Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Προς το παρόν τιποτα :( τελειώνει και ο Μήνας :(
 
Και τότε γιατί βάζουν αγγελίες αν δεν είναι να σας καλέσουν άμεσα;
 
Περασα από συνέντευξη την Τρίτη κ μας είπαν πως αν είναι θετική η απάντησα θα ειδοποιησουν μέχρι τέλος της εβδομάδας γιατί από Δευτέρα ξεκινάει νέο γκρουπ εκπαίδευσης αλλά ακόμη τίποτα..Δεν έχω καταλάβει ακόμη ποια είναι τελικά τα πραγματικά κριτήρια επιλογής των αεροσυνοδων..πάντως πλέον είμαι σίγουρη πως δεν γίνεται από μια συνέντευξη τριών ατόμων κ διάρκειας 7 λεπτών να κρίνουν αντικειμενικα!!
 
Κ εγω περασα τν Τετάρτη. ..δεν περιμενω καν να με παρουν...ηταν τραγιτραγικη η ολη κατάσταση. ..σκεψου ειχα ενα τραύμα στο χερι μου απο τ σκυλο μου, και το ειχα τυλιγμενο μ επιδεσμο γτ έτσι επρεπε γ 2 μερες ακομα..οταν με ρωτησα τι είναι, τους ειπα..και μιλουσαν μεταξυ τους λεγοντας κουβενετες του τυπου "ισως εχει τατοο και τετοια"..οταν δε, τους είπα ότι μπορω να το ανοιξω να δουν οτι δεν εχω κατι να τους κρυψω, μου απαντησαν λέγοντας :ασε μην κολλήσουμε και τιποτα καλυτερα....το μόνο που με ρωτησαν στα αγγλικα ηταν πως νοιωθω γ τον σκύλο μου, μετα απ αυτο...ε τι να περιμένεις μετα...και να με παρουν, δεν θα παω!
 
Ioannalk δεν ξέρω τι να πω...η επιτροπή που ήταν στο δικό μου γκρουπ ήταν πάρα πολύ ευγενική...δεν ξέρω αν είναι τα ίδια άτομα βέβαια κάθε φορά..έχει περισσότερη σημασία για αυτούς το τεστ που γράφουμε η η προφορική συνέντευξη;
 
Υπάρχει κάποια κοπέλα που να πέρασε από συνέντευξη αυτή την εβδομάδα κ να την ειδοποίησαν για εκπαίδευση;;
 
Κοπελα που ειμασταν στο ιδιο γκρουπ στην συνεντευξη την ειδοποιησαν εχτες,πιστευεται οτι πρεπει να [εριμενω κανα δυο μερες ακομα αν ειναι να ειδοποιησουν?
 
Ειχα περασει στις 16 του μηνα και μας ειχαν πει μεχρι τελος του μηνα αν ειναι
θα ειδοποιουσαν
 
Λογικά αύριο είναι η τελευταία μέρα!για να δούμε λοιπόν...θυμάσαι πότε περίπου είχες στείλει το βιογραφικό σου κ μετά από πόσο καιρό σε κάλεσαν;;
 
Top