Τι γνωμη εχετε για την intercockpit?

• Thread starter Thread starter Antonis_dk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Antonis_dk

Νέο μέλος (Tourist)
Γεια σας παιδια κι απο μενα! Ειμαι καινουργιος στο forum και αυτο ειναι το πρωτο μου post!
Ειμαι 20 χρονων και ειμαι σε αναζητηση σχολης για επαγκελματικο διπλωμα πιλοτου! Θελω να σας ρωτησω αρχικα ποια ειναι η γνωμη σας για την Intercockpit η οποια φενετε να με τραβαει αρκετα μετα κι απο μια συζητηση μ ενα φιλο! Αν και εγω παντα ελεγα να παω Αμερικη σε καμια Flyghtsafety η καμια Phoenix διοτι οι ανθρωποι εκει ειναι πολυ μπροστα ειδικα στο πτητικο κοματι, και μετα να ερχομουν εδω και να επελεγα παλι μια φοβερη σχολη της ευρωπης οπως η Oxford για να κανω την μεττροπη FAA to JAR! Ωραια θα ητανε να εμενα Ελλαδα αλλα δε ωομιζω οτι το επιπεδο ειναι καλο, εκτος οτι φοβαμε οτι οταν θα ψαχνω για δουλεια -και μιλαω παντα για εξωτερικο- θα τρωω πορτα απο καποιον αλλο υποψηφιο που εχει τελειωσει σε καλυτερη σχολη! Και ας λενε οι Ελληνικες σχολεε οτι ειναι ισαξια τα διπλωματα κλπ! Λοιπον αν τελικα δε παω Αμερικη, ειναι ποιοτηκη η Intercockpit? Εχω ακουσει οτι στελνουν εκει για type rating τους πιλοτους τους εταιριες οπως emirates, qatar, lufthansa κλπ! Αξιζει??
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!! Να απαντησουω μονο οσοι ξερουν πραγματικα!! Θα δωσω πολλα χρηματα που δε μου περισεβουν!! Κ εγω αν δω κατι στο forum και δε το γνωριζω 100% δε θα πω τη γνωμη μου για να μη παρω ατομα και ονειρα στο λαιμο μου! Σας ευχαριστω προκαταβολικα, με μεγαλη εκτιμιση! :)

Ρε παιδια τζιφος? Τιποτα δε ξερετε γι αυτη την ερμη την Intercockpit? χαχαχα
Τελος παντων δε πειραζει, ουτως η αλλως κατα 99% θα πας flightsafety τελικα!

Άμα δεν σου κάνει κόπο, αντί να γελάς με το πόσα ξέρει ο κόσμος του φόρουμ, πάτα μια αναζήτηση σαν αυτήν εδώ, να βρεις 27 αποτελέσματα. Άμα από την άλλη βαριέσαι τόοοοοσο πολύ, στείλε μου με πμ τα στοιχεία σου, να πάω να σου κάνω και εγγραφή....
Ορίστε και η ιστοσελίδα της εταιρίας στα αγγλικά.....

Το "χαχαχα" το εβαλα για να δειτε οτι κανω πλακα και οτι δεν σας κρινω επειδη δεν ξερετε!! Αλλωστε και εγω δεν ξερω και γι αυτο ρωταω! Και καλο θα ηταν να μαθεις να σεβεσαι και να μην ειρωνευεσαι φιλε μου!!

Να απαντήσεις ή να μην απαντήσεις? Ιδού η απορία.
Αν απαντήσεις, πάει κουβά εγγυημένα.
Αν απαντήσεις, κανείς δεν σου εγγυάται ότι ο παραλήπτης της απάντησης θα καταλάβει το περιεχόμενο της απάντησης.
Και επειδή θεωρώ πως η υπογραφή του μέλους jerry ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Αντώνη, το αφήνω να πάει....

Όπως έχουν γράψει πολλοί συμφορουμίτες, εσείς οι νέοι στο forum μάθετε να χρησιμοποιείτε την αναζήτηση. Το forum είναι τεράστιο και στο παρελθόν έχουμε συζητήσει (και εξαντλήσει) σχεδόν... τα πάντα όλα!
Επειδή όμως αγαπητέ Antonis_dk, αυτή την στιγμή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, πάρε ένα link που θα σε βοηθήσει...
viewtopic.php?f=24&t=5922&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Καλό διάβασμα :wink:

Και εγώ κλειδώνω εδώ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.