T4 Best Performing New Airline for AIA

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aakunz

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
GRL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKC
Σύμφωνα με μήνυμα που διανεμήθηκε μέσω του συστήματος Β&Α online tariff, η Τ4 βραβεύθηκε από τον ΑΙΑ σαν η καλύτερη νέα εταιρία ως προς την απόδοσή της αναφορικά με τον αριθμό επιβατών στον ΑΙΑ για το 2004.

Για να γίνω και λίγο κακός, μου θυμίζει καλλιστεία, που δίνουν ένα τίτλο σε κάθε φιναλίστ για να μην μείνουν παραπονεμένες (Μις Ελληνικός Τουρισμός, Μις Φωτογένεια, Μις Πρόσωπο, Μις Πόδια, Μις Μπούτια κλπ. κλπ.) :twisted:

aakunz":1on27lek said:
σαν η καλύτερη νέα εταιρία ως προς την απόδοσή της αναφορικά με τον αριθμό επιβατών στον ΑΙΑ για το 2004.
με τον αριθμό επιβατών???? Ήμαρτον! Οι άλλες φιναλίστ ποιες ήταν....?

aakunz":1on27lek said:
Για να γίνω και λίγο κακός, μου θυμίζει καλλιστεία, που δίνουν ένα τίτλο σε κάθε φιναλίστ για να μην μείνουν παραπονεμένες (Μις Ελληνικός Τουρισμός, Μις Φωτογένεια, Μις Πρόσωπο, Μις Πόδια, Μις Μπούτια κλπ. κλπ.) :twisted:
Από μέρα σε μέρα περιμένουν και το βραβείο Miss Έκλεισα-πιο-γρήγορα-και-πήρα-και-βραβείο-και-τι-βραβείο-από-τον-ΑΙΑ :!:

jerry":30bvnhyg said:
με τον αριθμό επιβατών???? Ήμαρτον! Οι άλλες φιναλίστ ποιες ήταν....?

Εμένα πάει το μυαλό μου στην Airzena Georgian Airlines:twisted:. Πάντως δεν το έχουν βάλει στην ιστοσελίδα τους. Μόνο στο σύστημα της online ταρίφας με τις συμπληρωματικές τιμές το είχαν βάλει σαν είδηση...

14/02/2005 - Τ4 Hellas Jet
Best Performing Airline Award:
Hellas Jet was awarded for recording in 2004 the highest passenger traffic numbers among all newcomers that launched operations to/from AIA in 2003.

Akis said:
Στο παρακάτω λινκ υπάρχει το σχετικό άρθρο με τα "βραβεία" :roll: Μερικά βραβεία είναι εντελώς γελοία...

Eidika ayto poy einai na gelane kai oi petres einai to vraveio gia thn kalytera anaptyssomenh etairia sthn anatolikh Eyroph opoy to pernoyn oi OA!
Dhladh ti perimenan mhpos h Tarom kai h CSA na petane apo thn Athina se oloi thn anatolikh Eyroph?

Deytero geloio einai gia thn Aegean gia ton idio logo alla sth dytikh Eyroph.
Ksexasane mallon oti h Aegean petaei apo <<arxaiotaton eton >> sth Germania (Apo thn Cronus) kai h pthseis pros Italia exoyn sigoyra kleisei dietia.
H Kypros einai anatolika mas!
Mallon tha theoroyn os anaptyksei ta Charter poy kanei kathos kai thn<<eisvolh>> sthn Italia poy dystyxos einai pthseis ths Air One.