Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
Μετά από αρκετούς μήνες δουλειάς αλλά και διακοπών λόγω υποχρεώσεων σίγα-σιγά φτάνουμε στο τέλος και στην αρχή της νέα σελίδας του airliners.gr. H ελληνική έκδοση είναι κατά έναν πολύ μεγάλο βαθμό έτοιμη κι ακριβώς γι΄ αυτό το λόγω μπορείτε να ρίξετε μία ματιά.

https://www.airliners.gr/v3/index.php

Οι εκδόσεις γερμανικά και αγγλικά θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Κάθε σχόλιο, κριτική και λάθος ... γράψτε το ;)

κατ αρχην καλη επιτυχια στην ανανεωση που επιχειρειτε! ενα δειγμα το ποσο αγαπαμε αυτο που κανουμε ειναι να προσπαθουμε παντα να το κανουμε καλυτερο.
ενα γρηγορο σχολιο μου θα ηταν το εξης:
-το εισαγωγικο κειμενο θα μπορουσε να ηταν μικροτερο. κανεις δε θα κατσει να ασχοληθει πολυ μαζι του στην πραξη.
-ο χρωματισμος της σελιδας καπου με ξενιζει...τα παλια χρωματα ηταν πιο φιλικα στο ματι και φυσικα το logo ειναι ψιλοκλασσικο πλεον!!
-τελος κατι που θα ηθελα να δω ειναι η συνδεση των φωτογραφιων με τις εταιριες και τα νηολογια ωστε με το που πατας το συνδεσμο να σου δινει ολες τις φωτο του συγγεκριμενου αεροσκαφους η εταιριας κτλ.
φιλικα και με ευχες για κατι πολυ καλο!

Ας πώ και εγώ την γνώμη μου:Η σελίδα είναι απίθανη αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι τα χρώματα.Ωραίο το ασπρο-μπλέ αλλά η φωτό στην άκρη με τον διάδρομο δεν κολλάει και πολύ,ειδικότερα αν υπάρχει άσπρο φόντο.(βέβαια φταίει και ο καιρός που είναι συννεφιασμένος)Ξανά συγχαρητήρια και έυχομαι οι αγγλικές και γερμανικές εκδόσεις να είναι ακόμα καλύτερες :laola: :party: :laola:

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ και στην νεα σου προσπαθεια , που ειμαι σιγουρος πως θα πετυχει (φυσικα επιλεγωντας τους συνεργατες σου ΣΩΣΤΑ και απντωντας σε ΠΜ μελων εστω και με μια κουβεντα η αναθετωντας σε καποιον αλλον να απαντησει με μια κουβεντα).Θα περιμενω............... :wink: , και φυσικα και παλι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΥΓ : Kαι φυσικα αν δεν σου , η αν δεν σας αρεσει το παραπανω ΠΟΣΤ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ.............................

Θα συμφωνήσω με τον bari σε ένα σημείο, λιγότερο άσπρο στο background γιατί θα βγούνε τα μάτια μας μετά από λιγο :? Εκτός από αυτήν την παρατήρηση, πολύ όμορφο και μοντέρνο, συγχαρητήρια 8)

Ευχαριστώ για τις πρώτες σας απόψεις. Το "eurowhite" δεν έχει λοιπόν πέραση εδώ, οπότε θα πειραματιστώ λίγο επιπλέον για κάτι καλύτερο ;)

Η πρώτη σελίδα θα ανανεωθεί μόλις γίνει το πέρασμα στο νέο φόρουμ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εισαγωγικό κείμενο σε εκείνο το σημείο.

φοντο

Παιδιά ότι και να λέτε μια χαρά είναι άντε άντε με το καλό!!(ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΤΙΑ)!!!!!!!!!!!!!

Εν συντομία και οι δικές μου πρώτες εντυπώσεις:

1.Είναι πιό "φιλικό" στη χρήση του.

2.Είναι πιό εμφανίσιμο (άν και αυό το άσπρο υπόβαθρο θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο,πιό "ξεκούραστο" χρώμα).

3.Δίνει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σέ περισσότερα σημεία τού site όπως π.χ. στίς βάσεις δεδομένων (που έγιναν και περισσότερες,μέ την προσθήκη τών αεροδρομίων και τών συλλεκτικών εισιτηρίων).

Μόνο κάποια ορθογραφικά λαθάκια πρέπει να διορθωθούν.Επισημαίνω τά εξής:

1.Στην αρχική σελίδα,όπου αναγράφεται "και ελπίζουμε να βρεις εδώ, αυτό που αναζητής! ενώ το σωστό είναι "αναζητάς".Πιό απλά,θα μπορούσε να λέη "αυτό που ψάχνεις"-είναι πιό εύηχο και πιό "καθημερινό"

2.Στό "members area",όπου αναγράφεται "όλοι μας ήμαστε μια παρέα" ενώ τό σωστό είναι "είμαστε".

3.Στό "Ελληνικά αεροσκάφη",όπου αναγράφεται και στο δεύτερο πεδίο («Τύπος αεροσκάφου»)

Αμα βρώ κι'άλλα,θά επανέλθω.

Hastaroth":1ee6nyov said:
(που έγιναν και περισσότερες,μέ την προσθήκη τών αεροδρομίων και τών συλλεκτικών εισιτηρίων).

:shock: :shock: :shock:

Οι συγκεκριμένες βάσεις δεδομένων υπάρχουν και στο σημερινό site. Συγκεκριμένα τα αεροδρόμια από τον Ιούλιο του 2004... και τα εισιτήρια από τον Δεκέμβριο του 2005!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ βέβαια... :roll:

Καλορίζικο και σιδεροκέφαλο!!!
Δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι, αλλά σίγουρα χαίρομαι που υπάρχει μια αλλαγή στο μάτι :wink: .
Μία μόνο επισήμανση: αν αντικαταστήσετε το άσπρο με κάποια απόχρωση του πράσινου, τότε ίσως είναι πιο ξεκούραστο για το μάτι.

Και μία απορία: Πού είναι αυτή η φωτογραφία από τον 15L και δεν μπορώ να τη δω πουθενά? :doubt: