Το ανανεωμένο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
andreasl":2onazz7t said:
Έχω την εντύπωση πως είναι αντίθετο στους όρους του adsense να αναφέρεις περί κερδών κλπ.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς;

@alex96
Με αυτά που έγραψες, πιστεύω δεν απευθύνεσαι αποκλειστικά σε μένα, διότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος σε αυτά που έγραψα χωρίς να χρησιμοποιώ τους χαρακτηρισμούς τους οποίους παραθέτεις. Επίσης, η απάντησή μου πάει σε όλους όσους σκέφτονται έτσι. Αν εσύ δεν σκέφτεσαι έτσι, τότε δεν υπάρχει λόγος να πειραχτείς με τα λόγια μου.

@Velerefontis
Σε ευχαριστώ! :great:

Μα κάποιος συντονιστής είπε ότι νομίζει ότι αστειευόμαστε "οι δυο"...Αν επίσης διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά,θα καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε χαρακτηρισμούς που το μέλος "Αλκιβιάδης" χρησιμοποίησε προς υπεράσπισή σου και που σίγουρα δεν αρμόζουν σε αξιοπρεπές ύφος.
Τώρα,αν βγάζεις λεφτά από το airliners,φυσικά και δεν είναι μεμπτό.Σε παρακαλώ να (ξανα)-διαβάσεις ολόκληρο το διάλογο και θα καταλάβεις.

Άκυρο. Έλεγξα τους όρους χρήσης και απαγορεύεται να κοινοποιήσεις ποσοστά κλικ ή άλλα στατιστικά στοιχεία. Είχα την εντύπωση πως απαγορεύεται να αναφέρεις για κέρδη, κάτι που δεν ισχύει τελικά.

Πλέον, τα παλιά links των φωτογραφιών του Gallery είναι και πάλι ενεργά.

Μπράβο σε αυτούς που ασχολήθηκαν και ευχαριστώ από την μεριά μου. Πιστεύω πως διορθώθηκε ένα βασικό πρόβλημα του νέου site. Ειδικά τα παλαιότερα trip reports, πλέον, διαβάζονται πολύ καλύτερα. :great:

Προσπάθησα να βάλω ένα εικονίδιο του flightmemory στην υπογραφή μου, αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζονται BBCodes. Είναι θέμα χώρου και θα παραμείνει έτσι ή υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν κάποια στιγμή;

Γενικά δεν επιτρέπονται εικόνες / φωτογραφίες στις υπογραφές, διότι δυσκολεύουν την ανάγνωση των δημοσιεύσεων. Αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις το link για το flightmemory, όπως έχω κάνει κι εγώ.

Συχνα πυκνα απο το κινητο οταν θελω να μπω στην σελιδα με βγαζει οτι πρεπει να κανω login, ενω εχω επιλεγμενη τη δυνατοτητα να με κανει αυτοματο login (κατι το οποιο τις περισσοτερες φορες λειτουργει). Δεν εχω tapatalk, και ειναι ρυθμισμενο να μπαινει στη mobile version. Που μπορει να οφειλεται? Στον browser (UC Browser), ή καπου αλλου? Σε αλλες κοινοτητες που ειμαι, δεν υπαρχει αναλογο προβλημα, οποτε μαλλον δεν πρεπει να ειναι θεμα browser..

thanks!

Το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε πολλά και διάφορα. Στον παρελθόν κάποια άλλα μέλη μου είχαν αναφέρει το πρόβλημα. Έψαξα στις ρυθμίσεις του φόρουμ, αλλά εκεί δεν βρήκα κάποιο λάθος. Οπότε, για την ώρα δεν γνωρίζω τον λόγο και δεν δεν μπορώ να διορθώσω κάτι.