747lover
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
το πάσχα του 2007 ταξίδεψα με ΟΑ στο Λονδίνο. Το αεροσκάφος ήταν ένα Α300-600R της ΟΑ και ήταν γεμάτο. ήταν η πρωινή πτήση νομίζω κάπου στις 9. Μαζί μας ήταν και δύο σχολεία το ένα από Αθήνα και το άλλο από Θεσσαλονίκη. το boarding ξεκίνησε στην ώρα του και φυσικά μέσα στο αεροπλάνο δεν έλειπαν από τα πιτσιρίκια τα 'θα καθίσω δίπλα σου' 'μπορείτε να καθίσετε εδώ για να καθίσω με τη φίλη μου' και όλα αυτά, γιατί στα παιδιά δεν ήταν συνεχόμενες οι θέσεις και όλα αυτά ήταν αναπόφευκτα. Θυμάμαι δύο-τρεις άγγλους επιβάτες που παραπονούνταν για τις κατειλημμένες θέσεις τους. Οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να βάλουν τάξη και τελικά μετά από δέκα λεπτά κάθισαν κάτω και φύγαμε από το gate. Μετά την απογείωση και αφού έσβησε το 'προσδεθείτε' τα πιτσιρίκια σηκώθηκαν όρθια και άρχισαν να κινούνται σε όλο το μήκος του Α300. Άλλαζαν θέσεις, ούρλιαζαν και άνοιγαν κινητά. Τελικά οι καθηγητές θυμήθηκαν, μετά από θερμή παράκληση των αεροσυνοδών, να τους πουν να καθίσουν κάτω. τελικά μοιράστηκε το πρωινό και αν και δεν θυμάμαι τι ήταν στα πιτσιρίκια δεν άρεσε καθόλου. Μετά το φαγητό συνεχίστηκε το ίδιο νταβαντούρι με πριν. Τέλος προσγειωθήκαμε στο Χίθροου και όταν σταματήσαμε στο gate και έσβησε το 'προσδεθείτέ' ξεκίνησε ο χαμός και το σπρώξιμο από τα πιτσιρίκια σε τέτοιο βαθμό που μερικοί επιβάτες ούρλιαζαν για να ανασάνουν :evil: . Εγώ περίμενα μέχρι να βγουν αυτά και τέλος βγήκα και εγώ
. Τώρα πείτε με γκαντέμη δεν ξέρω άλλα και στην επιστροφή μου από το πανέμορφο Λονδίνο έπεσα πάλι στα πιτσιρίκια από το σχολείο στην Αθήνα
ευτυχώς φαινόντουσαν πεθαμένα στη κούραση, η πτήση ήταν βραδινή και κοιμήθηκαν σαν αγγελούδια