Κσι ενα TR κι απο΄μενα
SKG-STN
Πρωι πρωι αφιξη στο υπερhub Μακεδονια και chek in απο την Olympic Handling.Μετα απο μια συντομη βολτα στα duty free πηγα για διαβατηριακο ελεγχο οπου ο υπαληλος μe πληροφορισε οτι υπαρχει τετραωρη καθηστερηση!

:evil: Δεν πηραζει λεω θα περασει η ωρα...Aμ δε! Η ωρα δεν περναγε με τιποτα! Στα ξαφνικα ακουγετε ανακοινωση που αναγγελει την προσφορα δωρεαν αναψυκτικων(η στους επιβατες της καθηστερημενης πτησης JOR 447 (η δικια μου!)Καθως περιμενα για να παραγγειλω το δωρεαν αναψυκτικο μου ενασ κυριος ερχετε αρκετα νευριασμενος και πληροφορει τη συζυγο του πωσ εχουν αλλες τρεισημιση ωρεσ καθηστερηση. Ρωτω και μαθαινω πωσ ειμαστε στην ιδια πτηση!

Μετα απο καμια ωρα μας δωθηκαν κουπωνια για δωρεαν γευμα στο εστιατοριο του αεροδρομιου του οποιου αγνοουσα την υπαρξη του!

Τελικα ηρθε το αεροπλανο που <SURPRISE!> ηταν 738 (YR-BIA)!

Το αεροπλανο ηταν αρκετα ταλεπωρημενο μεσα σαν τα 733-4 της πΟΑ. Η θεση μου ηταν η αθλια 3α. Το πληρωμα ηταν αρκετα ομορφο θα ελεγα!Ηταν πολυ επαγγελματικη η συμπεριφωρα τους ακομα και με επιβατη που πιαστηκε να καπνιζει στην τουαλετα

! Στην προσγειωση ο πιλοτος ¨καρφωσε¨ το αεροπλανο στον 22 του STN.Σε αυτο το σκελος του ταξιδιου μου ολα ηταν

εκτος απο την καθηστερηση των 7,5 ωρων!!
STN-SKG
Η πτηση επιστροφης ηταν μια αρκετα γρηγορη θα ελεγα καθως συμφωνα με την ενημερωση απο τον πιλοτο το Boeing 737-800 (YR-BIA και παλυ!) πηγενε με 950 χλμ/ωρα!Κοινως το πατησε και καναμε μονο 2 ωρες και 45 λεπτα με αφιξη 5 λεπτα πριν την προγραμματισμενη ωρα αφιξης,γεγονος εωτηπωσιακο καθως ειχαμε καθηστερηση μισης ωρας!

Κατα τα αλλα ηταν μια normal πτηση!Την προσεγγιση στον 34 την εκανε λιγο μεσω Αλασκας αλλα δεν μπορω να πω οτι με πειραξε!
Βαθμολογια
on time performance: 3/10 7,5 ωρες στο Μακεδονια εκοψα τις φλεβες μου!
αεροσκαφος: 7/10 Αν τα καθησματα και η καθαριοτητα ηταν καλιτερα θα επερνε 10 αλλα...
πληρωμα: 10/10 ομορφια και ευγενια!Το τελειο πακετο!!!
οverall: 6/10 αν μπορει κανεις ας δωσει παραπανω στην ευκολη η τη βρετανικη οχι τιποτα αλλο αλλα για να εχει το κεφαλι του ησυχο και να ταξιδεψει σε καλιτερο αεροδρομιο (Gatwick)
Υ.Γ Ευχαριστω το μελοσ Thanasis_U2 που με πληροφωρισε για την Easybus!