Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

• Thread starter Thread starter corfu75
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
B737NG":6s5lsnmp said:
Πότε θα αρχίσει η συνέντευξη για πιλότους!
Έχω ακούσει ότι πρόκειται να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των πιλότων από την παλιά εταιρεία, και ότι δεν θα προσλάβουν πολλούς νέους πιλότους.
Είναι αλήθεια αυτό

Το μόνο σίγουρο είναι πως το 99% των πιλότων της ΟΑ έστειλαν το βιογραφικό τους.

Εμένα και τις φίλες μου(ήμαστε από Ηράκλειο), δε μας έχουν καλέσει ακόμα..Τώρα λέω πως ίσως έρθουν εδώ οι αρμόδιοι για να γίνουν άλλες συνεντεύξεις γιατί υπάρχουν και αρκετοί που έχουν στείλει βιογραφικά σε όλες τις ειδικότητες..Εκτός και αν απορρίπτουν εξ αρχής όλους όσους είναι κάτοικοι εκτός των Αθηνών..τι να πω..περιμένουμε.

Σονια,η συνεντευξη ηταν στα ελληνικα?Ειμαι απο θεσσαλονικη αλλα ακομα δεν μ εχουν καλεσει!!

Εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη και θα πάω την Δευτέρα για συνέντευξη. Απο το τηλ όμως μου είπαν οτι η βάση θα είναι μόνο στην Αθήνα.... Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ?

ναι,στα ελληνικα ειναι..

Δηλαδη απ'ότι καταλαβαίνω εμείς οι άντρες έχουμε ελαχιστες(εως καθόλου)πιθανότητες για φροντιστές στην OA???Η κάνω λάθος? :shock: Ελπίζω να μην είναι έτσι...γιατι μετα την athens airways και την aegean... :cry:
Αν πάντως είναι ετσι...θα αρχισω να μοιράζω δωρεάν βιβλία με την ιστορία του επαγγέλματος,πως ξεκίνησε, κτλ...(οσοι το εχουν διαβάσει ξέρουν)!!!
Πάντως αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,αν κάποιος μάθει οτι καλεσαν αντρες για interview ,ας μας το πει,θα ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του/της.
Και πάλι καλή επιτυχία σε όλους!!! :great:

Αλέξανδρε έχουν καλέσει και άντρες για συνέντευξη.
Μου είπε μία φίλη μου πως όταν πήγε είδε πως υπήρχαν 2.
οπότε μην αγχώνεσαι.
επίσης κάλεσαν και τα άτομα που δεν είχαν προηγούμενη εμπειρία.
οπότε πιστέυω θα καλέσουν όλους όσους έχουν στείλει βιογραφικά.

Καλησπέρα,η συνέντευξη γίνετε στα ελληνικά,μέσα σε 30 λεπτά περίπου πρέπει να απάντησης σε 200 ψυχολογικές ερώτησης...και όταν πήγα εγώ ήτανε και άντρες για συνέντευξη

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως γίνετε να πας για συνέντευξη με την στολή της Α3 σε μια άλλη εταιρία...πάμε καλά???

χαχαχαχχα !
ποιος/α το έκανε αυτο καλέ?