Το Boeing 747-800 της Lufthansa στο Ελ. Βενιζελος

viclec

Low-Cost-Class-Member
Εγγραφή
30/05/2013
Μηνύματα
55
Likes
0
Περιοχή
Ηράκλειο
Website
www.viclec.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BER
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIR
YAHOO
viclec@yahoo.gr
Η Lufthansa φέρνει στην Αθήνα το μεγαλύτερο αεροσκάφος του κόσμου, το νέο Boeing 747-800.

Στις 18 Ιουνίου οι ακραιφνείς φίλοι των αεροπλάνων θα πάρουν θέση πέριξ του αεροδρομίου Αθηνών με τα μάτια όλων και τις φωτογραφικές μηχανές στραμμένες προς τον ουρανό! Εκείνη την ημέρα θα προσγειωθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μακρύτερο επιβατικό αεροσκάφος του κόσμου. Πρόκειται για την ναυαρχίδα της Lufthansa, το εντυπωσιακό Boeing 747-800 το μεγαλύτερο αεροσκάφος που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την εταιρία Boeing και όπως προαναφέραμε το μεγαλύτερο σε μήκος – σε παραγωγή- επιβατικό αεροσκάφος του κόσμου.
Το συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι ολοκαίνουριο και θα φθάσει στον Διεθνή Αερολιμένα των Αθηνών για την πρώτη- εναρκτήρια- προσγείωσή του, πριν την έναρξη των τακτικών πτήσεών του, συμπληρώνοντας τον υφιστάμενο στόλο των αεροσκαφών B747-8 που έχουν ήδη δρομολογηθεί από τη Lufthansa σε μακρινά δρομολόγια.
Η Lufthansa, επέλεξε το «Ελ. Βενιζέλος» για την υποδοχή του άρτι παραδοθέντος 747-8 Intercontinental στο πρώτο του touch down! Με εντατικό ρυθμό ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες της Τελετής Καλωσορίσματος, στην οποία θα παρίστανται συνεργάτες και δημοσιογράφοι, που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το πολυτελές εσωτερικό και εντυπωσιακό εξωτερικό του καταπληκτικού αυτού, τελευταίας τεχνολογίας αεροσκάφους.
Ο γερμανικός αερομεταφορέας είναι η πρώτη -και μέχρι στιγμής η μοναδική- αεροπορική εταιρία στον κόσμο που δρομολογεί το νέο 747-8 σε υπερατλαντικά δρομολόγια, με τα πρώτα αεροσκάφη να αναλαμβάνουν τη σύνδεση της Φρανκφούρτης με Ουάσινγκτον, Νέο Δελχί, Μπανγκαλόρ, Χονγκ Κονγκ, Λος Άντζελες και Μαϊάμι.
Το B747-8 είναι μια αναβαθμισμένη και μεγαλύτερου μήκους εκδοχή του κλασικού, θρυλικού Jumbo 747. Η ευρύχωρη καμπίνα του έχει χωρητικότητα 358 επιβατών, συγκριτικά με την κλασική χωρητικότητα 467 επιβατών του Boeing, με 8 θέσεις First Class, 92 θέσεις Business Class και 258 Economy Class.

Οποιος μπορεσει να παρευρεθει θα ηταν ωραιο να τραβουσε μερικες φωτογραφιες, για εμας που δεν θα μπορουμε να παμε :)
 
Μήπως θα το ονομάσει 'Αθήνα'???

κάνει κάτι τέτοια η LH...
 
Ξένες πρωτεύουσες δίνει στα 380 της. Στα 748 δίνει γερμανικές πόλεις. Για να δούμε όμως... (γερμανικό προτεκτορατο είμαστε, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση) :)
 
Re: Lufthansa

Lufthansa: Καταφθάνει στην Αθήνα το νέο Boeing 747-8

http://www.airnews.gr/2013/06/10/luftha ... ing-747-8/

-----

Παιδια, ξερουμε ωρα κτλ κτλ??? Θα μπορει και ο κοσμος να το δει??? Επειδη ειμαι απο Ροδο, ψήνομαι τρελα να ανεβω αυθημερόν στην Αθηνα!!!!
 
Re: Lufthansa

Οι πρωτες πληροφοριες λενε για αφιξη στις 1200 και αναχωρηση 1410. Τι εννοεις αν μπορει ο κοσμος να το δει; Αν εννοεις απο μεσα, οχι, μονο με προσκληση απο την LH. Απ'εξω, βεβαια, αλλο καπελο. Το σποττεροπανηγυρι θα ειναι μεγαλο ;)
 
Re: Lufthansa

ναι εννοω αν μπορει να μπει μεσα και ο κοσμος....... Θα παρκαρει σε φισουνα ή οχι? Ξερουμε??? Κατι αλλο σε περιπτωση που θελω να βγω απο αεροδρομιο για σποτινγκ ειναι κοντα ή θελει περπατημα? Και ενα ακομα.... απο το αεροδρομιο μεσα υπαρχει κανενα μερος, εκτος απο τα Μακντοναλντ, που να μπορω να εχω ορατοτητα για σποτινγκ??

Χιλια ευχαριστω.
 
Re: Lufthansa

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν "φέροντας για πρώτη φορά τα χρώματα της Lufthansa". Ήδη δεν πετούν τα 747-8 της Lufthansa? εκτός κι αν εννοούν για το συγκεκριμένο αεροσκάφος και για την πτήση ΗΠΑ (απο το εργοστάσιο)-Φρανκφούρτη.....
 
Re: Lufthansa

Το "φέροντας για πρώτη φορά τα χρώματα της LH" είναι ΛΑΘΟΣ, που φυσικά μέσα στην ασχετοσύνη τους έχουν αντιγράψει όλα τα ειδησεογραφικα - μικρά και μεγάλα. Τα 748 της πετούν απο τον Μάιο του '12. (έλεος)

Captain 911, απο τα McDonalds θα έχεις best seat in the house για το 748 (απλα για φωτο, το μέρος ειναι μάπα). Άν τώρα θέλεις να παιξεις απο τον φράχτη, σε παραπέμπω στα σχετικά topic για planespotting στο LGAV
 
Re: Lufthansa

καλα γραφουν οτι να 'νε...... αν δεν κανω λαθος το πρωτο 747-8 ξεκινησε πριν κανεναν χρονο πετωντας τις πτησεις FRA-Dulles. Ισως εννοουν το συγκεκριμενο αεροσκαφος....... καπου αλλου διαβασα οτι ειναι το μεγαλυτερο αεροσκαφος που κυκλοφορει. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Το φορουμ, θα μαζευτεί την συγκεκριμενη ημερα???

Οσο για τα μακντοναλντς, ωραια ειναι αλλα οπως ειπες για φωτο ψιλοχαλια, γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει κανενα αλλο μερος.
 
Εγω σκεφτομαι να ανεβω απο Ροδο.............. οποιος ξερει περισσοτερες πληροφοριες να μας πει παιδια.
 
Top