To A380 στην Αθήνα

• Thread starter Thread starter dimitri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
diontheo":1wyl47ux said:
Γιατι έχω την εντύπωση πως έχω διαβάσει σε άλλες σελίδες του forum πως για το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν φτάνει ο διάδρομος του LGAV?

Μιλάμε για πτήση επίδειξης και όχι για εμπορική πτήση με επιβάτες.

Οι περιορισμοί του LGAV ως προς το Α380 είναι ότι οι γέφυρες (taxiways Κ & H) δεν αντέχουν το βάρος του, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ο ανατολικός διάδρομος 03R/21L, και επίσης δεν υπάρχει θέση στάθμευσης αυτή τη στιγμή για α/φ αυτού του μεγέθους (πρέπει να δεσμεύσει 2 θέσεις).

diontheo":3i3ndn42 said:
Γιατι έχω την εντύπωση πως έχω διαβάσει σε άλλες σελίδες του forum πως για το συγκεκριμένο αεροπλάνο δεν φτάνει ο διάδρομος του LGAV?

Αφου προσγειώθηκε το Antonov An-225, μια χαρά μπορεί και το Α380. :wink:

Κανένα νεότερο;;
Πάντως μου φαίνεται απίθανο εμένα 10 μέρες πριν να μην ξέρει κανείς τίποτα ή έστω να έχει ακούσει κάτι.. Ούτε στην σελίδα της airbus αναφέρει κάτι... Εκτός και αν είναι "κρυφή" επίσκεψη αλλά τότε δεν έχει το νόημα της επίδειξης..

Otav tov Augousto (fetos! :P) peta3e pavw apo to Oberpfaffenhofen (EDMO) gia kati metrnseis kai avaluseis pou eprepe va kavei to DLR dev to 3erave oute oi katoikoi tns perioxns kai eixave klasei mevtes blepovtas to teras se merikes faseis sa va ekave short finals!!!

Alla allo to gluko, kai allo to gkabo! ;o)

Πιστεύω οτι έχουμε την δυνατότητα έστω και μέσα στην ίδια μέρα ή και λίγες ώρες πριν αν είναι να έρθει να το μάθουμε από διάφορους που δουλεύουν στον Βενιζέλο.. Πιστεύω οτι δεν θα το κρατήσουν για τον εαυτό τους τέτοιο γεγονός αν είναι :P

GP707":3cc5w4o7 said:

GP707 αν έρθει θέλω να μου πεις 6 αριθμούς από το 1 ως το 49 αλλά με ΠΜ, για να μην σπάσουν στα κέρδη :1430!!!

Μπαϊ δε γουεϊ, εκανα μια βολιδοσκοπηση σημεα στο αεροδρομιο, και απο ανθρωπους του ΑΙΑ, κανεις δεν ξερει τιποτα. = Αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο
Θυμάσαι την ιστορία με την Electra!!!!

Καλά ούτε το VH-OEJ θα έπρεπε να περάσει τον TWY Η τον Αυγουστο του 2004 αλλά δεν μας χάλασε καθόλου το Wunala.
Πάντως στις 4 Δεκεμβρίου το άσπρο ελεφαντάκι πέρασε από το Ελληνικό FIR ως AIB-002 (AIB=Airbus ICAO). Δυστυχώς όμως όπως φαίνεται και στο Link Test Message ήταν registered στο δίκτυο της SITA μέσω satellite και HFDL, οπότε δεν πήρα άλλα μηνύματα. Αλλά που θα πάει τώρα θα βάλω και σε 24ωρω mode και HFDL και θα το ξηγήσω τ’ όνειρο

ACARS mode: 2 Aircraft reg: .F-WXXL
Message label: SA Block id: 0 Msg. no: S41A
Flight id: AP0002
Message content:-
0EV212415VSH/
-------------------------------------[04/12/2006 21:24]

xristos":3cc5w4o7 said:
diontheo":3cc5w4o7 said:

Μιλάμε για πτήση επίδειξης και όχι για εμπορική πτήση με επιβάτες.

Οι περιορισμοί του LGAV ως προς το Α380 είναι ότι οι γέφυρες (taxiways Κ & H) δεν αντέχουν το βάρος του, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ο ανατολικός διάδρομος 03R/21L, και επίσης δεν υπάρχει θέση στάθμευσης αυτή τη στιγμή για α/φ αυτού του μεγέθους (πρέπει να δεσμεύσει 2 θέσεις).

Ξημερώνει 17.. Αν μία στις 10000000 (και λίγες λέω γιατί κάτι θα είχε μαθευτεί) έρθει σήμερα, ελπίζω να το μάθουμε τουλάχιστον κανα μισάωρο πριν να προλάβουμε να τρέξουμε σαν παλαβοί.. Λέω τώρα αν...

Έχει επιστρατευτεί στο σχετικό ACARS Decoder που έχει ALERT LIST με λίστα νηολογίων. Αν έρθει σήμα F-WWDD, F-WWEA, F-WWJB, F-WWOW ή F-WXXL είναι συνδεδεμένο με κάρτα ήχου στο τέρμα.... Έτσι και να λείπω θα με πάρουν οι γείτονες να με βρίσουν οπότε θα καταλάβω.

MerNion":1kyu3rpe said:
Ξημερώνει 17.. Αν μία στις 10000000 (και λίγες λέω γιατί κάτι θα είχε μαθευτεί) έρθει σήμερα, ελπίζω να το μάθουμε τουλάχιστον κανα μισάωρο πριν να προλάβουμε να τρέξουμε σαν παλαβοί.. Λέω τώρα αν...

Ετσι και έτσι :?: και δες παρακάτω γιατί
Σαν σήμερα πέταξαν οι αδελφοί Ράιτ πάντως και θα ήταν σημαδιακό έτσι και ερχόταν το Α380. Έστω το ότι αναφέρθηκε σε ΜΜΕ ότι την ημερομηνία αυτή θα ερχόταν Αθήνα, είναι κάτι συλλεκτικό.

Οσο για τα ΜΜΕ μάλλον θα ψάχνουν που πίνει κανένα μπάζο στο Κολονάκι

sv8fmz":14knv1v5 said:
Αν ερχόταν το Α380 ΣΗΜΕΡΑ δεν θα ήταν μια από τις πρώτες ειδήσεις των Δελτίων Ειδήσεων ???!!!!!!!