Re: ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ OLYMPIC AIR
1. Έχω την αίσθηση ότι η Olympic Air δεν έχει καθορίσει ακόμη σαφή τιμολογιακή πολιτική... Ίσως να ευθύνεται η βιασύνη να ξεκινήσει μέσα στο σφικτό χρονοδιάγραμμα, τα προβλήματα στο σχεδιασμό των δρομολογίων κλπ, αλλά έχω την αίσθηση ότι προς το παρόν απλά ακολουθεί την γραμμή της Olympic Airlines, αλλά αυτό πιθανότατα να αλλάξει στο μέλλον.
2. Μια εικασία ακόμη που μπορώ αν κάνω είναι ότι επειδή σε αυτό το διάστημα έχει να καλύψει τα εισιτήρια που εκδόθηκαν από την Olympic Airlines και προς το παρόν (λόγω ξεκινήματος, μειωμένου στόλου κλπ) πραγματοποιεί αρκετά λιγότερες πτήσεις, πιθανότατα δεν έχει πληθώρα προσφερόμενων θέσεων, οπότε δεν έχει ακόμη κάποια πίεση να αυξήσει τον δείκτη πληρότητας μειώνοντας τις τιμές της.
3. Πέρα από τα πολύ ακριβά one way, όταν επιλέξεις εισιτήριο με επιστροφή και πάλι παραμένει ακριβή σε σχέση με τις προσφορές της Aegean, αλλά έχω την αίσθηση ότι η διαφορά μειώνεται. Τώρα, από άποψη πρώτης εντύπωσης σίγουρα ζημιώνεται με την εμφάνιση τόσο ακριβών τιμών στην σελίδα της...