Το ανανεωμένο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου αρέσει το οτι κάθε θέμα που διαβάζεται απο την λίστα των μη αναγνωσμένων διαγράφεται αυτόματα αφου ολοκληρωθεί η ανάγνωση και επιστρέψω σε αυτή. Όμορφο και 'καθαρό' το νεο φόρουμ.

Ωραία η ανανέωση, μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν.

Λίγες μόνο παρατηρήσεις για την gallery των φωτογραφιών:
-Μπορεί να επιστρέψει η αναζήτηση φωτογράφου;
-Οι προσωπικές φωτοθήκες των μελών καταργήθηκαν;
-Οι κατηγορίες της gallery θα επιστρέψουν ή λόγω της "μετακόμισης" δεν είναι πλέον δυνατό αυτό και όλες οι φωτογραφίες θα μπαίνουν σε ένα άλμπουμ;

solro":3iq01sqj said:
Υπάρχει δυνατότητα να κάνω αναζήτηση στο album για κάποιον φωτογράφο;
Το ότι γίνεται το ξέρω... πρέπει απλά να το ψάξω. Θα επανέλθω.
solro":3iq01sqj said:
Επίσης γιατί ο κατάλογος των "ενεργών θεμάτων" είναι κενός;
Υπήρχε ένα πρόβλημα. Το διόρθωσα και πλέον πρέπει να είναι οκ.
GEM":3iq01sqj said:
-Μπορεί να επιστρέψει η αναζήτηση φωτογράφου;
-Οι προσωπικές φωτοθήκες των μελών καταργήθηκαν;
-Οι κατηγορίες της gallery θα επιστρέψουν ή λόγω της "μετακόμισης" δεν είναι πλέον δυνατό αυτό και όλες οι φωτογραφίες θα μπαίνουν σε ένα άλμπουμ;
- Το ψάχνω
- Ναι
- Δεν θα επιστρέψουν, μιας και υπάρχει πλέον μια σωστή αναζήτηση και η μία μόνο κατηγορία διευκολύνει αρκετά πράγματα στο administration

Έψαχνα για τις βάσεις δεδομένων των νηολογίων και των αεροδρομίων και διαπίστωσα ότι η μεν πρώτη μετακόμισε σε άλλο site και η δεύτερη δεν υπάρχει (καταργήθηκε, θα επανέλθει;).
Δεν έχω τίποτα κατά του συλλόγου "Απογείωση" (ίσα ίσα που σκεφτόμουν να γραφτώ κάποτε). Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί θα πρέπει να είμαι μέλος του για να έχω πλήρη πρόσβαση σε κάτι που μέχρι τώρα είχα ελεύθερη πρόσβαση σαν μέλος του airliners.gr και που στο κάτω κάτω έχω συμβάλλει έστω και λίγο στην συμπλήρωσή του (όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι).
Εντελώς φιλικά και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, θα ήθελα την άποψη των διαχειριστών.

Οι σχετικές βάσεις κατέβηκαν από το a.gr απλά γιατί τα στοιχεία τους δεν ήταν ενημερωμένα και δεν υπήρχε περίπτωση τα στοιχεία στο a.gr να ενημερωθούν. Το ότι η μια βάση υπάρχει τώρα στην σελίδα της "Απογείωση" δεν έχει καμιά σχέση με το κατέβασμα εδώ. Από όσα γνωρίζω μπορώ να σου πώ, ότι η βάση εκεί υπήρχε και πριν το κατέβασμα της βάσης εδώ. Το υπόλοιπα θα σε παρακαλούσα να τα ρωτήσεις στο σχετικό νήμα της "Απογείωση" και πιστεύω τα άτομα του συλλόγου θα απαντήσουν.

Για να μιλήσω για τη βάση των Νηολογίων. Η ΒΔ εδώ και κάποια χρόνια δεν είχε ενημερωθεί γιατί πολύ απλά κάποιοι (εντός και εκτός airliners) την "εκμεταλλεύτηκαν" προς ίδιο όφελος χωρίς credit και άλλα σχετικά. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος μεταφοράς της και -εν μέρει- απόκρυψής της, κάτι που σε καμιά περίπτωση δε συνιστά προσηλυτισμό για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου. Η ΒΔ βρίσκεται σε μια πειραματική περίοδο και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανοίξει κάποια στιγμή σε αποκλειστική δικιά της διεύθυνση, αφού εξασφαλιστεί (όσο είναι δυνατό αυτό) η αποτροπή υπεξαίρεσης της και αφού προχωρήσω σε κάποιες κινήσεις δημοσιοποίησης της εκτός Συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και τον GEM και όλους όσους (έστω τους λίγοι) με ενημέρωναν για τη Βάση Δεδομένων, αλλά και την ίδια την ύπαρξη του airliners.gr για τη σχετική υποστήριξη. Ελπίζω στην κατανόηση σας.

Akis και GP707 ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Οι ΒΔ των νηολογίων και των αεροδρομίων ήταν πολύ χρήσιμα εργαλεία του airliners αλλά είναι απόλυτα σεβαστοί οι λόγοι που οδήγησαν στην κατάργησή τους.

GP707":ptqzafen said:
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ και τον GEM και όλους όσους (έστω τους λίγοι) με ενημέρωναν για τη Βάση Δεδομένων...
Εμείς ευχαριστούμε για την προσπάθειά σου και ελπίζω να δούμε σύντομα τα αποτελέσματα. Προσωπικά είμαι στην διάθεσή σου για ότι πληροφορίες μπορώ να σου δώσω.

Τουλάχιστον υπάρχει ακόμα το airframes.org. Δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένο στα α/φ γενικής αεροπορίας, αλλά είναι αρκετά ενημερωμένο σε επιβατικά.

Αυτή τη στιγμή είμαι για πρώτη φορά στη σελίδα απο το κινητό, χωρίς tapatalk, το οποίο απλά δε χρησιμοποιώ, και η διαφορά ως προς την προηγούμενη έκδοση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Προς το καλύτερο. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή και την πλήρη έκδοση από εδω!

Φιλικά,
Α.

Ακη, οταν ειμαι στην Mobile εκδοση και διαβαζω μια σελιδα ενος topic, δεν υπαρχει "κουμπι" για μεταβαση στην επομενη (η προηγουμενη) σελιδα του topic. Μπορεις να το δεις;