Τηλεόραση στα καθίσματα της ECO στα A340

Socrates

First-Class-Member
Εγγραφή
28/02/2007
Μηνύματα
999
Likes
4
Περιοχή
KZI - KSO
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Επεδή το καλοκαίρι θα πάω για διακοπές στη Νέα Υόρκη και πρώτη φορά θα κάνω υπερατλαντικο ταξίδι, ρώτησα για να ενημερωθώ σχετικά με τις ανέσεις στα αεροσκάφη. Θέλω να μου πείτε όσοι ξέρετε αν αληθεύει οτι η ΟΑ είναι η μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία που έχεί σε όλα α καθίσματα της οικονομικής θέσης προσωπική τηελόραση. ΑΛΗΘΕΥΕΙ?
 
Όχι δεν αληθεύει! Υπάρχουν και άλλες εταιρίες που προσφέρουν PTV και στην οικονομική θέση, πχ η Virgin Atlantic με την οποία και έχω ταξιδέψει.
 
Ωστωσο οι ΟΑ ειναι η μονη εταιρεια που πεταει απο Αθηνα για Ν.Υ κατευθειαν(χωρις σταση στο Χιθροου...)με Α340 και ατομικες οθονες σε ολη την οικονομικη θεση και πιστεψε με το προγραμμα ειναι και πολυ καλο που προσφερεται!Γι αυτο με ΟΑ καλυτερα :great: !
 
δεν ξέρω αν ΟΛΑ τα Α340 της ΟΑ έχουν τα ίδια αξεσουάρ. Απ οτι ξέρω μερικά α/φ δεν έχουν τόσο πλούσιο εξοπλισμό
 
leandros":1vn3v0c7 said:
δεν ξέρω αν ΟΛΑ τα Α340 της ΟΑ έχουν τα ίδια αξεσουάρ. Απ οτι ξέρω μερικά α/φ δεν έχουν τόσο πλούσιο εξοπλισμό
Τώρα ξέρεις ή δεν ξέρεις; :with: (διάβασε κι εδώ)

Και ναι, όλα τα 340 των ΟΑ έχουν τα ίδια "αξεσουάρ" :rolleyes:
 
το ανέφερα διότι πριν 2 έτη είχα πάει με Α340 ΟΑ στο LHR και το α/φ είχε οθόνες στα καθίσματα, ενώ όταν γύριζα με άλλο Α340 της ΟΑ πρόσεξα ότι δεν υπήρχαν οθόνες στα καθίσματα. Τώρα τι να πω. Να βοηθήσω ήθελα :?
 
Τότε μάλλον δεν επέστρεψες με Α340 των ΟΑ (πιστεύω πως ήταν Α300). Ή η άλλη εκδοχή ότι δεν τις είδες. ;) Κάτι που ελπίζω να μην συνέβει. :D
 
Ολα τα 340 της ΟΑ εχουν οθονες στο γραφω σαν ex cabin crew της εταιρειας.
 
Top