"ταυτότητα"αεροπλανου ΟΑ προς/απο βιεννη

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

alexandra.athens

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
athens
καλη χρονια!!!!!i'm back from nyc!
απορια:
πως μπορω να βρω ποιο αεροπλανο χρησιμοποιειται προς/απο βιεννη?????αν ειναι της hola ''η απο αλλη εταιρεια ισως?????και γενικα τα αεροπλανα που χρησιμοποιουνται για ενα δρομολογιο ειναι συγκεκριμενα (οπως ειναι τα 340 για nyc λογω αποστασεως-υπερατλαντικου ταξιδιου) 'η αλλαζουν συνεχεια?

737 θα είναι, συγκεκριμένα ποιό δεν μπορείς να ξέρεις
Εκτός αν τελευταία στιγμή αλλάξει με κάποια έκτακτη ενοικίαση

Καλωσήρθες !

Για τύπο αεροσκάφους, είτε 737 είτε Α320 προφανώς. Δεν γνωρίζω αν στο εισητήριο πάνω θα αναγράφεται, ή αν στο ίδιο το site της ΟΑ αναφέρει τον τύπο, αλλά μια ένδειξη θα προερχόταν από εκεί. Όσο για συγκεκριμένο αεροσκάφος ως hull, πιστεύω ότι αυτήν την πληροφορία, μόνο ο dispatcher, η επιμελητεία της ΟΑ και το πλήρωμα το γνωρίζει πρίν από την πτήση...

Να μας πεις ποια συγκεκριμένη ημερομηνία θες και το προηγούμενο βράδυ θα σου πούμε.

Ως τότε τα ωράρια είναι ευέλικτα και αλλάζουν.

ε τοτε δεν εχει νοημα...γιατι θα τα εχω κλεισει αν ειναι τα εισητηρια...το θεμα ειναι να ηξερα τωρα για να δω αν θα κλεισω(δε θελω με τιποτα να ειναι της HOLA :? )

Εεε τότε και εσύ να κλείσεις με austrian να σου στοιχίσει τα 8πλάσια από την Ολυμπιακή. Παρόλα αυτά πες μας την ημερομηνία που θες

hehe...ειναι δωρεαν λογω καρτας μιλιων με ολυμπιακη...απλα σκεφτομουν να τα αφησω για αργοτερα που θα ανανεωσει στολο ισως(με 320 ελπιζω χιχι)βεβαια με την ιδια λογικη μπορει να κλεισει και να τα χασω...για απριλη σκεφτομουν γυρω στις 18!

Μέχρι τον απρίλη, ποια εταιρεία ζει ποια πεθαίνει.. Από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν ιδέα για το πως θα κυλήσει το εαρινό πρόγραμμα (από τέλη μάρτη) είναι λίγο άστοχο να μιλάμε για τύπους αεροσκαφών από τώρα.

hehe...ειναι δωρεαν λογω καρτας μιλιων με ολυμπιακη...απλα σκεφτομουν να τα αφησω για αργοτερα που θα ανανεωσει στολο ισως(με 320 ελπιζω χιχι)βεβαια με την ιδια λογικη μπορει να κλεισει και να τα χασω...για απριλη σκεφτομουν γυρω στις 18!

Έχω κλείσει για τις 7/03/2008 με Ο.Α για Γενεύη.Συνήθως βάζουν το α/φος της Hola.Το α/φος είναι μια χαρά.Είχα κι εγώ το φόβο αυτό με τις βλακείες που άκουγα στα ΜΜΕ,αλλά μια μέρα συνάντησα έναν μηχανικό της Ο.Α σε μια παρέα,και μου είπε κατά λέξη "όσες πιθανότητες έχει για να πέσει ένα 737-300 άλλης εταιρείας,έχει και αυτό.Το α/φος είναι μια χαρά.Δε θα έβαζε κανείς την υπογραφή του σε νεκροφόρα.Πήγαινε στον προορισμό σου χωρίς φόβο..."

Και ποιος σου λέει ότι αν κλείσει Α320 νοικιασμένα,δε θα έχουν κάποιο πρόβλημα;Το α/φος της Hola το έχει ελέγξει και η κατασκευάστρια εταιρεία και η ΥΠΑ,και η Ο.Α.Άρα είναι ασφαλές!

να σου πω την αληθεια και τα 737 τα φοβαμαι επειδη ολο αυτα πεφτουν(βεβαια αυτο παει με τη λογικη"ολο αυτα υπαρχουν")αλλα και παλι...εξου και o λογος που εγραψα οταν ανανεωσει στολο με 320 και οχι boeing... 8)