Τα ΜΕΤΡΟ του Κόσμου!

• Thread starter Thread starter crazy pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
πουθενα παντως αναφορα στη θεσσαλονικη που κατασκευαζετε εδω και 1 χρονο και 3 μηνες.γιατι?
:twisted: :twisted: :twisted:

Εγω χρησιμοποιω καθημερινα το Χ93 (Κηφισος - ΛΓΑΒ) και πρεπει να σας πω οτι οι ωρες του τοσο στην αναχωρηση απο τα ΚΤΕΛ οσο και απο το ΛΓΑΒ τηρουνται ευλαβικα. Μονος παραγοντας που μπορει να επηρρεασει πραγματα ειναι η πολυαγαπημενη σε ολους μας Εθνικη Οδος, η οποια ακομα και τραινο κοβει... :evil:
Επισης θα συμφωνησω με τον ΤΖΠ707 οτι δρομολογια του στυλ 15:16, 17:02, 21:09 ειναι υπερβολικα. Δεν λενε τα ρολογια ολων την ιδια ωρα με ακριβεια λεπτου.

Ειμαι ο #1 πολεμιος της Ελλαδας και των υποδομων της, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,πια...

Αντί για την έκφραση: το ποτάμι πίσω δε γυρίζει, εδώ ισχύει το: το ποτάμι έγινε έλος
Για να καταλάβεις για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό, την επόμενη φορά που θα είσαι "κολλημένος" στην κίνηση, κοίτα γύρω σου τα ΙΧ και μέτρα ΠΟΣΟΙ είναι μέσα σε καθένα από αυτά. Δε νομίζω να δυσκολευτείς. Άλλωστε μέχρι το 1 (ή το πολύ μέχρι το 2) σίγουρα ξέρεις να μετράς. :lol: :lol: :lol:

(Σημ.: Εννοείται ότι δε θέλω να πω κάτι για τα μαθηματικά σου, έτσι?)

Επισης θα συμφωνησω με τον ΤΖΠ707 οτι δρομολογια του στυλ 15:16, 17:02, 21:09 ειναι υπερβολικα. Δεν λενε τα ρολογια ολων την ιδια ωρα με ακριβεια λεπτου.

Ακόμα θυμάμαι εκείνο το βράδυ του 1992 στο Gare du Nord των Βρυξελλών. Αντί για το τραίνο των 21:27 για Οτινύ στον Βελγικό Νότο μπήκα στο τραίνο που ήρθε στην αποβάθρα στις 21:25. Έλα μου όμως που το τραίνο αυτό ήταν το τραίνο των 21:26 για... Άμστερνταμ.. που η πρώτη και τελευταία του στάση ήταν στο Άμστερνταμ... Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην πόλη αλλά αυτό το φιάσκο βλακείας τότε δεν θα μου φύγει ποτέ απ' τον εγκέφαλο.. :oops:

ειχα κι εγω καποτε πολυ κριτικη σταση απεναντι στα Μετρο/αστικες συγκοινωνιες των διαφορων ευρωπαικων πολεων και το κατα ποσο βοηθουν καποιο ταξιδιωτη να φθασει στην ωρα του σε ενα προορισμο οπως το αεροδρομιο. μεχρι που χρειαστηκε να χρησιμοποιησω τα αντιστοιχα μεσα σε αμερικανικες πολεις. εκει καταλαβα οτι εδω στην ευρωπη ειμαστε τυχεροι που εχουμε επιλογη να παρουμε μετρο, να υπολογιζουμε ωρες και λεπτα, και να γκρινιαζουμε αν καθυστερησει 5-15 λεπτα.
η προσφατη εμπειρια της μπλε γραμμης μετρο απο Chicago downtown για OHare με 50 στασεις-ανωτατη ταχυτητα 25χλμ/ω-2 βλαβες-5 ανευ λογου σταματηματα-και διαπιστωση οτι οι παραλληλες μποτιλιαρισμενες λεοφωροι προχωραγαν πιο γρηγορα απο το τρενο ηταν το λιγοτερο εξωφρενικη!