ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

TA ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

• 1. ΙΣΛΑΝΔΙΑ (Ο τελευταίος οικολογικός παράδεισος της Ευρώπης)

Votes: 1 100,0%
  • 2. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ( Προς αναζήτηση του άρχοντα των δαχτυλιδιών)

Votes: 0 0,0%
  • 3. ΟΥΓΚΑΝΤΑ ( Το καλύτερο ίσως σαφάρι του κόσμου)

• 4. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ (Χωρίς άλλα σχόλια)

• 5. ΚΑΜΠΟΤΖΗ (Στους ναούς των Χμερ)

• Total voters
    1

COMPUTERISE

First-Class-Member
Οι ταξιδιωτικοί στόχοι πρέπει πάντα να υπάρχουν για να μας δίνουν κουράγιο να αντιμετωπίζουμε την μιζέρια της πραγματικότητας. Διάλεξα 5 δυσκολοπραγματοποίητα ταξίδια ένα από κάθε ήπειρο, που όλοι, λίγο ως πολύ έχουν σαν όνειρο να τα πραγματώσουν.Είμαι πραγματικά περίεργος για τα αποτελέσματα!!

Το Νο 4 έχει μπει σε διαδικασία taxi για το 2008. Πρώτα ο θεός :D

Ναι, ναι. To 4!!! Το επομενο spotting trip!!! :shock:

Εμένα μ αρέσει και το "3"..

Όλο και κάποιο DC3 θα βρούμε να μας πετάξει πάνω από ζέβρες :roll:

Και εγώ με την σειρά μου επιλέγω την Αργεντινή/Γη του Πυρός, διότι έχουν ήδη πάει αρκετοί γνωστοί μου και μου έχουν πει πως είναι καταπληκτικά.
Δεν θα μου κακόπεφτε όμως καθόλου να ξαναπάω και στην Ισλανδία, την οποία και λατρεύω (και η οποία είναι καταπληκτική αν έχεις και αυτοκίνητο).

εγώ πάλι δεν πριν καν δω τι ψηφισαν οι υπόλοιποι, δεν μπήκα καν στην διαδικασία να επιλέξω. Γη του πυρός και ένα τριήμερο στα νησιά του Πάσχα. Δεν ξερω τι αεροδρόμια και τι αεροπλάνα έχει εκεί, αλλά εμένα σε τέτοιες τοποθεσίες με πιάνει το εσωτερικόπεριπετειώδες μου!!!!!!

Να μαστε καλά και όλα γίνονται!

ego mechri stigmis den echo paei ougkanta kai kampotzi... an kai gia na eime eilikrineis...mechri na ftiaksoun ekei ligo ta pragmata...tha kathisteriso na pao :D

Λοιπόν, Ισλανδία θα ξαναπήγαινα, αλλά αυτή τη φορά με ενοικιασμένο αυτοκίνητο για να φτάσω μέχρι Akureyri, Þorsmörk, Goðafoss, Myvatn κλπ. κλπ. και όλα αυτά με το πλοίο Norröna που ξεκινάει από Δανία και κάνει ένα stopover στις εξωτικές Φερόες (must!)

Ουγκάντα και Καμπότζη δε με ενθουσιάζουν, αλλά σίγουρα θα διάλεγα Tierra del Fuego μαζί με ολίγη από Στενό του Μαγγελάνου, Punta Arenas, Ushuaia και οπωσδήποτε το θρυλικό Rapa Nui (Νησί του Πάσχα). Γιατί όχι και Falklands;

Οπότε, φυσικά θα πάρω μία Γη του Πυρός και βλέπουμε. Πάντως θα πρότεινα και μία Βόρειο Κορέα. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία μου. Μόνο στην τσέπη μου!

KGP":6p8fvat1 said:
ego mechri stigmis den echo paei ougkanta kai kampotzi... an kai gia na eime eilikrineis...mechri na ftiaksoun ekei ligo ta pragmata...tha kathisteriso na pao :D

Στην Καμπότζη τα πράγματα είναι μια χαρά, με την έννοια ότι είναι ακίνδυνα και ο τουρισμός αναπτύσσεται σιγά σιγά. Για τους ντόπιους είναι ακόμα δύσκολα τα πράγματα βέβαια.

Δαγκωτά τα 3 και 4, αν και οι προτεραιότητές μου δε περιλαμβάνονται ακόμα στη λίστα αυτή ακόμα :wink: