Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εγώ βρήκα την πτήση MUC-ATH που πλήρωσα πριν 2 εβδομάδες 160Ε, να είναι τώρα στα 600Ε, 795Ε δίνει η LH το κάθισμα της, one way:)

Αν μπορεί κάποιος να ταξιδέψει εκτός των τυπικών αργιών κλπ, έχει εξαιρετικές τιμές. Ενδεικτικά Κων/πολη 66, Βαρσοβία 78, Τύνιδα & Λισαβώνα 98, Ρίγα 120, Λιουμπλιάνα 130, Όσλο 140. Υπάρχουν δηλαδή διαμαντάκια ωραία

Μην τα λες αυτά φίλε kelesisk. Εμείς θέλουμε να γκρινιάζουμε! :mrgreen:

Μάλλον κάτι δεν πήγε καθόλου καλά στο φετινό Valentine's promo της Aegean.

Αφορά:
- κρατήσεις 30-31/01 (οριακά πρόλαβε τις διαφημίσεις γνωστής σοκολάτας)
- πτήσεις 20/04 - 10/05 και 08/06 - 30/06 (άρα μέσα η Πρωτομαγιά που είναι 3ημερο για όλους, έξω του Αγ. Πνεύματος που αφορά μόνο Δημόσιο και κάποιο μικρό μέρος του ιδιωτικού τομέα)
- Ελλάδα (εκτός PSO) και 13 ακόμα χώρες (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Τουρκία, Τσεχία)

Το αντίστοιχο promo πέρυσι έτρεξε 13-14/02 και αφορούσε πτήσεις από αρχές Μαρτίου έως τέλη Μαΐου (εκτός διακοπών Πάσχα), χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Έγινε high season ο Μάρτιος κι ας έχει μόνο μια αργία μεσοβδόμαδα ή οι συνεχείς προσφορές από τον ανταγωνισμό (δεύτερο promo μέσα στον ίδιο μήνα) οδήγησαν σε μια κακοσχεδιασμένη προωθητική ενέργεια;

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι το κακοσχεδιασμένο. Επειδή δηλαδή δεν έχει τον Μάρτιο αλλά έχει τον Ιούνιο (που είναι σαφώς καλύτερος μήνας για να φύγει κάποιος αφού τα σχολεία κλείνουν 12/6) σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά; Προφανώς και κοιτάνε και τις πληρότητες τους ως τώρα και προμοτάρουν περιόδους που έχουν περισσότερη διαθεσιμότητα. Οι εκάστοτε προωθητικές ενέργειες κάθε εταιρίας σχεδιάζονται κάθε χρόνο βάσει των υφιστάμενων συνθηκών. Το ότι πέρσι έβαλαν άλλες περιόδους ή περισσότερους / λιγότερους προορισμούς δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα κάνουν copy - paste, ούτε ότι κάτι δεν πήγε καλά ούτε ότι κακοσχεδιάστηκε.

Last edited:
Εμένα πάλι μου φάνηκε πως η Αιγαίου δεν ήθελε πολύ να την «σπρώξει» την προσφορά και να πουλήσει δύο εισιτήρια με revenue από το ένα. Έχω την εντύπωση ότι την πέρασε πολύ στα ψιλά.

Ε, σου λέει, αν είναι να αγοράσουν 2 στην τιμή του ενός, ας προσπαθήσουν λίγο παραπάνω. :mrgreen: