To όνομα του φοιτητή που έκαψε το σκύλο

• Thread starter Thread starter Thanasis_U2
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αίσχος

η αστυνομία δεν μπορεί να τον συλλάβει;

είναι φοβερό το ότι το βιντεοσκόπησε

αν ήμουν στην ελλάδα θα έψαχνα να τον βρω και να του έκανα το ίδιο

δεν υπάρχει κανεις στην χίο να τόν βρει

:shock:
Tο ζώο ποιός είναι στην προκειμένη περίπτωση?
Εύχομαι να συλληφθεί και να τιμωρηθεί.
:shock:

Απ' ότι διάβασα στα σχόλια στο youtube ο συγκεκριμένος αλήτης είχε φύγει από την Χίο για να πάει στην Αγγλία στην κοπέλα του και από μέρα σε μέρα αναμένεται να γυρίσει πίσω.. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πιστεύω οτι θα έχει "θερμή" υποδοχή.. :) :) :)

Φίλε MerNion,
δε θέλω να τύχει "θερμής υποδοχής".
Δεν μπορώ να διανοηθώ εμάς τους "πολιτισμένους" να κανιβαλίζουμε κατά ενός "απολίτιστου".
Θέλω να δικαστεί και να πληρώσει ένα βαρβάτο πρόστιμο για να τον "τσούξει".
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάει στη φυλακή.
Ας του κοστίσει όμως σε χρήμα.

Εγω προτεινω να του καψουνε το σπιτι... ΞΕΡΑ!

Δλδ... πως μπορεις να τιμωρησεις ενα ζωον που καιει νοημονα οντα????

Ενα καθαρμα που αντι για καρδια εχει σκατα μεσα του...

Σορυ που μιλαω ετσι αλλα ενταξει, παντου υπαρχουν ορια.

fotis":jy6yqbmq said:
Φίλε MerNion,
δε θέλω να τύχει "θερμής υποδοχής".
Δεν μπορώ να διανοηθώ εμάς τους "πολιτισμένους" να κανιβαλίζουμε κατά ενός "απολίτιστου".
Θέλω να δικαστεί και να πληρώσει ένα βαρβάτο πρόστιμο για να τον "τσούξει".
Εννοείται ότι δεν πρόκειται να πάει στη φυλακή.
Ας του κοστίσει όμως σε χρήμα.
Όχι,το πρόστιμο σε χρήμα δεν πρόκειται να τον πονέσει τόσο βαριά.Πρέπει να τον διώξουν από το πανεπιστήμιο να μπεί σε πραγματική φυλακή και να πληρώσει.Δεν μπορεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ένα τόσο ψυχικά διαταραγμένο ανθρωποειδές.

gf

Απο το βιντεο καταλαβα οτι ενω ο σκυλος ειναι απο τους καλυτερους φιλους του ανθρωπου,δεν ισχυει και το αντιστροφο.
Ο συγκεκριμενος <<ανθρωπος>>πρεπει να διωχθει και αν ειναι δυνατον να τον πεταξουν εξω απο το πανεπιστημιο.Ειχα την εντυπωση οτι το πανεπιστημιο κοινωνιοποιει το ατομο και τον κανει χρησιμο στην κοινωνια δινοντας του ολα τα εφοδια για να τον αποκαλουμε αυριο-μεθαυριο επιστημων.Μαλλον εκανα λαθος(οχι οτι φταει το πανεπιστημιο απλα λεμε τωρα...,ψιλλα γραμματα).......Τελικα

Αισχος μονο αυτο...

Πραγματι, φρικιαστικο! Εξω απο καθε εννοια "ανθρωπιας¨η συνειδησης!
Δυστυχως, κατι τετοια "οντα", δυσφημουν το ανθρωπινο γενος.
Του ευχομαι ολοψυχα να παθει ο ιδιος, οτι εκανε αυτος, στο δυστυχο σκυλο.
Και η Θεια Δικη, ΥΠΑΡΧΕΙ!

Έχει γίνει χαμός στο ελληνικό νετ με το συγκεκριμένο θέμα! Βέβαια βλέπουμε όνομα και επίθετο που δεν είναι επιβεβαιωμένα!Δηλαδή αν δεν είναι αληθή κάνουμε και μείς ενός είδους "έγκλημα".
Σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσουν ή να αποδοκιμάσουν αυτή την πράξη...Αίσχος και ντροπή!

Αλλά μήπως πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να προσέχουμε λίγο παραπάνω για παράδειγμα όταν οδηγούμε ? Το θέαμα στους ελληνικούς δρόμους είναι καθημερινά μακάβριο...Με σκύλους, γάτες διαμελισμένα!

Τα αδέσποτα στη χώρα μας πάνε να μας πνίξουν, γιατί τα έχουμε δεί σαν ένα καταναλωτικό αγαθό, μόδα κλπ Και το καλοκαίρι μπορούμε να τα παρατήσουμε άνετα σε κάποιο παρκάκι γιατί θα μας "επιβαρύνουν" και αρχίζουν να μας "περιορίζουν" για τις εξορμήσεις μας!!!
Θα μου πείτε τώρα εδώ δε σεβόμαστε τους (συν)ανθρώπους, με τα ζώα θα ασχοληθούμε?Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη συζήτηση...
Πιστεύω ότι όταν θα φτιάξουμε μια κοινωνία και νόμους που να καταδικάζουν όλα τα παραπάνω, τότε ο φερόμενος εγκληματίας θα το σκεφτεί δύο φορές αν θα το πράξει...

Επειδη ειμαι απο τη Χιο και διαβαζω καθημερινα τον τοπικο τυπο ,εχω μαθει οτι η Κομητεια του Πανεπιστημιου Αιγαιου προτεινε τη διαγραφη του απο τη σχολη και η εισαγγελια τον αναζηταει. Αφου γνωστοποιηθηκε το απεχθες αυτο γεγονος ενα τηλεοπτικο συνεργειο πηγε στο σπιτι που νοικιαζει αλλα το βρηκε κλειστο.Προφανως αν δεν εφυγε οπως ειπωθηκε απο τη Χιο μαλλον καπου κρυβεται.Δυστυχως δεν υπηρχε κανενα ιχνος λογικης στο κεφαλι του.