τυχη η απλα καποιος εβαλε το χερακι του?

• Thread starter Thread starter blade1984
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

blade1984

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
lgav
την επομενη εβδομαδα ενας θειος μου στην αυστραλια παντρευεται και ζητησε απο την οικογενεια μου να ερθει εκει και θα πληρωσει τα αεροπορικα μας
αλλα μιας που δεν μπορουμε θα παω εγω σαν εκπροσωπος της οικογενειας

το θεμα ειναι οτι εκλεισε με emirates απο dubai για melbourne στην bussiness class :D :lol:
που μπορω να μαθω ποιο αεροπλανο θα με παει εκει? ξερω οτι μονο 3 μπορουν με το α380 να το εχω στο 0.09090989780987% να με παει πιο πιθανο ειναι να ανεβω με α340 λογικα ε?

Δυστυχώς για σένα η ΕΚ πετάεο το Α380 για Σύδνευ μόνο

Παρόλα αυτά και αφού θέλεις να μάθεις με ποιο αεροπλάνο θα ταξιδέψεις, δώσε μας ημερομηνίες και αριθμό πτήσεις ή δες στο http://www.amadeus.net
Η Emirates έχει δύο πτήσεις προς MEL και για παράδειγμα στις 05/01 πετάει A340-500 την μία και B777-300 την άλλη! :wink:

Η απλούστατα μπορείς να κλείσεις για Sydney k μετά με domestic για melbourne ;P

blade1984":1j8oeekj said:
την επομενη εβδομαδα ενας θειος μου στην αυστραλια παντρευεται και ζητησε απο την οικογενεια μου να ερθει εκει και θα πληρωσει τα αεροπορικα μας
αλλα μιας που δεν μπορουμε θα παω εγω σαν εκπροσωπος της οικογενειας
το θεμα ειναι οτι εκλεισε με emirates απο dubai για melbourne στην bussiness class
Μήπως μπορείς να μου γράψεις (σε πμ, τα θέλω όλα δικά μου) πέντε (5) νούμερα από το 1 μέχρι το 45 και άλλο ένα από το 1 ως το 20?

μα δεν εχω παρει το εισητηριο ακομη οταν παω dubai θα το παρω :roll: (οι γνωστοι που λεγαμε..)
αρα δεν χρειαζεται να παρω καμια 500 καρτες μνημης για να βγαλω το θηριο οποτε θα αρκεστω στο "μικρο"340 η 777