτι ετυχε χθες να πεταξω με αυτο, και ειχε και τα δυο winglets στην...θεση τους! (λες να μου εφυγε και να μην το καταλαβα?)

@CONGIF2
Το -Α πετούσε μέχρι πρόσφατα με ένα winglet. Εάν έχεις να μας ενημερώσεις για τον λόγο που έγινε αυτό...αναμένουμε. Φυσικά και δεν σου έφυγε. Απλά στο ξανάβαλαν.

Απορία τού άνευ βηχός ψάλτου:υπάρχει κάποια πρόβλεψη στό MEL τού A340 γιά την περίπτωση που χρειαστή να πετάξη μέ ένα winglet;φαντάζομαι οτι δέν αποτελεί normal procedure τό να πετάς μέ το αεροπλάνο σέ τέτοια κατάσταση-αλλιώς θά το είχαν εφαρμόσει όλοι,όπως συνιστούσε και η αλεπού μέ την κομμένη ουρά.

@CONFIG2
Θυμάσαι να είδες καμμιά σχετική εγγραφή στο logbook τού -A;Λογικά κάτι θα είχαν σημειώσει οι εν τώ maintenance....

CONFIG2":2lutbrb5 said:
Μηπως δεν ειδες καλα? Διοτι ετυχε χθες να πεταξω με αυτο, και ειχε και τα δυο winglets στην...θεση τους! (λες να μου εφυγε και να μην το καταλαβα?)

Αποκλειεται. το ειδα τουλαχιστον 3 φορες να πεταει με μειον ενα winglet. Το τραβηξα κιολας! Πριν κατι μερες παλι το ειδα να βγαινει απο το υποστεγο κομπλε :wink: