Θελω την βοηθεια σας.........

  • Thread starter ria22
  • Ημερομηνία δημιουργίας

ria22

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
20/09/2011
Μηνύματα
1
Likes
0
Εφαγα κ εγω τν φλασια της αεροσυνοδου......τωρα μου κολλησε στο μυαλο κ δν μου φευγει πρεπει να το προσπαθησω τουλαχιστον.....θα μου πειτε ποιος ο λογος??το αγαπας??κ.τ.λ,κ.τ.λ.......λατρευω τα ταξιδια(αν και δν εχω κανει πολλα,κανενα βασικα αλλα τεσπα).....Διαβαζοντας ολα σας τα θεματα κατατοπιστηκα λιγο....(λιγο ομως)εστειλα το cv μου στην OA(δν ζητουσαν φοτο οπως διαβασα εδω στο φορουμ,ισως η συγκεκριμενη)....αυτααααα.....που αλλου να απευθυνθω??τι αλλο να κανω,που να ψαξω??σε εφημεριδες εχει τπτ??αν ναι σε ποιες??ειμαι 23ων με παιρνει ακομα??η' γερασα?? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
 
Nέα είσαι ακόμη. :D :D :D :D
 
Το φόρουμ δεν είναι chat. Ως εκ τούτου δεν γράφουμε με συντμήσεις τύπου sms για να γλυτώσουμε... χαρακτήρες. Παρακαλούμε να γράφετε σωστά.
 
μια χαρά είναι η ηλικία σου.τσέκαρε παρακάτω για περαιτέρω ,και ότι δεν καταλαβαίνεις ή δεν λύνει απορία σου(πράγμα αρκετά δύσκολο) ρωτάς.
viewtopic.php?f=62&t=4475&st=0&sk=t&sd=a

καλως ήρθες
 
Διαγράφτηκαν τα εκτός θέματος posts. Ξαναυπενθυμίζουμε :doubt: να χρησιμοποιείτε την "Αναφορά" αν νομίζετε ότι κάποιο Post χρήζει αναφοράς και όχι να γράφετε νέο off topic μήνυμα.
 
Χαιρετώ την υπτάμενη παρέα! Πρόσφατα κόλλησα κι εγώ το μικρόβιο της αεροσυνοδού! Έγινε στόχος θα έλεγα!! Νομίζω όμως ότι υπάρχει ένα πρόβλημα... είμαι 1,58 ύψος... από άλλα θέματα που διάβασα στο site δεν μπόρεσα να βγάλω ιδιαίτερο συμπέρασμα... ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εάν υπάρχουν εταιρείες που δε δίνουν τόσο πολύ σημασία σ' αυτό το προσόν που να έχουν ως βάση την Αθήνα!
 
Το ύψος δεν είναι απλά κάποιο επιπλέον ''προσόν''. Οπως θα εχεις διαβάσει πολλές φορές εδώ μέσα, το ύψος αποτελέί απαραίτητη προυπόθεση. Εχει να κάνει με την ικανότητα σου να φτάνεις όλα τα emergency equipments. Κάθε εταιρία ωστόσο έχει και δικά της standards στο συγκεκριμένο θέμα κάθώς αυτό έχει να κάνει και με τον τύπο του αεροπλάνου που πετάς
 
Το ύψος σας είναι μοναδικό προσόν για ιπταμένη συνοδός σε corporate jet που έχουν μικρές καμπίνες. Είναι όμως ένας πολύ δύσκολος χώρος
 
Πράγματι η κάθε εταιρία έχει τα δικά της standards. Η Flybe και η Ryanair π.χ. ζητούν από τους υποψήφιους-ες να είναι τουλάχιστον 1,57, η Easyjet 1,58. Στην Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο και το μέσον.
 
βοηθεια!

καλησπερα! ειμαι 20 χρονων και θελω να γινω αεροσυνοδος! εχω ρωτησει στην ΙΑΤΑ για μαθηματα κτλπ αλλα απ'οτι εχω διαβασει στο φορουμ δεν ειναι αναγκαιο να πας σε καποια σχολη! απο γλωσσες μαθαινω γερμανικα, πολωνικα και ξερω και ελληνικα και αγγλικα (lower) και τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης...

1)σε τι επιπεδο πρεπει να ειναι οι γνωσεις μου στις ξενες γλωσσες? (αν παιζει ρολο, ενδιαφερομαι και ονειρευομαι να δουλεψω στη πολωνια...)

2)το απολυτηριο λυκειου πρεπει να ειναι γενικου λυκειου η μπορει να ειναι και τεχνικου?
 
Top