Talos Air

• Thread starter Thread starter AirLaw
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σήμερα πάντως το πρωί, υπήρχε στον πίνακα αφίξεων της Σαντορίνης μία AUN413 από Ηράκλειο. Αυτό βέβαια σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει απαραίτητα ότι ήρθε κιόλας...

Ως IFR δεν ήρθε σίγουρα πάντως σήμερα Σαντορίνη. Και γενικώς δεν έφυγε κάτι τέτοιο από Ηράκλειο επίσης.

Πέπλο μυστηρίου λοιπόν αυτή η ΑUN, εν τω μεταξύ παίζει να γράφουμε και σε λάθος thread. Για να δούμε ποιός θα το λύσει...

@GP707
Στους πίνακες δεν ανεβαίνουν τα πάντα, σωστά; Μόνο αν ακυρώθηκε last minute θα είχε ανέβει λογικά, λέω εγώ τώρα...

ΥΓ
Στο Ηράκλειο μάλλον χρειαζόμαστε πράκτορα, ψάχνουμε για πραπρα (Ατάρι κατα προτίμηση) αγνώστων λοιπών στοιχείων...

να γράφουμε και σε λάθος thread.
Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει.
Στους πίνακες δεν αναρτώνται ιδιωτικές,κρατικές,στρατιωτικές και εμπορευματικές.

OA701":1byzzgug said:
@GP707
Στους πίνακες δεν ανεβαίνουν τα πάντα, σωστά; Μόνο αν ακυρώθηκε last minute θα είχε ανέβει λογικά, λέω εγώ τώρα...
Στις οθόνες ειδικά των νησιών, δεν είναι όλα σωστά. Μη σου πω ότι τις περισσότερες φορές είναι λάθος ή ελλιπή. Πέρσι στη Σκιάθο από τις 10 πτήσεις ήταν ζήτημα αν γράφονταν οι 3-4. Φέτος στη Σαντορίνη πάλι δεν γράφονται όλες οι προγραμματισμένες αλλά επίσης γράφονται και πολλές ανύπαρκτες πτήσεις που έχουν περαστεί από τους αερολιμενικούς στο σύστημα σύμφωνα με τα slots που είχαν ζητήσει στην αρχή της χρονιάς (και που δεν ισχύουν όλα). Στη Σαντορίνη πχ υπάρχει καθημερινά μια ρώσικη AOL από Mariupol ή οποία δεν έχει έρθει ποτέ.

Επειδή έχουμε βγει εκτός θέματος όμως, και επειδή όντως η AUN μπορεί να είναι άλλη, ας επανέρθουμε στο αρχικό θέμα μας.

Bασικά εγώ φταίω που έκανα εδώ το αρχικό πόστ για την AUN, μήπως να φτιάχναμε ένα άλλο νήμα για δαύτους; Βέβαια, κανείς δεν τους ξέρει ούτε τους έχει δεί, αλλά έχει μυστήριο, μην τα στείλουμε κουβά απο τώρα...

Για αυτό που γράφεις για τα σλοτ, έτσι όμως δεν επικρατεί αχραρμάς; Είναι δυνατόν ένα α/δ να μην ξέρει τις κινήσεις του; Άσε που σε μικρά ή κορεσμένα α/δ μπορεί μια πτήση φάντασμα να διώχνει κάποια άλλη λόγω έλλειψης χώρου. Κουλά μου φαίνονται όλα αυτά, αν και στη χώρα μας τίποτα δεν μας εκπλήσσει πιά...

Καλημέρα και καλό μήνα.

Η Talos Air προς το παρόν είναι άφαντη. H AUN είναι όντως η common sky με έδρα την Αυστρία και φιλοδοξεί να ξεκινήσει domestic βόλτες και μάλιστα σύντομα, πιθανώς εντός της εβδομάδας, με ATR. Κυκλοφορούν φήμες για συμφωνίες με πράκτορα για daytrips στο αιγαίο. Ήδη υπάρχει συμφωνία με handling agent. Όλα αυτά με επιφύλαξη γιατί από την πρόθεση ως την πράξη υπάρχει κάποια απόσταση.

Ψάχνοντας ακτοπλοϊκά στο http://www.ferries.gr πέφτω τυχαία πάνω σε δρομολόγιο HER-JTR με Talos Air καθημερινά μέχρι τέλος Ιουλίου από 1-3 πτήσεις καθημερινά o/w €95 (η Minoan την ίδια μέρα το δίνει €59 και τα ακτοπλοϊκά €49,50 - €56 οικονομική θέση).

Καλησπέρα,

είναι συμφερόντων Ηλιόπουλου εφοπλιστή(seajets) και παίζει στη forthcrs και όχι σε gds. Μάλλον θα βγάλει και στην ιστοσελίδα του κάποια στιγμή online booking.

Τελικώς πάει και αυτό, όπως φαινόταν δηλαδή...
Μάλλον έκανε ένα δρομολόγιο και τέρμα, υποτίθεται ότι οι πράκτορες που θα στήριζαν για Σαντορίνη το εγχείρημα εγκατέλειψαν την ιδέα,.Λέμε τώρα