ταξιδι στο Λονδινο

• Thread starter Thread starter kritikos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Επόμενα ταξίδια του airliners.gr

Όντως πολύ καλό,αν και κάνει αρκετή ωρίτσα να φτάσει..
Το προσωπικό υπερβολικά ευγενικό και πρόθυμο να βοηθήσει.
Επίσης θετικό είναι ότι μπορείς,αν έχει κενές θέσεις στο λεωφορείο,να φύγεις νωρίτερα από την ώρα που γράφει το εισητήριο σου.
Γενικά πιστεύω ότι η σχέση τιμής-απόδοσης είναι πολύ καλύτερη απότι του Stansted Express
(άλλωστε αν θες ντε και καλά να κάνεις βόλτα με τρένο θα έχεις την ευκαιρία ούτως ή άλλως με το αυτόματο του αεροδρομίου :P )

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Το Stansted Express το έχω χρησιμοποιήσει, αλλά αυτή τη φορά δε πολυβιάζομαι και σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το λεωφορείο. Άλλωστε με τρένο θα έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω την επόμενη μέρα, για Ουαλία.
Συγνώμη για το off topic 8)

Cyverius":23nchcoz said:
Οι exitrows 7 και 25 της οικονομικής έχουν περισσότερο χώρο, αλλά όχι καλή θέα αν σε ενδιαφέρει τι γίνεται απ'έξω.

Για plane-spotting στο Heathrow, επί του παρόντος η καλύτερη λύση είναι η Myrtle Avenue, δυο βήματα από τον σταθμό του μετρό Hatton Cross (δες αεροφωτογραφία ή χάρτη) Ειδικά όταν χρησιμοποιείται για προσγείωση ο 27L είναι απόλαυση (καιρού επιτρέποντος)

A, κάνε και μια βόλτα στο Τ5 να χαζέψεις τον 9L από το Costa Coffee

Αύριο ανεβαίνω πάνω..η Myrtle Ave είναι εκείνο το μέρος που βλέπουμε στις φώτο planespotting με τα α/φη να περνάνε ξυστά πάνω από κάτι σπιτάκια στην προσέγγιση για LHR?

Εάν πάρω Oyster 6 ζώνες θα πληρώσω ολόκληρο Heathrow Connect ή τη διαφορά?

polo03":3qdbsgha said:
Εκτός από το δοκιμασμένο STN express, έχει κανείς δοκιμάσει το EasyBus από το Στάνστεντ?
Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις coach της TerraVision. Και φθηνό και ταχύτερο και ανετότερο από EasyBus! Πολύ καλό service. Και άσχετα με την ώρα που θα κλείσεις, μπορείς να το πάρεις όποια ώρα θες. Και συνήθως εχει προσφορές για εισητήρια με επιστροφή στις 13 λίρες. :D

Το ταξίδι μου στο λονδίνο ξεκίνησε άσχημα, είχε καθυστέρηση η 182 για Αθήνα και έχανα την πτήση των 19:15 για Λονδίνο κι επειδή δεν έφτασα στο αεροδρόμιο αρκετά νωρίς να με στείλουν με την προηγούμενη πτήση στην Αθήνα, έφυγα την επομένη με την πρωινή..Στην επιστροφή, χθες,έφευγα με την 270 απο LHR και όχι μόνο είχα την τύχη να ταξιδέψω για τελευταία φορά με το Α340-300, αλλά μου κάναν,χωρίς να το περιμένω, upgrade από Economy σε Business..!! :banana: :banana: Πρώτη φορα ταξίδεψα Business σε widebody και ευχαριστώ το Θεό, γιατί θα φύγουν τα Α340 σύντομα και φυσικά γαιτί έγινε τζάμπα!
Αλήθεια ξέρει κανείς για ποιο λόγο σου αλλάζουν Θέση από οικονομική σε Business?overbooking στην Οικονομική? το αεροπλάνο ήταν πίτα και στην αρχική μου θέση-13F- βαλαν έναν μπαμπά με το γιο του..και μου δώσαν την 5D...

υ.γ. Ακη, ήσουν κι εσύ χθες στο αεροπλάνο (SX-DFC)? είδα τη φώτο.. :D

Όχι δεν ήμουν, απλά περίμενα την δική μου πτήση και είπα να βγάλω φωτογραφία το DFC ;)

Αλήθεια όμως, ξέρεις τον λόγο γιατί το αεροσκάφος χτες έκανε line-up στον 27L για να τον εγκαταλείψει σχεδόν αμέσως, για να πάει μετά από κανένα δεκάλεπτο πάλι για line-up και τελικά για take-off; Ανακοίνωσαν τίποτα;

Το καλοκαίρι είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο των αναβαθμίσεων απο οικονομική σε business. Μου έχει τύχει 2 φορές μέσα σε ένα χρόνο στην Ολυμπιακή και σε Α340. :great:

Akis":8zsy3j5h said:
Αλήθεια όμως, ξέρεις τον λόγο γιατί το αεροσκάφος χτες έκανε line-up στον 27L για να τον εγκαταλείψει σχεδόν αμέσως, για να πάει μετά από κανένα δεκάλεπτο πάλι για line-up και τελικά για take-off; Ανακοίνωσαν τίποτα;

Δεν καταφερα νακούσω, καθώς δύο μωρά στρίγκλιζαν από την ώρα που μπηκαμε και είχα βάλει τα ακουστικά γιατί τα μηνήγγια μου δεν αντέχαν άλλο..έπιασα ότι προσπάθησε να ζητήσει καλή σειρά για take-off αλλά ατυχήσαμε και καταλήξαμε νομίζω 7οι

Λονδίνο

Παρακαλούνται τα αγαπητά μέλη που έχουν τουλάχιστον στοιχειώδη γνώση του Λονδίνου όπως καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με πενθήμερη διαμονή (13-17 Φεβρουαρίου).
Κάθε (σοβαρή) πρόταση για περιοχή, ξενοδοχείο, κλπ δεκτή.

Όποιος καταθέσει την καλύτερη πρόταση θα κερδίσει την εύνοιά μου και θα προσληφθεί στην αυλή μου όταν γίνω βασιλιάς.