"ταυτότητα"αεροπλανου ΟΑ προς/απο βιεννη

• Thread starter Thread starter alexandra.athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
H Olympic Catering ανοικει στην Everest και οχι στην Ολυμπιακη!

Το γνωρίζω. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι οι διαφορές στο catering δεν είναι τόσο δραματικές, ώστε να δικαιολογούν την επιλογή με βάση αυτό το κριτήριο, μιας εταιρείας με πολλαπλάσιο ναύλο.

βρε παιδια τοσο ακριβοτερο ειναι το εισητηριο της austrian????ΟΙ ΟΑ το εχουν γυρω στα 300 με 400 παντως...ποσο να ναι της austrian πια?

Σύμφωνα με το σύστημα online κρατήσεων της AU, 420E σε economy, σχεδόν 700E σε economy flexible. 720E σε business flexible (καλά, τόσο μικρή διαφορά;;;;;;), RT για ένα άτομο, και στις μέρες που μας είπες. :D

Και για να είμαστε και 100% ακριβείς, + 20Ε φόρος lol. Είναι σαφώς πιο ακριβή η Austrian.

Δεν είναι πάντα πιο ακριβή η Austrian. Οι εταιρίες, και τα yield management συστήματα που χρησιμοποιούν, αλλάζουν συνεχώς τις τιμές τους ανάλογα με τη ζήτηση. Αυτή τη στιγμή μια αναζήτηση στο www.aua.com για 18/4 - 25/4 δίνει EUR 197.26, ενώ για 15/4 - 22/4 δίνει EUR 179.26.

Sunshine":2bah29tm said:
Αυτό το θέμα ήταν μια ευχάριστη παρένθεση!! Αγαπητη Αλεξάνδρα έγραψες ότι μέχρι τον Απρίλη μπορεί η ΟΑ να βάλουν 320 για Βιέννη?? Πήγαινε χρυσή μου με Austrian να δεις και λίγο την αλλαγή στην ποιότητα της πτήσης!! Τώρα αν έχεις ΄δωρεάν εισητήριο εγώ το hola το βλέπω και Emirates αμα λάχει χαχα :D :D αστειεύομαι... Αλλά για τσάμπα πέτα με ΟΑ , δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν θες πάλι κάτι παραπάνω με αυστριακές.. (μου αρέσει το catering)

Μιλούσαν για την ποιότητα.... (όπως λέει και ο Καβάφης)
Διαβάστε εδώ χωρίς άλλο σχολιασμό...
viewtopic.php?f=7&t=4775

βρε παιδια τοσο ακριβοτερο ειναι το εισητηριο της austrian????ΟΙ ΟΑ το εχουν γυρω στα 300 με 400 παντως...ποσο να ναι της austrian πια?

Αλεξάνδρα,απ΄ότι έχω παρατηρήσει,το μοναδικό εναπομείναν α/φος της Hola το EC-KHI κάθε Παρασκευή το βάζουν στο δρομολόγιο ATH-GVA.Οπότε,φρόντισε να πας στη Βιένη Παρασκευή,να το αποφύγεις :D .Πάντως θεωρώ την ανησυχία σου λογική,αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.Κι εγώ στην αρχή είχα άγχος μιας και εγώ θα πάω στη Γενεύη με το EC-KHI αλλά δε συντρέχει λόγος ανησυχίας.Τουλάχιστον όχι πιο σοβαρός από οποιαδήποτε πτήση.Προγραμμάτισε το ταξίδι σου,να βρεις και μια καλή τιμή,και τα λεφτά που θα σου μείνουν,να τα "φας" στην Βιέννη!

Ανάλογα με τη ημέρα που θέλεισ να πετάξεις έχει το 737-300 ή΄737-400 και έχουν μειωθεί οι πτήσεις σε δευτέρα-παρασκευή και κυριακή αναχώρηση 09:35 με άφιξη 10:55
1 OA 159 7 ATH VIE 0935 1055 0 28OCT07 03FEB08 733 2:20
2 OA 159 15 ATH VIE 0935 1055 0 18JAN08 04FEB08 734 2:20
αυτές τις πτήσεις μου δείχνει το σύστημα.

Ίσως δεν έγραψα καλά αυτό που σκεφτόμουν στο προηγούμενή μου δημοσίευση. Ήταν λίγο ειρωνικό το μύνημά μου για την διαφορά στην ποιότητα των δύο εταιρειών , δεν το έγραψα καλά. Εγω είχα πετάξει με ένα 321 αυτής και έμεινα ευχαριστημένος , αλλά όχι κάτι φοβερό. Πήγαινε με ΟΑ Αλεξάνδρα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος διαφοράς. Απλά για ορισμένους ιδαιίτερα απαιτιτικούς όπως εγώ , θέλω όταν πετάω με ΟΑ να είναι ΟΑ και όχι κάτι άλλο... όσο ασφαλές και αν είναι.. δεν παίζει ρόλο, (για αυτό και σου απάντησα πριν έτσι).

al.porto":33vn3ye1 said:
Να πληροφορήσω ότι το catering της Austrian στο σκέλος ΑΤΗ - VIE παρέχεται από την Olympic Catering.

Το catering της πτήσης ΑΤΗ-VIE. Όπως λέμε Αλβανός τουρίστας. Όπως λέμε αγνότης στην πολιτική. Όπως λέμε ο Βύντρα MVP σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Σοβαρευτείτε. Που φτάσαμε, να χαρακτηρίζεται το 3.7 εκατοστών σαντουιτσάκι catering. :rant: Μια βόλτα να κάνω στο Σκλαβενίτη πριν την πτήση κερνάω 10 δρομολόγια προς Βιέννη.