...the official "Greeks at Le Bourget 2007" topic...

Νομίζω πως το Σάββατο κυριαρχεί για κοινή μέρα εμφάνισης...
 
Μετά από ερώτηση στην υπηρεσία για τα εισιτήρια για το Paris Air Show σχετικά με το εισιτήριο των €22, μου απάντησαν....

Bonjour Panayiotis Lekkas

Voici la réponse du service client à votre requête numéro 182267-1178791713 :

We inform you that tickets for the museum are sold separately.



Cordialement
Le Service Client


Άρα για όποιον θέλει νομίζω ότι έχουμε μια μέρα 22 και μια μέρα 16!
 
Αυτή τη στιγμή (αλλά ποιος να με ακούσει τέτοια ώρα) το site για τα εισιτήρια του P.A.S. δείχνει διαθεσιμότητα για το Σάββατο στα flying displays.
 
Re: Paris Air Show No Party for Airbus

Phantom Phixer":3urou72e said:
Plagued by problems and delays, the A350 widebody is trailing its more fuel-efficient rival, Boeing's Dreamliner.

BusinessWeek special report

Καλό το "δελτίο τύπου" της Boeing :rolleyes:

Αναμένετε παραγκελίες για το Α350 στο Παρίσι. Καινούργιοι πελάτες και επισφράγιση παλαιότερων για τη πρώτη έκδοση του Α350. Όσο αφορά για τα composites το άρθρο κάνει ένα μεγάλο λάθος. Μεγάλα κομμάτια του 787 προέρχονται απο την Ευρώπη.

Όσο για το Β787 δεν είναι όλα ρόδινα. Πρόσφατα δημοσιέυθηκαν φωτογραφίες που δείχνουν κατά την ένωση κομματιών ότι ένα απο αυτά ήταν μεγαλύτερο απο τα άλλα και άφηνε ένα κενό ελάχιστων ίντσων. Όχι ότι καλύτερο για ένα fuselage.
 
Άσχημα τα νέα για τους "Greeks at Le Bourget 2007". Σύμφωνα με το http://www.freemeteo.com Πέμπτη με Κυριακή θα έχουμε βροχές ίσως και καταιγίδες και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. (16-1:cool:

Καλού κακού πάρτε και κανένα μπουφάν! :)
 
γυρισατε? ξεκουραστηκατε? γραφτε και κανενα report...ολοι εμεις που τρωγαμε τις 45αρες κελσιου στο κεφαλι την ωρα που εσεις απολαμβανατε, περιμενουμε εντυπωσεις!
 
Top