Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Γεια σε όλους.

Θα ήθελα κι εγώ να κάνω μία ερώτηση μετά από το interview που πέρασα από το HR της Marfin. Γνωρίζει κανείς ποιες ακριβώς θα είναι οι θέσεις ξεχωριστά σε κάθε πόλη της Ελλάδας? Βασικά εμένα δεν με πήραν, αλλά μου είπαν ότι ακόμα ούτε αυτοί από την Marfin δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας της Ολυμπιακής και ότι είναι πολύ πιθανό να με ξαναπάρουν τηλέφωνο για νέα συνέντευξη. Αυτό θα γίνει σε περίπτωση ύπαρξης κάποιας νέας θέσης που αντιστοιχεί με το αντικέιμενο που έχω σπουδάσει (οικονομικά-λογιστικά). Ευχαριστώ πολύ, αν κάποιος γνωρίζει...
 
Ειλικρινά πολύ θα΄θελα να δοκιμάσω για ιπτάμενος φροντιστής στην νέα Ολυμπιακή, θα ταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Μήπως όμως το πτυχίο νομικής και η ηλικία (πλησιάζω τα 31) θα ναι αρνητικός παράγοντας στο βιογραφικό, παρά το γεγονός της άριστης γνώσης δύο ξένων γλωσσών?
 
Δεν χάνεις τίποτα με το να προσπαθήσεις.
 
Συμφωνώ, άλλωστε τα επαγγέλματα σχετικά με την αεροπορία πρέπει να τα αγαπάς πολύ για να τα ακολουθήσεις. Αν μπορείς να καταλάβεις γιατί ένας πιλότος αισθάνεται την ανάγκη να χαϊδέψει την "κοιλιά" του αεροπλάνου που πρόκειται να πετάξει (το έχω δει δυο φορές με πιλότο της Lufthansa, απόλυτα τρυφερό και συγκινητικό) τότε σίγουρα είσαι για σχετικό με την αεροπορία επάγγελμα.
 
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Ειδικά το τελευταίο μήνυμα. Ακόμη είναι στη μνήμη μου η πρώτη πτήση μου με ΒΑ για Heathrow στην ηλικία των τριών ετών, τα ταξίδια ασυνόδευτος με τις ειδικές κονκάρδες της εκάστοτε εταιρείας και τα τσαντάκια λαιμού για διαβατήριο και εισιτήριο, ο χώρος για παιδιά στο Σχιπχολ, οι υπηρεσίες του πατέρα στον πύργο ελέγχου και μένα να περιμένω την άφιξη της Ολυμπιακής, η απώλεια της μητέρας μου στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μακάρι να τα κανα διαφορετικά από την αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά. Χίλια συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος.
 
Πρός απάντηση κάποιου στο φορουμ που ρώτησε για το όριο ηλικίας, αυτό εφαρμόζεται κατα το δοκούν. Αδυνατώ εως τωρα να καταλάβω ποια κριτήρια έχουν θεσπίσει για προσληψη προσωπικού όλων των κατηγοριών.
 
Καλησπέρα και απο μένα!Προς ενημέρωση των υποψηφίων μηχανικών, μετά απο επικοινωνία σήμερα με την εταιρεία με ενημέρωσαν ότι οι συνεντεύξεις για το τεχνικό προσωπικό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.
Αντε καλή αναμονή και υπομονή!
 
FLIGHTATT":3btr43jg said:
Στο site της MIG δημοσιεύτηκε σήμερα νέα προκήρυξη για cabin attendants,με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία.
Η υποβολή CV λήγει στις 22/05/09.

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε γιατί αναφέρεται μέσα στην προκήρυξη την τελευταία η Pantheon? είναι άλλη αεροπορική? Στις υπόλοιπες προκηρύξεις δεν αναφέρεται ονομασία!!έχω μπερδευτεί λιγάκι. :oops:
 
Καλησπερα σας,

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο μαιλ να στειλω στην ΜΙΓ οσον αφορα το ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Ανοιγω το λινκ και δεν μου εμφανιζει τιποτα :!:
 
Top