Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βασικά είναι δύσκολο να λυθεί ένα πρόβλημα το οποίο δεν το έχουν όλοι... Από την στιγμή που λειτουργεί σε κάποιους και δεν λειτουργεί σε άλλους, μάλλον δεν είναι πρόβλημα της σελίδας αλλά τοπικό.

Μόνο μια ερώτηση θέλω να κάνω. fotis, όταν έρχεσε στο φόρουμ ποια διεύθυνση έχεις πάνω; http://www.airliners.gr ή σκέτο http://airliners.gr χωρίς www;

H gallery θα είναι για τουλάχιστον αυτό το Σ/Κ εκτός λειτουργίας, λόγω αναβάθμισης της υπηρεσίας. I'm sorry! :with:

Τελικά τι θα γίνει με το Gallery παίδες; Ευχαριστώ :great:

Σόρρυ για την καθυστέρηση, αλλά έχω κολλήσει σε δύο-τρία πράγματα. Ελπίζω να λύσω σύντομα το πρόβλημα. Και πάλι σορρυ :with:

Η gallery και πάλι online. ;)

Υπάρχει και κάτι νέο. Όταν κάνεις κλικ σε μια φωτογραφία στο κάτω μέρος υπάρχει ένα πεδίο που γράφει π.χ.

Code:
[album]14271[/album]
Αν αυτό το κάνεις copy-paste στο φόρουμ σου βγάζει το παρακάτω:
[album]14271[/album]

Εξαιρετική υπηρεσία! :great: Μπράβο! Και μετά από ελάχιστο ψάξιμο, για κυρίως οπτικούς λόγους, μπορεί όταν κάποιος θέλει να παραθέσει άνω της μιας φωτογραφίας να το πράξει συνεχόμενα, δηλαδή:
Code:
[album]14270[/album][album]14271[/album]
ώστε οι φωτογραφίες να εμφανιστουν η μια δίπλα στην άλλη. Σε αυτή την περίπτωση ωστόσο είναι δύσκολο να βάλει κάποιος λεζάντα.
Φυσικά, αν κάποιος τις βάλει τη μια κάτω από την άλλη, θα εμφανιστούν κατ' αντιστοιχία η μια κάτω από την άλλη, ο τρόπος όμως αυτός δεν είναι απίθανο να οδηγήσει σε εξαιρετικά μακρόσυρτα posts. Μπορεί όμως από την άλλη να γράψει και μια κουβέντα για το τι βλέπουμε :D
Η επιλογή ανήκει στον καθένα!
Και πάλι εύγε...

Διαφημίσεις ή έληξε η ασφάλειά μου;

Λόγω απουσίας μου, είχα να "δω" το airliners.gr από τη Δευτέρα 30.06.
Σήμερα (04.07) που το "είδα" παρατήρησα ότι σε όλα τα θέματα (και αμέσως μετά από το τελευταίο ποστ) υπάρχει ένα ποστ με διαφημιστικό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα διαφημίζει online τουριστικά site (π.χ. pamediakopes.gr, kanekratisi.gr κλπ) καθώς και site αεροπορικών εταιρειών (klm.com/gr κλπ). Επίσης διαφημίσει ζώδια μέσω κινητού και τρόπους για να κλείσεις ραντεβού με τον άνθρωπο της ζωής σου (της δικής σου, της δικής μου.... θα σε γελάσω)
Έχουν "μπει" διαφημίσεις στο φόρουμ ή είναι θέμα ασφάλειας ( :wall: ) του υπολογιστή μου;

Re: Διαφημίσεις ή έληξε η ασφάλειά μου;

fotis":3orlspr3 said:
Έχουν "μπει" διαφημίσεις στο φόρουμ ή είναι θέμα ασφάλειας ( :wall: ) του υπολογιστή μου;

Μάλλον είναι ένα τρόπος που επέλεξε ο AKIS για να καλυφθούν τα (μεγάλα ) έξοδα που έχει το site.

Τωρα καταλαβαινω τι εστι το κενο ποστ, στο τελος καθε σελιδας.. :lol: (εχω firefox οποτε δε μου βγαζει διαδυκτιακα "σκουπιδια"... :wink: )