το μελλον του επαγγελματος-συζητηση

• Thread starter Thread starter decryal
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΟΧΙ
Απόσπασμα από το άρθρο ΔΙΧΩΣ link & ερώτηση ή παράθεση γνώμης
Απόσπασμα από το άρθρο ΔΙΧΩΣ ερώτηση ή παράθεση γνώμης
Δημοσίευση ολόκληρης της είδησης, άσχετα με το αν περιέχει ερώτηση ή comment του μέλους.

Παραθεση γνωμης:H γνωμη μου ειναι οτι αυτο ειναι ενα ενδιαφερον αποσπασμα απο το αρθρο και ισως να ειμαι χαζος αλλα δε ξερω τι αλλο πρεπει να κανω για να μην σβηνονται τα ποστ.ισως πρεπει να αναπροσαρμοσετε τους κανονισμους του φορουμ και να μη κανετε τη ζωη των αλλων τοσο δυσκολη.φιλικα

"Η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) ανακοίνωσε ότι τα κέρ-
δη του κλάδου θα είναι το 2011 τα μισά απ’ ό,τι ήταν το 2010, λόγω της
ραγδαίας ανόδου των τιμών του πετρελαίου. Συγκεκριμένα, η ΙΑΤΑ ανα-
θεώρησε προς τα κάτω την τελευταία πρόβλεψή της για τα κέρδη της χρο-
νιάς, στα 8,6 δισ. δολάρια (6,22 δισ. ευρώ), έναντι 9,1 δισ. δολαρίων που
προέβλεπε τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι που αντιστοιχεί σε «πτώση κατά 46% των
καθαρών κερδών σε σύγκριση με τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια που κέρδισε ο το-
μέας το 2010», σύμφωνα με την ένωση, η οποία αντιπροσωπεύει 230 αεροπορικές
εταιρείες, που εκτελούν το 93% των εμπορικών πτήσεων.
Αναλύοντας τις προβλέψεις της ΙΑΤΑ, ο γενικός διευθυντής της Τζοβάνι Μπιζινιάνι τό-
νισε ότι «η μεγαλύτερη αλλαγή που υπήρξε στις προβλέψεις μας αφορά την τιμή του
πετρελαίου», προσθέτοντας, παράλληλα, ότι ο λογαριασμός των αεροπορικών εται-
ρειών για καύσιμα θα φτάσει τα 166 δισ. δολάρια..."

Παίδες αν γνωρίζει κάποιος ας μας ενημερώσει τί παίζει από δουλειές πιλότων στην Αυστραλία.Εκεί είναι και πιο εύκολο το θέμα της παραμονής από Αμερική οπότε καλό θα ήταν να ξέρουμε αν υπάρχει κάποια ζήτηση και εκεί.

Εκεί κι αν κλαίνε μανούλες...!
Η Ελλάδα μπροστά στην Αυστραλία παραμένει εργασιακό Ελντοράντο!
Ούτε στο Great Barrier Reef για μονοκινητήριο υδροπλανάκι δεν υπάρχει δουλειά. Πόσο μάλλον για σοβαρώτερη...

Τότε πάμε αμέρικα και ο θεός βοηθός να βρούμε μια ευκαιρία να πάρουμε άδεια παραμονής γιατί δεν με βλέπω καλάα..
Έχω βρει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή στο Long Island αν και λίγο τσιμπημένες τιμές δικαιολογείται όμως λόγω τοποθεσίας.
Αυτή http://www.academyofaviation.com/
Το θέμα είναι ότι δεν λέει τίποτα για τους εκπαιδευτές.Είναι λίγο ύποπτο αυτό? :roll:
Πείτε καμιά γνώμη!

Η σχολη μου φαινετε οπως τις δεκαδες υπολοιπες στις ΗΠΑ λαμβανοντας υπ οψιν το site της,δεν ξερω αν η εκπαιδευση στην Ν.Υ αξιζει οσο αυτης της florida λογω καιρου φυσικα,μπορει να σε παει πισω και να βρεθεις αντιμετωπος με τον αρχικο σου προγραμματισμο (οσον αφορα τα οικ/κα, και τον χρονο).

z_pilot":ndqtfji1 said:
Τότε πάμε αμέρικα και ο θεός βοηθός να βρούμε μια ευκαιρία να πάρουμε άδεια παραμονής γιατί δεν με βλέπω καλάα..
Έχω βρει μια πολύ ενδιαφέρουσα σχολή στο Long Island αν και λίγο τσιμπημένες τιμές δικαιολογείται όμως λόγω τοποθεσίας.
Αυτή http://www.academyofaviation.com/
Το θέμα είναι ότι δεν λέει τίποτα για τους εκπαιδευτές.Είναι λίγο ύποπτο αυτό? :roll:
Πείτε καμιά γνώμη!

Επικοινώνησα με τη σχολή πριν 4-5 μήνες γιατί έχω σκοπό να βάλω κάποιες ώρες στην αμερική.για 50 ώρες μου ζήτησαν $5,000 δηλαδή 100 την ώρα τουτέστιν 80 ευρώ,με την προυπόθεση οτι θα δώσω $5,000 up front και θα πετάω με κάποιον που κάνει επίσης hour build.σούπερ τιμή για τους αφελείς,μικρούς,αμούστακους παλικαράδες που κυνηγάνε το όνειρο απο 10,000 χιλιόμετρα μακριά.τους απάντησα οτι δεν έχω κανένα πρόβλημα να πετάω με άλλον αλλά δεν είμαι διατεθημένος σε καμιά περίπτωση να δώσω 5,000.τους ζήτησα να μου δώκουν νέα τιμή με τα νέα δεδομένα και ακόμα περιμένω απάντηση.μου είχε φανεί πολύ περίεργο και ύποπτο τοτε.τα συμπεράσματα δικά σου

Προσοχή γιατί ο κόσμος εκεί έξω δεν είναι όπως τον φανταζόμαστε καμια φορά

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Tolisshow όντως ύποπτο αυτό.Από την άλλη ίσως να είναι η πολιτική τους αυτή.Δεν ξέρω.Οι τιμές λογικό είναι να είναι τσιμπημένες λόγω τοποθεσίας.Πάντως έχουν καλό στόλο σε σχέση με κάτι περίεργες που έχω βρει που δεν είχαν ούτε δικινητήριο!
Πριν καταλήξω σε σχολή θα κάνω ένα ταξιδάκι αμέρικα για καμιά 15 μέρες να περάσω από μερικές σχολές να δω εγκαταστάσεις και να μιλήσω με εκπαιδευτές.

Για τη σχολη(aoa) στειλε μου πμ,εχω γνωστο που βρισκεται ηδη εκει.Λοιπα στην κριση σου..