Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

Δεν ξέρω για τις προσφορές, αλλά 2-3 φορές που πήγα να κλείσω μετά τις καραντίνες της άνοιξης, στο τέλος κατέληξα να πετάω με μίλια συν 80-100Ε. Μιλάω για κουλές μέρες, Τρίτες, Τετάρτες μεσημέρια και 250-300Ε χωρίς βαλίτσα. Το δε γεύμα σε πτήση σχεδόν 3ωρη, μοιάζει κάπως έτσι...:rolleyes: Πολύ μέτρια πράγματα εως απαράδεκτα από μια εταιρεία που δεν μας είχε συνηθίσει στις τσιπιές. Μιλάω για πριν τα μέσα Σεπτεμβριου που άρχισε το ράλλυ με τις τιμές, δεν ξέρω που θα πάνε αν συνεχίσει έτσι.
 

Attachments

  • 20210922_132828.jpg
    20210922_132828.jpg
    213,7 KB · Προβολές: 73
Όλο και πιο κοντά στις Low cost. Πληρωμή για extra leg, πληρωμή για upfront, πληρωμή και για standard (και για silver και για gold μέλη). Σε λίγο και με tray για πατατάκια, αναψυκτικά, σοκολάτες όπως οι γνωστές...
 
Πριν λίγο που έκλεισα εισιτήρια εξωτερικού μου έδωσε τις standard δωρεάν και στα δύο σκέλη. Και είμαι blue μέλος...
 
Νομίζω ότι εξαρτάται από τον ναύλο, στο light πρέπει να πληρώσεις. Όπως παντού, στον πιο φθηνό ναύλο δεν συμπεριλαμβάνεται πια τίποτα, ούτε βαλίτσα, ούτε επιλογή θέσεως ούτε δυνατότητα αλλαγής…

Και δεν είναι πλέον μόνο τα Low Cost, LH Group το ίδιο, στο Economy light πληρώνεις για την προεπιλογή θέσης, ακόμα εάν είσαι SEN ή HON, ούτε καν τη επιπλέον βαλίτσα για τα Gold members δεν δίνουν πια.
 
Συμφωνώ και με τους δύο.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να "κυνηγάς" να πάρεις 3 ευρώ από μια θέση έστω και σε Economy Light από ένα πελάτη σου που είναι αρκετά συχνός (silver ή gold) όταν τη δίνεις δωρεάν σε μια κατηγορία ναύλου 9 ευρώ πιο ακριβή. Επίσης τα gold π.χ πληρώνουν για θέση upfront ή extra legroom (έστω μειωμένα) ακόμα κι αν έχουν κατηγορία ComfortFlex.
Και το πιστεύω ότι το ίδιο κάνουν και σε όλο το LH Group.
Σαν να μην επιδιώκουν να κρατήσουν τους συχνούς πελάτες τους.
 
Για κάποιο λόγο σήμερα δεν μπορούν να γίνουν κρατήσεις. Εδώ και 2 ώρες επιμένει το πρόβλημα.
1636458864781.png
 
Καλημέρα! Και χρόνια πολλά!
Δέχτηκαν αναβάθμιση με το upgrade challenge (με 25 ευρω που ηταν minimun..) . Πήρα το email ξαναέκανα check in αλλά πέρασαν μόνο οι βαλίτσες και λέει ακόμα economy.
Καμία ιδέα? Αν και θα πάρω τηλ αύριο
 
Νέες κατηγορίες ναύλων Business Class εμφανίστηκαν στο site της Α3. Από τι καταλαβαίνω οι διαφορες μεταξύ τους είναι στα rebooking & cancelation fees καθως και στα μίλια τα οποία λαμβάνεις!


BusinessNewA3.JPG
 
Ποιό δρομολόγιο έψαξες; Το δοκίμασα σε κάποια δρομολόγια, αλλά δεν μου το δείχνει.

Αν και θεωρώ ότι είναι καλό. Άλλες εταιρίες το έχουν εδώ και καιρό, και βλέπεις αρκετούς τουρίστες στη business (που δεν χρειάζονται full flex εισιτήρια, αλλά είναι πρόθυμοι να πληρώσουν κάτι παραπάνω για την άνεση της business class).
 
Σύμφωνα με κάποια σχόλια που είδα σε group στο fb ισχυει για την ωρα στα παρακατω:

ATH-LCA-ATH
ATH-GVA-ATH
ATH-ZRH-ATH
LCA-GVA-LCA via ATH
LCA-ZRH-LCA via ATH
 
Top