Angel Aviation
Business-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- FIN
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGSA
Και εμένα με ταλαιπωρεί αρκετά ενα εισητήριο που θέλω να κλείσω. Έχω την εντύπωση οτι από περεφεριεακά αεροδρόμια είμαστε λίγο άτυχοι me τις ανταποκρίσεις. Ενώ κλασσικά χρόνια τώρα εκλεινα Χανιά - Ελσίνκι μέσω τα πάντα (Μόναχο, Φρανκφούρτη, Kοπενχάγη, Στοκχόλμη) τα τελευταία 4 χρόνια γύρω στο Δεκέμβρη, πάντα έβρισκα για 2 άτομα κοντά στα 700 return. Φετος από τον ιούνιο που ψάχνω γιατί εχω μεγάλο flexibility εκείνες τις ημέρες, δεν εχω δει κατι φθνητότερο αο 950 ευρώ σαν ενιαίο εισιτήριο. από Αθήνα εχει καλύτερες τιμές, και το Χανιά Aθήνα Χανιά έχει κοντά στα 300 ευρώ, με τις προσφορές να σταματάνε γύρω στις 10 Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά.
Μετά λίγο καλύτερα τα πράγματα αν κλείσω Χανιά Στοκχόλμη, και μετά μέ άλλη εταιρία ξεχωριστά το Στοκχόλμη Ελσίνκι. Γενικά δηλαδή βλέπω πρόβλημα και στην πτήση εσωτερικού, και στην πτήση με άλλη εταιρία για συνέχεια, αλλά το να κλέισεις 3 εισιτήρια ειναι λίγο υψηλού ρίσκου ειδικά με ανταποκρίσεις μικρές.
Οχι τίποτα άλλο θα αρχίσω να ψάχνω σε τουριστικά πρακτορεία που έχουν τιπoτα πτήσεις Αθήνα Ελσίνκι ναυλωμένες, αν πουλάνε flight only, αλλα και αυτό υποθέτω μονο τελευταία στιγμή.
Απόγνωση που δεν θα αρέσει στην 5 μηνών κορούλα μου να μην κάνει χριστούγεννα στο βορρά.
any advice?
Μετά λίγο καλύτερα τα πράγματα αν κλείσω Χανιά Στοκχόλμη, και μετά μέ άλλη εταιρία ξεχωριστά το Στοκχόλμη Ελσίνκι. Γενικά δηλαδή βλέπω πρόβλημα και στην πτήση εσωτερικού, και στην πτήση με άλλη εταιρία για συνέχεια, αλλά το να κλέισεις 3 εισιτήρια ειναι λίγο υψηλού ρίσκου ειδικά με ανταποκρίσεις μικρές.
Οχι τίποτα άλλο θα αρχίσω να ψάχνω σε τουριστικά πρακτορεία που έχουν τιπoτα πτήσεις Αθήνα Ελσίνκι ναυλωμένες, αν πουλάνε flight only, αλλα και αυτό υποθέτω μονο τελευταία στιγμή.
Απόγνωση που δεν θα αρέσει στην 5 μηνών κορούλα μου να μην κάνει χριστούγεννα στο βορρά.
any advice?