Το ομορφότερο πολιτικό αεροπλάνο

• Thread starter Thread starter seven4seven
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
767-200 είναι τελικά,και είπα ποιο πάνω ότι έκανα λάθος για το 800

Και το 777-800 που εχεις γραψει οτι σ'αρεσει και δεν υπαρχει, ποιο ειναι τελικα; :D

Είναι το 777Χ και συγκεκριμένα το 777-8Χ. Γι αυτό είπα ότι στην Ε.Α.Β. έχουν σύνδεση με Seattle και βλέπουμε σχέδια από το μέλλον.
Πηγή http://www.boeing.com/commercial/777x/

Αγαπητέ seven4seven είσαι και κακός και ημιμαθής.

Aπολογουμαι ρε παιδια. Δεν ηξερα οτι μπορουμε να συμπεριλαβουμε και αεροπλανα που δεν υπαρχουν.

Οποτε, κι εμενα μ'αρεσει το Boeing Sonic Cruiser :D

flying Doc":y7me076h said:
Είναι το 777Χ και συγκεκριμένα το 777-8Χ. Γι αυτό είπα ότι στην Ε.Α.Β. έχουν σύνδεση με Seattle και βλέπουμε σχέδια από το μέλλον.
Πηγή http://www.boeing.com/commercial/777x/

Αγαπητέ seven4seven είσαι και κακός και ημιμαθής.
Στην πηγή που μας έδωσες λέει οτι το 777X συμπεριλαμβάνει και το 800 και το 900.

777-300
340-500

Μακραν τα designs με τις ποιο σωστες αναλογιες... :great:

A350-900/1000 :D

(Αν θεωρήσουμε πως to -1000 θα είναι στην παραγωγή από το 2017 και μετά)

aris320":ox69a8sx said:
Στην πηγή που μας έδωσες λέει οτι το 777X συμπεριλαμβάνει και το 800 και το 900.

Το ότι ΔΕΝ είναι ακόμα σε παραγωγή αλλά σε σκέψη για σχεδιασμό /παραγωγή, δεν έχει καμία σημασία μάλλον.

Οπότε μακράν το ομορφότερο όλων είναι το Sentinel-class shuttle αφοού θα μπει στην παραγωγή το 45 A.B.Y.

Από τα πολιτικά αεροσκάφη το ομορφότερο κατά την γνώμη μου είναι το tupolev 154, από εκεί και πέρα όμορφα είναι τα il96, b764, a332, em195, a350-900.

Από τα μεταφορικά, το il76 (η μύτη του μου θυμίζει διαστημόπλοιο), metroliner

Από τα σημερινά στρατιωτικά, το f18

Από τα στρατιωτικά του παρελθόντος, bf109 (το γεγονός ότι οι ναζιστές είχαν βάλει τετράγωνη canopy πάνω στο στρογγυλό και γεμάτο καμπύλες body του αεροσκάφους το έκανε μοναδικό), yak3, mig3, ju52, spitfire.

Από ακροβατικά το μόνο που μου αρέσει είναι το yak 50, και αυτό γιατί θυμίζει αεροσκάφος του Β'ππ, τρομερό στυλ.

Από ελαφρά, Cessna 152

Από υπέρελαφρά ch601

Πάντως το αγαπημένο μου και πάνω από κάθε άλλο αεροσκάφος είναι το tu154, ο ήχος του, το κάθετο σταθερό του, ρουκέτα.

Δεν άφησα και καμία κατηγορία, ευτυχώς που έχουμε και το φόρουμ και περνάει η βάρδια.