Tι Τατόι τι Ανόι... στη στοργική αγκαλιά του θείου Χο...

• Thread starter Thread starter COMPUTERISE
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
λίγα λόγια για τα Zapiekanki
αν δε υπήρχαν αυτά θα είχα πεθάνει από κύρωση του ήπατος ή από την πείνα :Ρ

Αγαπητά μας μέλι, ναι η αλήθεια είναι ότι μόνο ο cj καθόταν στην θέση Α. Οι άλλοι απλά αλαξοπίστησαν. Γι' αυτό άλλωστε και τιμωρήθηκαν βάναυσα με το γεύμα του πράκτωρα Θανάση( :oops: ). Εμένα με έσωσε η μανιταρόσουπα που επέλεξα για στάρτερ. Τα λοιπά απλά προδιάθεταν για μία γαστριμαργική κόλαση που έμελε να στιγματιστεί από τόνους ρυζιού και σόγιας με την ευτυχή παρένθεση μίας κολοκυθόσουπας και ενός φρόζεν με καρπούζι και τσίλι. Αλλά αυτά αργότερα. Είναι για τους οπαδούς του κόμματος που δεν ενέδωσαν στα αδιφάγα κελεύσματα των KFC. (Άτιμη πέινα... :evil: ).
Το Εμπράερ απλά σούπερ. Η 5Α είχε και παράθυρο δίπλα στο κεφάλι σας και όχι 3 μέτρα μπροστά όπως η άρρωστη κληρονομιά των ΕΜΒ προστάζει. Το ότι θα βγαίναμε στη βαρσοβία απλά έκανε την σάκα του ώμου να βαρύνει από άχρηστο υλικό (ζακέτα, μπουφάν). Το θετικό ήταν η γνωριμία με τον σύνδεσμο Θανάση82736352791. (Να φορ΄τωσω το προπαγανδιστικό υλικό φίλε Θανάση ή προτιμάς φώτο με το γκουρμέ γεύμα μας; :mrgreen: . Εγώ εδώ είμαι ;-)). Η Βαρσοβία δροσερή (14) για τα δικά μου δεδόμενα (προτιμώ κλίματα άνω των 27 βαθμών). Η ζεστασιά του Σοπέν απλά όνειρο. Η ουρά για το 763, απλά βάσανο. Απ' έξω μια φωτισμένη κούκλα που περίμενε λαό πολύ να τον πάει στην Ασία, στην Αθανασία, μακρυά και που..στο Κατμαντού (εντάξει..ξέρω..). Οι ισπανικές λεξούλες από γκρουπ εναλλακτικών ισπανίδων ολίγον μου ταλαιπώρησε τα τύμπανα αλλά μικρό το κακό. Η θέα του εσωτερικού του 763 αρκούσε για να γεννηθούν νέα ερωτήματα για τις υπόλοιπες 10+ ώρες. Όλοι το περιμέναμε, αλλά άλλο να το σκέφτεσαι και άλλο να το βιώνεις... Θα αφήσω τους συντρόφους με τα μεγαλύτερα παράπονα να πάρουν τον λόγο. Το εργονομικό κάθισμα (από τότε..) θα έμελε να γίνει ανάρπαστο. Προς στιγμήν ανέβασα θερμοκρασία αλλά η θετική μου σκέψη έδωσε τόπο στην οργή και στον πιο αδιάφορο σκηνικό για μεγάλο ταξίδι που γνώρισα ποτές.. Ποτέ πια σφοι..ποτέ πια. Έχε χάρη η φετίχ επιλογή της LOT για το WAW-HAN που όταν το ανακοίνωσε σφηνώθηκε στο μυαλό μου και έγινε εμμονή που και οι λοιποί σφοι αποδέχτηκαν τελικά για την ιστορική διαδρομή...

σφοι... δικό σας..

Τι να σας κάνω ρε σύντροφοι που δε σας άρεσε το φαγητό. Εγώ φταίω που σας πήγα σε χώρο που δε θα μας έβλεπαν οι πράκτορες της ΜΙ6 ή τις FBI. Όλες οι εντολές ήρθαν από τα κεντρικά της Μόσχας, να σας πάω σε μαγαζί που δε θα είχε το τίποτα από την κακία δύση, για να μη σας ξεμυαλίσουν τα εκ δύσης προϊόντα.

Ελπίζω πως στην επιστροφή στην Βαρσοβία περάσατε καλά, μιας κι δε μπορούσα να σας δω απο κοντά μιας κι ήμουν σε μυστική απόστολή στο εξωτερικό. Ελπίζω πως θα σας ξαναδώ κι στην υπέροχη Κρακοβία κι να το συνδυάσουμε με εκδρομή στο υπέροχο Lviv για να συναντήσουμε κι την υπέροχη συντρόφισα Тимошенко.

Αγαπητέ Θανάση, σφε των U2, εσύ έκανες το μεγάλο πατριωτικό σου καθήκον. Εύγε και άξιος. Μόλις δε ετοιμαστούν τα μεγάλα ντοκουμέντα, θα το γιορτάσουμε με κείνες τις ραβιολοδαιμονισμένες μπουκιές και γκούλας (το καλό φυσικά) στην Κρακοβία. Άλλωστε ούτε εσύ το γνωρίζεις, αλλά το εστιατόριο που δειπνήσαμε-δείπνησες, ήταν μιλημένο σφε. Δοκιμάσαμε απλά τις αντοχές σου στα καμώματα του εχθρού. Και πέρασες με άριστα τα τεστ. Ε, λίγο λαρδί πάνω λίγο λαρδί κάτω...συγχωρεμένος :mrgreen: Επίσης, η τσαχπίνα σερβιτόρα με τα πολωνικά κεντίδια στην πιδιά της, έκρυβε και ένα μυστικό. Την έλεγαν Μπρουμχίλντα. Πόσες μνήμες Θεέ μου. Πόσες....

δικός σας

payneful_tales":3pi1yvlm said:
Επίσης, η τσαχπίνα σερβιτόρα με τα πολωνικά κεντίδια στην πιδιά της, έκρυβε και ένα μυστικό. Την έλεγαν Μπρουμχίλντα. Πόσες μνήμες Θεέ μου. Πόσες....
δικός σας

ενώ οι άλλες μπαγάσα στο δρόμο δε σας άρεσαν? με το που πέρναγε θηλυκό (τι κοπέλα τι σκύλος) όλοι γυρνάγατε τα κεφάλια σας για να το καμαρώσετε, δόξα το Λένιν δε ξεκινήσατε τα φτου σου κοπέλα μου να μη σε ματιάσω ;Ρ

COMPUTERISE":3pi1yvlm said:

Άτιμε πράκτορα, με αποκάλυψες :Ρ
τι θα κάνω τώρα στην Λευκορωσία? δε θα μπορέσω να είμαι undercover προσέχοντας τον σύντροφο μας Σασα :rant: :P

ελπίζω πως στην επόμενη αποστολή να έχω αποκτήσει το πτυχίο πράκτωρα, κι να σας συντροφέψω στο επόμενο Arirang για τα 100 χρόνια του ηγέτη μας :)

payneful_tales":3idkbrku said:
Επίσης, η τσαχπίνα σερβιτόρα με τα πολωνικά κεντίδια στην πιδιά της, έκρυβε και ένα μυστικό. Την έλεγαν Μπρουμχίλντα.

Δέν ξέρω τί λέτε εσείς,εγώ βλέπω ότι στη αποστολή αυτή ξεσαλώσατε κανονικώτατα.

Θα μάς διαφθείρετε και τον νεοσύλλεκτο στο τέλος.

Ως υπεύθυνος επιτήρησης τού οργανωτικού (με καπιταλιστικές καταβολές,μην το ξεχνάμε...) θα σάς αναφέρω στον υπερπράχτορα διά τα περαιτέρω.....

Thanasis_U2":3idkbrku said:
με το που πέρναγε θηλυκό (τι κοπέλα τι σκύλος) όλοι γυρνάγατε τα κεφάλια σας για να το καμαρώσετε
Βρέ αθεόφοβοι,και στά σκυλιά κάνατε καμάκι;Θα εισηγηθώ στα κεντρικά να σάς θέσουν σε τετραήμερη διαθεσιμότητα.
(Θα ενημερώσω σχετικώς και την Λολίτα...)

Συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση :

2ο σκέλος WAW-HAN 16APR2011
LO85 2240-1425*
A/C : 763 REG : SPLPC

Όταν η LOT ανακοίνωνε τη γραμμή WAW-HAN με 4 πτήσεις εβδομαδιαία, ουδέποτε πιστεύαμε πως θα είχε καλές πληρότητες. Κάποια στιγμή έκοψε τη 1 πτήση, ενώ αργότερα ανακοίνωσε πως για επιλεγμένα διαστήματα θα πραγματοποιεί 2 πτήσεις. Αυτό ήταν μια παρηγοριά, ότι μπορεί και το αεροπλάνο να μην ασφυκτιά από κόσμο και να είσαι τόόόόσο τυχερός ώστε να σου τύχει 2άδα μόνος σου. Η τύχη (και οι ημερομηνίες) δεν ήταν με το μέρος μας. Η αναχώρηση το Σάββατο πριν τη Μ.Βδομάδα (του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα) και η επιστροφή ανήμερα Κυριακής του Πάσχα δεν άφηνε περιθώρια για χαμηλές πληρότητες για μία πτήση που φυσικά τροφοδοτεί όλο το δίκτυο της *Α. Η άφιξή μας στο gate το επιβεβαίωσε πανηγυρικά. Κόσμος και ντουνιάς, μέσα σε όλα και το group των Ισπανίδων που ούρλιαζαν και το SPLPC μας περίμενε στο gate του από το απόγευμα. Η επιβίβαση άρχισε στις 22.20 με γρήγορους ρυθμούς και με ένα πλήρωμα που αποτελείτο και από 3 ΠολωνοΒιετναμέζες (για την εξυπηρέτηση των ιθαγενών επιβατών – ουκ ολίγοι λόγω της μεγάλης ύπαρξης Βιετναμέζων στην Πολωνία). Συνολικά θα χαρακτήριζα το πλήρωμα αδιάφορο. Αδιάφορη έμελλε να ήταν και η πτήση. Δεν τα φρόντιζε πια τα 767 η LOT. Παγιδευμένη στα τερτίπια της Boeing με τις καθυστερήσεις του 787, αποφάσισε να τα κρατήσει όπως-όπως : δηλαδή με κεντρικές οθόνες (μία μεγάλη και δύο πιο μικρές προς το πίσω μέρος της οικονομικής), με τα γνωστά ό,τι να ναι προγράμματα μουσικής και με seat pitch που ο ειδικός επ αυτών captainjumbo εκτίμησε στις 31”. Εγώ θα το πω απλά οριακά στενό για κάποιον του ύψους μου (1.86) καθώς τα πόδια σου δε βολεύονταν πουθενά. Είτε απλωμένα, είτε λυγισμένα, είτε σε στάση φακίρη δεν κατάφερα να πετύχω τη βολική στάση του ύπνου. Οι προηγούμενες εταιρείες υπερατλαντικών μου φαίνεται με είχαν κακομάθει. Δείτε το βραδινό βίντεο της απογείωσης από το Okecie.

Και τι κάνεις 9 ώρες και 50 λεπτά σε μία πτήση χωρίς PTV? Οι οθόνες έδειξαν το λόγο του Βασιλιά (αμφιβάλλω αν το παρακολούθησε κανείς), άλλη μία ταινία που δε τη θυμάμαι και στα ενδιάμεσα Μπόλεκ και Λόλεκ. Καταστάσεις μιας άλλης εποχής. Μετά την απογείωση στις 23.00 το πλήρωμα ξεκίνησε αργά, αργά το bar service. Δεν κατάλαβα γιατί δε βγάλαν το φαγητό άμεσα για να μπορέσουμε μετά να κοιμηθούμε (καθότι οσονούπω θα ξημέρωνε). Πρωτοτυπίες της LOT σκέφτηκα (που θα μας έδινε φαγητό κατά τη 01.00) ενώ ο COMPUTERISE στην πίσω θέση μου 32Α καταριόταν τη μοίρα μας που ως πιστοί πράκτορες έπρεπε να ακολουθήσουμε την κομματική γραμμή. “Σ/φε, το Ανόι ήταν μια καθαρά πολιτική επιλογή. Είμαι σίγουρος” του είπα αλλά δεν ηρέμησε και θέλησε να πιει λίγο κρασάκι για να τον πάρει πιο εύκολα ο ύπνος και να εκμεταλλευτεί και το bar service πριν το δείπνο. Χοχο. Οι πρωτοτυπίες της LOT συνεχίστηκαν, καθώς τα αλκοολούχα ποτά στις υπερατλαντικές πτήσεις είναι προς πληρωμή. ΣΟΚ και ΔΕΟΣ, όλα αυτά σε πτήση ευρωπαικής εταιρείας και δη της *Α. Εκείνη τη στιγμή αναζητήσαμε τον captainjumbo που καθόταν στην 29G και είχε παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα. “Μα πως κοιμάται. Πες μου” είπα στο σ/φο COMPUTERISE και μαζί καταλήξαμε ότι μάλλον τον είχαν ποτίσει κάτι οι Πολωνοβιετναμέζες.

Το φαγητό έβγαινε αργά και βασανιστικά μετά το φιάσκο του bar service (apple juice και πολύ σας) και υπήρχε η επιλογή μεταξύ turkey και beef. Δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε δύο κρέατα. Πήρα από τις τελευταίες γαλοπούλες και εκεί άκουσα τις φωνές του σ/φου COMPUTERISE που άκουγε το “only beef”. Ούτε λόγος για δίσκους, σε πλαστικά τα έβγαλε η LOTπαρέα με 2 φέτες του τοστ (κρύες). Το αεροπολιτιστικό σοκ που βίωνα ήταν αρκετό για να ξεχάσω να βγάλω φωτογραφία το “δίσκο” (έχω όμως το δίσκο της επιστροφής που ήταν πανομοιότυπος). Το προσωπικό μου netbook αποτέλεσε το IFE μου για την επόμενη ώρα μέχρι να νυστάξω και να κλείσω τα μάτια μου και να βολέψω τα πόδια μου. Ο σ/φος COMPUTERISE κοιμήθηκε ανελέητα πίσω μου, το δε σ/φο captainjumbo τον είδαμε ξύπνιο αφού πλέον είχαμε μπει σε έδαφος Ινδοκίνας. Τότε βγήκε και το πρωινό (κρύο φυσικά), το βλέπετε στη φώτο-ντοκουμένο του inflight service. Λίγο παιχνίδι με το παράθυρο και η ώρα πέρασε και η κάθοδος για το HAN και τις υψηλές θερμοκρασίες και υγρασίες του είχε αρχίσει. Περνώντας πάνω από “σπίτια” προσγειωνόμασταν στο HAN περίπου στις 13.50 τοπική και πιάναμε στο gate στις 13.55 (μισή ώρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη). Αποχαιρετισμός του δουλεμπορικού 767, χαιρετισμός στο ιθαγενές 321 και καθοδόν για να συναντήσουμε το σύνδεσμο που θα μας προμήθευε με τις βίζες μας.

Μου θυμίζεις, με τρόμο, την Iberεμπειρία μου από Μαδρίτη για Μπουένος Άιρες. Τελικά υπάρχει ανταγωνισμός στην ανυπαρξία άνεσης.

Άσχετο, αλλά μια και το θυμήθηκα: Μπορείτε να μου πείτε από που σκατά προμηθεύεστε κάθε φορά το reg. No του αεροσκάφους όταν από φυσούνα μπαίνετε, σε φυσούνα βγαίνετε; (η ερώτηση αφορά σχεδόν όλους τους συγγραφείς trip reports)