Το φόρουμ έχει ένα μέλος λιγότερο

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Μετά από όσα συνέβησαν στο φόρουμ και εκτός αυτού αποφασίσαμε (εγώ και ο Χρίστος) να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό του μέλος "chrisq". Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε μόλις και στο μέλος και σε λίγες μέρες θα σβήσω και οριστικά τα στοιχεία του από τη βάση δεδομένων μας (όχι τα μηνύματα του).

Ζητώ τη κατανόηση όλων σας. Σε σχετικό θέμα είχα αναφερθεί σε αυτά που συνέβησαν και είχα παρακαλέσει να λύσουν τις διαφορές τους μέσω eMail, PM ή Chat. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε κατέστη δυνατό για λόγους στους οποίους δε θα αναφερθώ εδώ.

Παρακαλώ όλοι να διαβάσουν τους όρους εγγραφής και χρήσεις αυτού το φόρουμ, για να συνεχίσουμε να μιλάμε για τα θέματα που μας αρέσουν και που αποτελούν το χόμπι μας.

Είναι μια απόφαση που ποτέ μας δε θα θέλαμε να πάρουμε αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή!!! Και ελπίζουμε να μην ξανααναγκαστούμε να πάρουμε μια τέτοια απόφαση.

Φιλικά

Θα ήθελα με τη σειρά μου να σας ανακοινώσω ότι σέβομαι την απόφαση του ’κη και του Χρίστου. Δυστυχώς όμως επιτρέψτε μου να αμφισβητήσω την αντικειμενικότητα και την αναγκαιότητά της. Η απόφαση αυτή χρονικά δε στέκει και συν τοις άλλοις είναι μονόπλευρη κι απλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα πολύ περιορισμένου αριθμού χρηστών, πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόνο εγώ επελέγην προς διαγραφή. Εφ’ όσον λοιπόν η παρουσία μου ενοχλούσε μερικούς, δέχομαι το ρόλο του αποδιοπομαίου τράγου κι εύχομαι σε όλους σας ανεξαιρέτως ό,τι καλύτερο. Σαν τελευταία παρατήρηση θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου για το γεγονός ότι παρ’ όλο που η Ελλάδα θεωρείται κοιτίδα της δημοκρατίας, δυστυχώς κάποιοι Έλληνες επιλέγουν να μη φέρονται δημοκρατικά.

chrisg

Den ksero ti egine aplos prepei na po...Oti eimaste polloi ligoi gia na exoume to pronomio na "meionete" o arithmos mas.O chrisg einai polu enimeromenos peri ton thematon pou mas aforoun kai oi gnoseis tou xrisimotates...Opote tha proteina (me opoiondipote,oxi mono me ton sugekrimeno xristi ) na luthoun oi diafores metaksu prosopon :) alloste amfivallo an uparxei logos na tsakonomaste ktlp ktlp :D

Σωστά τα λες. Δεν είμαστε ένα φόρουμ που έχει πολλά μέλη, όμως πρέπει και ο καθένας μας να τηρεί τους όρους που υπάρχουν :!:

Και αν αυτό δε γίνεται, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να επαναφέρουμε τη κατάσταση στο σωστό δρόμο. Πιστεύω, ότι είμαστε πλέον στο σωστό δρόμο, αλλά έχουμε και πολύ δρόμο μπροστά μας... :wink:

Κάθε αρχή και δύσκολη :shock:

Αγαπητά μέλη του φόρουμ,

Θα ήθελα κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον dtrach για τα ευγενικά του λόγια. Το μόνο που θα ήθελα να πω επί του θέματος είναι ότι ούτε εγώ γνωρίζω τι συνέβη και διεγράφην από μέλος του φόρουμ της ιστοσελίδας. Η υπόθεση είναι αρκετά μπερδεμένη, καθώς σε συζήτηση που είχα με τον ’κη μέσω email δεν κατάφερα να πάρω κάποια ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά το λόγο της διαγραφής μου. Μαλιστα έχω τέσσερα διαφορετικά emails με τέσσερις διαφορετικές εκδοχές-δικαιολογίες, οι οποίες «αιτιολογούν» τη διαγραφή μου. Θέλω να επισημάνω ότι δεν επεδίωξα ποτέ κι ούτε πρόκειται να επιδιώξω τυχούσα αναθεώρηση της απόφασης της διαγραφής μου. Είμαι όμως σίγουρος ότι δεν παρέβην κανέναν κανονισμό/όρο της ιστοσελίδας εκός φόρουμ - βασική δικαιολογία για τη διαγραφή μου - και ότι ο ’κης γνωρίζει το γεγονός ότι έσφαλε, απλά δε θέλει να το παραδεχτεί. Εφ' όσον λοιπόν η κατάσταση είναι μπερδεμένη, το μόνο που έχω να πω είναι το πάθημα να γίνει μάθημα και καλή συνέχεια σε όλους σας. Παρ' όλο που τις τελευταίες μέρες βρίσκω αρκετά από τα θέματα του φόρουμ ενδιαφέροντα, δυστυχώς δεν μπορώ να συμμετάσχω (διαγραφείς ων), είμαι όμως νοερά στην παρέα σας και σας παρακολουθώ. Εάν κάποιος από εσάς επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί μου, μπορεί να το πράξει στέλνοντάς μου ένα email στη διεύθυνση scotiachat@hotmail.com .

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

chrisg

Λοιπόν, επειδή δε θέλω πλέον αυτό το θέμα να συζητείτε εδώ, το κλείνω :!: Είναι ένα θέμα που αφορούσε τα συμπλεκόμενα μέλη και όχι το φόρουμ.

Ότι είχα να πω εγώ το έχω γράψει στα email μου που έστειλα σε όλα τα συμπλεκόμενα μέλη. Όλοι οι άλλοι μπορούν να πιστέψουν όποια πλευρά θέλουν (είναι στο κάτω-κάτω δικαίωμά σας).

@chisq

Ότι είχα να σου πω σου το είπα και δε πρόκειται πλέον να αναφερθώ σε αυτό το θέμα (ούτε από το φόρουμ, αλλά ούτε πλέον από email). Η δικιά σου άποψη είναι ότι έσφαλα... δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θέλεις. :no:

Σου εύχομαι ότι καλύτερο και καλά να περνάς

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.