Εγώ αντιθέτως,απαντώ ΝΑΙ
Δηλαδή,άν επιτραπή η χρήση τών κινητών εν πτήσει,θά το χρησιμοποιήσω εφ'όσον παραστή ανάγκη.
Διότι,αγαπητοί μου,άλλο να τηλεφωνήσης εν πτήσει και άλλο να τηλεφωνής καθ'όλην την διάρκεια τής πτήσης.
Αυτό που δέν εννοούν πολλοί να καταλάβουν είναι οτι το κινητό είναι ένα εργαλείο,που σ'εμάς εναπόκειται να το χρησιμοποιούμε μέ τόν σωστό τρόπο.Αν γενικά χρησιμοποιούμε το κινητό μόνο όταν καί όπου υπάρχει ανάγκη,το ίδιο θά κάνουμε και στό αεροπλάνο.
Ομοίως,αυτοί που εν πτήσει θά θέλουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους γιά να τηλεφωνούν στίς διάφορες Σούλες/Μπούλες κλπ γιά κουτσομπολιό,σίγουρα κάνουν το ίδιο ακόμα και όταν περπατούν στό δρόμο.
@drakkar
1.Ακόμα και γιά τήν μία στίς χίλιες που αναφέρεις,πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο.Μακάρι να μήν χρειαστή ποτέ αλλά άν προκύψη τέτοια περίπτωση,γιατί να συμβή το κακό καί να πούμε μετά "θά μπορούσε να είχε αποφευχθεί ή απόπειρα άν επιτρεπόντουσαν τά κινητά εν πτήσει";
2.Εμένα δέν με ενοχλούν όσοι μιλάνε γενικά μέσα στο αεροπλάνο,αλλά όσοι γκαρίζουν ώστε να τους ακούση όλη η καμπίνα...
3.Καί άν δέν έχη συννεφάκια,αλλά ήλιοφάνεια,τί γίνεται;