Τίτλος στα ελληνικά! Έτσι γίνεται!

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Μιας και είδα μερικές προσπάθειες στο ελληνικό φόρουμ για να δωσετε έναν τίτλο με ελληνικούς χαρακτήρες, εδώ σας γράφω πως αυτό είναι δυνατόν, μιας και υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτό!!!

Λοιπόν, για να γράψετε ένα νέο θέμα πρέπει να του δώσετε έναν τίτλο... αυτό γνωστό. Για να δώσετε τον τίτλο αυτό με ελληνικούς χαρακτήρες, πρέπει στο προφίλ σας να έχετε σαν γλώσσα την Ελληνική, αλλιώς μετά από το κλικ στο button Υποβολή θα σας δώσει τον τίτλο σε "κινέζικα" ... είναι ένα πρόβλημα του φόρουμ για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη άλλη λύση :cry:

Εγω εχω διαλεξει τα γερμανικα Ακη.. Σε τελικη αναλυση εχω διαλεγμενους ελληνικους χαρακτηρες.. Γι αυτο το λογο δεν εχω και τονισμο... :wink:

Bugs στους τίτλους των μηνυμάτων!

Δράττομαι της ευκαιρίας (για να μην ανοίγω άλλο thread) να επισημάνω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τους τίτλους (θέματα) των μηνυμάτων.

Συγκεκριμένα, το περιθώριο είναι αφ' ενός πολύ μικρό, ενώ ακόμα και από ό,τι σού επιτρέπει το σύστημα να γράψεις, "τρώει" ορισμένους χαρακτήρες μετά το ποστάρισμα αφ' ετέρου!

Στο πρώτο κιόλας μήνυμα που έγραψα, επιχείρησα αρχικά να δώσω τον εξής τίτλο:
"Ελληνικό", Ανατολικός Αεροσταθμός - το χρώμα της μνήμης...
Κανονικά ήθελα να δώσω μεγαλύτερο τίτλο, αλλά μόνο μέχρι εκεί μου επέτρεπε. Όμως, ακόμα κι αυτό που μου επέτρεψε να γράψω, δεν το εμφάνισε στο τέλος ολόκληρο, αλλά εμφάνισε:
"Ελληνικό", Ανατολικός Αεροσταθμός - το χρώμα της
Έτσι, αναγκάστηκα να συμπτύξω ακόμα περισσότερο το μήνυμα σε:
"Ελληνικό", Αν. Αεροσταθμός - το χρώμα της μνήμης

Μπορούν να διορθωθούν αυτά τα δύο προβλήματα;

"Ελληνικό", Ανατολικός Αεροσταθμός - το χρώμα της μνήμης...

Το έψαξα λίγο το πρόβλημα και η εξήγηση είναι αυτή:

Επιτρέπονται 60 γράμματα στο τίτλο. Εσύ είχε περάσει 59, άρα όλα ήταν ok. Αλλά τα " " δεν καταχωρήθηκαν έτσι στη βάση δεδομένων αλλά με &_quot; (χωρίς το _, γιατί αλλιώς δεν θα το έβγαζε).

Έτσι λοιπόν η καταχώρηση στη βάση πήρε άλλη μορφή και είχε περισσότερα γράμματα από τα 60 :!:

Το πρόβλημα το έλυσα, ώστε πλέον να γίνεται... :wink: