Ταξίδι στο Los Angeles!

• Thread starter Thread starter Lovethisflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Lovethisflight

Low-Cost-Class-Member
Καλησπέρα,

Σκοπέυω να ταξιδέψω απο Αθήνα για Los Angeles το καλοκαίρι, πιο ειδικά, 15/8 - 2/9. Ψάχνω οικονομικά εισιτήρια (γύρω στα 900-1000Ε). Η αλήθεια είναι οτι θέλω τις δυνατόν λιγότερες ώρες πτήσεις και με μια ανταπόκριση. Ζητάω πολλά; :roll:

Βρήκα μια τιμή με Turkish αλλά είναι 17 ώρες το ταξίδι απο Κωνσταντινούπολη για LAX. Και οι γνωστοί ναύλοι με U.S.(γύρω στα 900Ε, πολλές ωρες) , Air France, BA και Lufthansa.

Γνωρίζει κάποιος με ποιά εταιρία θα ταξιδέψω οικονομικότερα και πιο άνετα; Χώρις να περάσω 2 μέρες μέσα στο αεροσκάφος, (οχι οτι δεν θέλω προσωπικά, αλλά το σόι δεν έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα)

Με Alitalia μεσω Rome η
Continental μεσω New York η
British Airways μεσω London. Εαν κλεισης απο τωρα θα βρης καλες τιμες!

15/8 - 2/9 με ΒΑ, μια ανταπόκριση περίπου 2 ωρών στο Λονδίνο στα 930 ευρώ από το expedia.com . Το LHR-LAX με Β747. Η καλύτερη λύση πιστεύω!

Βρήκα με Turkish στα 720Ε!!! Καλό ε; Μην με ματιάσετε. Και με τα ολοκαίνουρια Β777-300! Τώρα δεν ξέρω αν 17 ώρες θα την παλέψουμε αλλά άλλο θέμα αυτό!

Η βολικότητα του δρομολογίου της ΒΑ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα της THY. Οπότε έχεις τις επιλογές μπροστά σου και διάλεξε... :wink:

Τι το πιο βολικό έχει ακριβώς το δρομολόγια της BA? O χρονος ταξιδίου είναι πάνω κάτω ίδιος 17 ας πούμε ώρες η THY προσφέρει καινούργια 777 και το προιον της έχει θετικές εως ενθουσιώδεις κριτικές δεν βλέπω γιατί ντε και καλά πρέπει να πληρώσει ακριβότερα την ΒΑ :?

Lovethisflight":4bilr18e said:
...Σκοπέυω να ταξιδέψω απο Αθήνα για Los Angeles το καλοκαίρι, πιο ειδικά, 15/8 - 2/9. Ψάχνω οικονομικά εισιτήρια (γύρω στα 900-1000Ε). Η αλήθεια είναι οτι θέλω τις δυνατόν λιγότερες ώρες πτήσεις και με μια ανταπόκριση. Ζητάω πολλά; :roll: ....

Δεν κάνω κανένα promotion της ΒΑ, μην παρεξηγηθώ κιόλας! Όπως βλέπεις πιο πάνω οι απαιτήσεις του ικανοποιούνται πλήρως με το δρομολόγιο της ΒΑ. Συγκεκριμένα, οι όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες πτήσεις είναι μόνο με την ΒΑ. Στο δρομολόγιο της ΤΗΥ η επιστροφή περιλαμβάνει 4,5 ώρες αναμονή στην Κωνσταντινούπολη και δεν βρήκα κάτι πιο σύντομο, πάντα με την ΤΗΥ. Δεν είναι ότι καλύτερο μετά απο 13,5 ώρες πτήσεις να φτάνεις στην Κωνσταντινούπολη και να πρέπει να περιμένεις 4,5 ώρες για την επόμενη πτήση που είναι μόνο 1,5 ώρα. Του έθεσα μια επιλογή που να ικανοποιεί όλα του τα κριτήρια και η απόφαση είναι δικιά του! Κατανοητό τώρα ?

Το kayak μου έβγαζε άλλα αποτελέσματα από το πάμε διακοπές. Προφανώς 4,5 ώρες μετά από long haul δεν είναι οτι καλύτερο. Στο χιλιάρικο παίζουν και πτήσεις από CDG με Air France και αναμονές της 1,5 ώρας πάντα στο kayak.

Εγώ πάλι συνδυασμό Aegean + Air New Zealand μέσω Λονδίνου, αν και δεν ξέρω πόσο έχει το εισιτήριο... :D