Το ομορφότερο πολιτικό αεροπλάνο

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δε βγάζει κατι. Ολο κατι 767-200, 300, 400 κλπ βγάζει το παλιοgoogle

Βρε μπας κι εκεί στην Ε.Α.Β. που έκανες πρακτική, είχαν τίποτα σχέδια απο area 51, που όντως έδειχναν τα αεροπλάνα της σειράς 800, κι εμείς τζάμπα σπάμε πλάκα ?

Concorde . _

κοιτα φιλε εχω κανει λαθος οκ το παραδεχομαι και 1000 συγνωμη δεν θα ξαναγινει.....γιατι απο οτι βλεπω στο φορουμ αυτο δεν μπορεις να κανεις λαθος......απλα την επομενη φορα που καποιος θα κανει λαθος καλο ειναι εσεις οι παλιοι να του πειτε με ωραιο τροπο παντα φιλε κατι δεν παει καλα και οχι ειρωνια και χαβαλες.....

Μήν ανησυχείς φίλε μου, κοίτα αυτά που γράφεις να είναι σωστά και άσε τον καθένα να λέει. Φιλικά θα ήθελα με την σειρά μου να σε διωρθόσω διότι 800άρα version του 767 δεν υπήρξε ποτέ, ούτε στα σχέδια, μήπως εννοείς το 100άρι? Διότι όταν η Boeing παρουσίασε το 767 για πρώτη φορά, είχε μιλήσει για δύο εκδόσεις την 100άρα και την 200άρα,η 200άρα προχώρησε, η 100άρα όμως όχι και αυτό γιατί η χωρητικότητα του ήταν σχεδόν ίδια με αυτή του 757. Απο εκεί και πέρα υπήρξαν τρείς πολιτικές εκδόσεις το 200,300,400, η F και αν δεν κάνω λάθος μία στρατιωτική, το KC. Βέβαια αυτο το θέμα δημιουργήθηκε για διαφορετικό σκοπό, οπότε για να το συνδέσω, το 767-400 είναι το δεύτερο ομορφότερο κατα την γνώμη μου.

το 757 δεν μ αρεσει καθολου......
το 767 το βλεπω σχεδον συχνα θα ρωτησω τους πιλοτους μπας και μου πουνε ποια εκδοση ειναι αυτη που μ αρεσει.....αλλα σαν την ομορφια του dreamliner δεν υπαρχει!!!!

Σαν σωβινιστής που είμαι, θεωρώ το A340-313 (ταιριάζει ακόμα και με γκλίτσα).

Αγαπητε , τρεις τύποι 767 υπαρχουν: 1.767-200 2.767-300 3.767-400 μπες δες wikipedia ή την ιστοσελίδα της boeing. Πάντως σε διαβεβαιωνω οσο και αν επιμενεις πως οποίον πιλότο και αν ρωτησεις ακόμα και τον ποιο καλυτερο θα σου πει οτι δεν υπάρχει τέτοιο ειδος αεροπλάνου (767-800) μελλοντικά μπορεί να υπάρξει. Πιστεύω να καταλαβες. Φιλικα Αρης απο Γιάννενα

Για πες και εμάς φίλε που πάμε για τα ελαφρά, σου εξήγησα παραπάνω τις εκδόσεις, πες μας αναλυτικώς πως είναι το αεροσκάφος να σου πούμε ποιο είναι. Γιατί από ότι κατάλαβα μάλλον δεν πρέπει να είναι 767, μην σου πω ούτε και boeing.