Το αγαπημένο σας Livery (απ' όσα πετούν σήμερα)???

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για το εσωτερικό το ανέφερα μια και το έφερε η κουβέντα, μια και την απορρίπτω την εταιρεία από κάθε άποψη (μέσα και έξω). Όσο για το μπλε, ίσως αν το δεις από κοντά να αλλάξεις άποψη. Αλλά όπως είπες σωστά, γούστα...

Ρε παιδια, εδω σε αλλους αρεσει η SAS (το στρατιωτικο low-visiility χρωμα, με τους τιτλους που φαινονται μονο με κεραυνο), και σας χαλαει η Vietnam?

Υποκειμενικα, παντα, ετσι? :wink:

seven4seven":25ux26dr said:
Ñå ðáéäéá, åäù óå áëëïõò áñåóåé ç SAS (ôï óôñáôéùôéêï low-visiility ÷ñùìá, ìå ôïõò ôéôëïõò ðïõ öáéíïíôáé ìïíï ìå êåñáõíï), êáé óáò ÷áëáåé ç Vietnam?

Õðïêåéìåíéêá, ðáíôá, åôóé? :wink:

Ëßãá ãéá ôçí SAS :P ðÜíôùò ãéá ôïõò ôßôëïõò Ý÷åéò äßêáéï áëëá k ðÜëé Ý÷ïõíå "áõôü ôï êÜôé" åéäéêÜ óôá md ðïõ ç ìç÷áíÝò åßíáé ðéóù ôï ìðëå ìå ôï êüêêéíï ðáíôñåýåôáé èáõìÜóéá.... õðïêåéìåíéêÜ ðÜíôá:P

Αν και άρχισα σχετικά πρόσφατα να ενδιαφέρομαι για την πολιτική αεροπορία, μου αρέσει πολύ το livery της Delta (το τελευταίο εννοώ από τα δεκάδες που έχει αλλάξει τά τελευταία χρόνια)!!!

Πέρα από την "επίσημη αγαπημένη μου" (ονόματα-χρώματα δε λέμε, το 'χετε καταλάβει ποια είναι) μου αρέσουν επίσης:

:arrow: τα νέα χρώματα της Aeroflot, αλλά μόνο στα Ilyushin-96, τα Tupolev 154 και τα Τupolev 134

:arrow: Τα νέα της Siberia S7 (τι κι αν σημαίνει συναγερμός κάθε φορά που η S7 κάνει προσέγγιση στο Ιρκουτσκ)

(Σε κανέναν δεν αρέσουν τα "χρώματα" της Α3; Μα γιατί; )

Δηλαδη την Viking την αποκληρωσες? (την εχεις στην υπογραφη, γιαυτο ρωταω... ;) )

Της KLM έιναι απ' τα πιο όμορφα Liveries πιστεύω, δηλαδή έχει αυτά τα χρώματα που ξεχωρίζουν :D